צריכה עצה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עושה לאודיה יום הולדת ביום שלישי (כי יוצא בעיברי שלה יום למחורת) היא תהיה בת שנתיים
6 תגובות
עמוד 1
  • א. צורת העוגה חשובה אך ורק לשואו (ז"א להורים האחרים) וכמובן לאלבום התמונות. לילדה בת שנתיים ממש לא חשוב מה צורת העוגה העיקר שתהיה עוגת שוקולד עם סוכריות למעלה.
    ביום הולדת השנה הכנתי עוגה עגולה (עפ"י בקשת מעין כמובן) ושנה שעברה הכנתי בתבנית חד פעמים גדולה וזו וגם זו אזלו. יש היום לקנות בסופרים שלישיה של סוכריות לעוגה גליל אחד בצורת לבבות בצבעים של סגול-ורוד-לבן, אחד גבישי סוכר בצבע סגול ואחד סוכריות בצבעים של ורוד-לבן-סגול עם האריזה הזו אפשר לעשות דברים יפייפים כיד היצירתיות הטובה עלייך.

ב. תלוי באיזה שעה את עושה וכמה ילדים ומבוגרים את מזמינה ולכמה זמן....

• לגבי העוגה בשלב הזה אני אהבתי להכין לפי מספר - אז 2 נראה לי סבבה.
    בגיל הזה הייתי אותה 2 עוגות אחת לגן ואחת ליוםהולדת משפחה - אז אחת מספר והשנייה עשיתי פרמידת לבבות.

לגבי הכיבוד צריך לדעתי גם פיתות+מאפים, תלוי באיזו שעה את עושה......
  • לגבי העוגה אני לא יכולה לשאול את אודיה כי היא לא מדברת ולא כ"כ מבינה מה היא רוצה
    אבל מה שאני יעשה אני אשלב את אודיה בהכנת העוגה מספר 2 וכמו שלינבר אמרה אני אקשט אותה בלי שואו וכדומה
    לגבי האוכל כשחשבתי על השעה הבנתי בעצם שזו שעה של ארוחת ערב 6 וחצי ויכול להיות שהאחים שלי והגיסים יחשבו שזה יכול להוות תחליף לארוחה
    אז אני יעשה או פיתות חומוס חמוצים או שאני אזמין כמה מגשי פיצה

לינבר וברוש תודה רבה שעניתן לי עזרתן לי מאד
  • מזל טוב!

אני גם עושה יומולדת שנתיים בפארק ליד הבית, והזמנתי לשעה 6
    ואני מכינה כיבוד למבוגרים כמו בורקסים ופיצות ופשטידות
    ולילדים כמובן ממתקים
    עוגה אני מכינה בצורת רכבת (בייבי מאד אוהבת רכבות) ולגן אני כנראה אכין מרובעת או עגולה עם סוכריות.

• יש עכשיו מבצעים מעולים של פיצות בגלל המונדיאל - תעקבי בפרסומים כי זה לא בכל שעות היום, רק לקראת ובמהלך המשחקים.

• לשקדי יש יום הולדת ביום שלישי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה