אני חושבת שאנחנו מייעצות על דברים שהם הרבה מעבר ליכולותינו, אני לא מכירה אותך ולא את בעלך אבל אני לא חושבת שיש בכח אחת מאיתנו לתת לעצות שלנו להשפיע עלייך כי אנחנו פשוט לא מכירות את שתיכן.
בת כמה את? והילדים? האם את קנאית? נאמנה? מבינה או פגועה?
האם הוא ביישן? מעיזן? נאמן או פלרטטן?
זה מאוד חשוב כי החיים שלנו נורא מורכבים ומלאים בנסיונות והתמודדויות, כמובן שאף אחת לא רוצה להיפגע, במיוחד אם היא אוהבת באמת בכל כוחה את בעלה..
אבל מה לעשות, הסיטואציה גם כן קובעת פה, האם בעלך עצמאי, עובד במשרד, שירות לקוחות, או משהו שקשור לחשיפה לשכנה מעבר לשכנות? האם הוא מחוייב למקום ולתת מענה או שזו בחירה שלו ליצור קשרים?
אני רק אספר משהו קטן כי לדעתי הנושא הזה נורא רגיש..
אני ובעלי התחתנו בגיל צעיר (20 ו-21) ואחרי שנתיים קרה לנו סיטואציה מאוד דומה, ראיתי בפלאפון שלו הודעות ממישהי באופן חריג. בעלי עבד במשלוחים רצים וכל הזמן עדכנו אותו בטלפונים ובהודעות, המזכירה והלקוחות. אני באותו רגע הרגשתי איך עולמי חרב עלי ונסעתי להורים שלי באותו יום.. לא עזרו לו ההסברים והתחנונים, אני לא הייתי מוכנה לדבר כזה בשום מצב בעולם!
בסוף אמא שלי יעצה לי ללכת פגישה אחת לטיפול זוגי כדי לפחות לדבר על זה. הדבר הזה פשוט הציל אותנו, והיום אנו מאושרים עד השמים עם 2 ילדים מקסימים, אבל עיקר התפנית היתה כשהיא שאלה בני כמה אנחנו, היא הסבירה שבניגוד למי שמתחתן בגילאי 27+, אנחנו עדיין נמצאים בשלב התבגרות מסויימת, ושלעיתים יש צורך להתמודד לבד, אך כמובן לשתף בסוף את בן הזוג.
יקירתי, אני יכולה להבין את רגשותייך היום, כאילו החיים נעצרו ברגע וכבר אין טעם ורצון להקשיב או לנסות להבין,עברתי את מסכת הייסורין הזו גם כן, אבל תביני שאף אחת שלא מכירה אתכן לא יכולה לייעץ לך ולגרום לך להגיע להחלטות. תלכי לחברה, ליועצת לא משנה, העיקר מישהי שתוכל להיות מספיק אובייקטיבית.
וחוץ מזה תזכרי שעכשיו את מחזיקה אותו בידיים שלך, תני לזה תקופה, תתיעצי תחשבי, אבל אל תעשי משהו שתוכלי להצטער עליו כל החיים.. ובמיוחד כשיש לך ילדים שעוד בבית וזקוקים לך..
כואבת ומאמינה שהכל לטובה, שולחת לך חיבוקים ומחזיקה לך ידיים..

מאושרת מכל רגע!!
תהל ותומר המקסימים שלי.. אוהבת הכי הכי!!