זה מה שאני מרגישה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשבר לי הלב. הדמעות עצורות ואין לי מושג מה להרגיש.
    ראיתי בפלאפון של בעלי אתמול הודעות שהוא מתכתב עם שכנה שלנו
    שכבר באמצע שבוע היה לי מוזר שהוא סיפר שהיא ביקשה ממנו איזה טובה שהוא יכול לעזור. אבל הבלגתי כי הגיוני שהוא יוכל לעזור.
    היום כבר ראיתי ממש הודעות של מאמי ופוצי מוצי(אני לא צריכה לספר לכם).
    הוא טוען שזה היה נפילה של הרגע שהוא חושב שהיא דלוקה עליו.
    הוא מבקש סליחה אבל בחיי שאני לא יודעת מה לחשוב ומה להאמין.
    הילדים שלנו משחקים עם הילדים שלה.
    אני פוגשת אותה כל יום.
    אני כ"כ עצורה עם גוש בגרון וכאב גדול בלב.והרבה הרבה הרבה דמעות שלא יכולות לרדת עכשיו
58 תגובות
עמוד 1

• זהו שאני לא יודעת מה קרה מעבר להודעות האלו והאמת אני מפחדת לדעת.
    בבום כזה אני לא יודעת אם לסמוך עליו או לא. הרי היא לא הפושעת היחידה גם אם זה בא מכיוונה הוא היה שותף. הוא החזיר הודעות(ד"א לא הספקתי לראות את ההודעות שהוא שלח מרוב הלם).
    תאמינו לי שאני לא יודעת מה להרגיש.
    אני בטוח יראה אותה בימים הקרובים. מה אני אמורה לעשות? להגיד? להתעלם? לדבר?
    מרגישה פשוט שהלב שלי מנופץ לרסיסים
    והראש שלי לא יודע מה לחשוב

• [[[
  • וואי מאמי אני ממש לא יודעת איך לייעץ לך...
    מצד אחד הייתי אומרת לך להעיף אותו לקיבינימאט
    שנית..אם השכנה נשואה הייתי פונה לבעלה ומסבכת לה את החיים
    מצד אחר...מה הקשר שלך עם בעלך...?
    מה זה נפילה של הרגע??מה זה השטויות האלה...?
    הוא טיפוס פלרטטן??
    אגב...אל תשכחי שיש לך ילד/ים משותפים איתו האופציה האחרונה היא לפרק

• בבירור יותר מעמיק מסתבר שזה כבר שבועיים וחצי. הוא טוען שהם לא נפגשו חוק מבגן משחקים עם הילדים
    אשר לקרוא לזה נפילה של הרגע?
    ולמי ששאלה עד היום הקשר היה מעולה אהבה בלי סוף ובזמן האחרון הרגשתי משהו לא נורמאלי ובגלל זה הסתכלתי בפלאפון.
    הבחורה חרדיה ובעלי הוא לא גבר פלרטטן האמת שאני לא יודעת מה הם חיפשו ומצאו אחד בשני
    אני לא יודעת מה להגיד.
  • במחשבה שניה, את לא יודעת כלום כמעט - לא ממתי זה ,
    לא מה היה בניהם - כלום !
    תגידי לו , אני סומכת עליך ממי , תעבירי לו ליטוף על העורף ,
    ותבכי לחברות הכי טובות שלך ולנו .
    ובנתיים , יקירתי , שימי לו מעקב.
    תבקשי פירוט שיחות .כשהוא יחשוב שהכל בסדר , הוא "ישמור על עצמו " פחות ואולי תגלי (או שלא, מקווה )
    אבל בכל אופן , תהיי חכמה יותר.

יו כואב לי לחשוב על הסיטואציה שבה את עומדת ..
    שולחת לך מליון

• אישה חרדית?

[[[

• ממש כואב מה שאת מתארת
  • אוי ואבוי, חרדיה לא להאמין
    בהחלט מציעה על מעקב וכאילו שיחשוב שאת בסדר ומאמינה לו ופשוט שימי לב לדברים יותר מהיום.
    אנחנו פה בשבילך

• אני גם לא יכולה לייעץ ... אני לא מכירה את הנפשות הפועלות .
    אני רק יודעת שבגידה/חשד לבגידה לא יכול לעבור בשתיקה בשום בית ...
    זה הוא (בעלך) שצריך להרגיש מחנק בגרון ואני מקווה שהוא יעביר לה (לחרדיה
  • ממי , סליחה אם זה כואב או שזה חדירה לפרטיות אבל מה בדיוק היה שם ?
    הם נפגשו בגן שעשועים - מקסימום דיברו - בטח לא היה בניהם משהו מול אנשים ..
    הודעות של מאמי ונשמה וכאלו , מעצבן אבל יש מלא בנות כאלו שזה צורת הבטוי שלהם .
    אז אולי בזה זה נגמר?
    אני כמובן לא יודעת מה עוד היה בהודעות , אבל גם לי יש למשל מישהי שמעצבנת אותי בעניין בעלי , אבל אני יודעת שככה היא עם כולם , והיא עלוקת עולם , וגם איתי היא ככה .
    אז אולי זה לא מה שאת חושבת , אחרי הכל ?

• מבחינתי וגם מבחינתו אין דבר כזה מאמי ונשמה וצורת ביטוי כזאת בכלל! הוא גם מודה ומבין שזה לא בסדר
    ככה שהיה משהו זה בטוח. לא קרה כלום מעבר להודעות(אני מקווה).
    ואני רוצה להאמין ככה.
    מבחינתי גם הודעות כאלה זה סוג של בגידה.
    שורף לי בנשמה
  • הוא אומר שהיא נסתה להתחיל איתו שהיא התחילה עם ההודעות של מאמי וכפרה עליך. יום שישי פגשנו אותם ליד הבית והוא הרים את הבן שלה והיא אמרה לי איזה חמוד הוא שכ"כ עזר לי השבוע עם הבן שלי.
    אז גם אם זה בא מבחינתה הוא לא סיפר לי. הוא אומר שאם בעלה ידע הוא יזרוק אותה אז כנראה שהוא מבין שזה לא בתמימות.

• לדעתי אל תפרקי ישר משפחה
    שבו דברו תראו איך הגעתם בכלל למצב כזה
    ומשם תבנו את הקשר ותבינו מה קרה בדרך
    ותלכו לדרך חדשה מחוזקת יותר.

לגבי השכנה, הייתי זורקת לה יציאה שאת
    יודעת מכל ההודעות.

תהיי חזקה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • לא יודעת מה זה צנוע או לא מבחינתנו מבחינת שתינולא מדברים ככה עם זרים.
    אני אפילו לא יודעת מה הוביל לזה כי היחסים היו כרגיל ביננו לגמרי.
    אני משתדלת להאמין שלא היה מעבר להודעות.(במצב כזה טרי קשה מלהאמין שאני בכלל מדברת איתו)
    אני לא מבינה מה היה חסר לו בי.
    הוא טוען שהוא עוד לא עיכל שהיא בכיוון הזה אבל מצד שני הוא גם לא סיפר לי אז איך אפשר להאמין?
    הכל מבולבל לי. בחיי שנשבר לי הלב. בחיים לא חשבתי להגיע למצב כזה
    לא יודעת איך אני מתפקדת עם הילדים היום

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • יקירה,
    לא תמיד מספרים כי חוששים לפגוע . ולאו דווקא כי באמת היה משהו .
    איתי התחיל מדריך חדר הכושר , בצורה הכי זולה ומגעילה שיכולה להיות , ועוד מה , כשבעלי באותו הזמן גם בחדר הכושר , ורואה אותי בטווח ראיה.
    ומה זה התחיל ? הציע לי מגוון הצעות שונות ומשונות
  • אצלנו הכל גלוי. כשהיה לי סיפור שהאקס ניסה להתחיל איתי סיפרתי לו ברגע שזה קרה. ככה שלא ברור לי למה הוא עשה את זה. היחסים ביננו מעולים מעלים+ ברמה שאנחנו מספרים אחד לשני מתי עשינו פיפי.
  • טוב....אני חייבת לומר לך - לא יודעת מה הייתי עושה במקומך.

כשיש ילדים - זה קשה לפרק, בייחוד כשאת מתארת שאת עדיין אוהבת אותו קשה לך לעכל.....

והאישה הזו? נביילה!! הייתי הולכת ומספרת לה בפנים מה אני חושבת עליה. ומזהירה אותו, את בעלך, אם כל כך חשוב לו הקשר ביניכם....

אבל כמו שאני יודעת - קשה מאד להחזיר את האמן למה שהיה קודם....הוא יצטרך לעבוד קשה מאד בכדי להוכיח לך את נאמנותו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני מסכימה עם פנינה ב100%

לפעמים לא מספרים כי לא רוצים לפגוע, ליצור מתיחות (במיוחד כשמדובר על שכנים), אולי בעלך חשב שהוא יוכל להתמודד עם השכנה בעצמו, לסיים את החיזורים שלה בעצמו בלי לערב אותך בעניין.
    נכון שיחסים ביניכם גלויים, אבל עם כל הכבוד לא תמיד אפשר לספר ה כ ל.
    ואת יודעת מה? לא תמיד צריך וכדאי לספר הכל.
    כל עוד בעלך נשאר נאמן לך, לא כל מטרד סביבתי צריך להיות גלוי.
    אם שכן היה מתחיל איתי לא הייתי מספרת לבעלי, אלא מנסה להעמיד את הבן אדם במקום בעצמי.
    אולי זה מה שבעלך ניסה לעשות
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • הסיבה היחידה שהוא לא סיפר זה כנראה כי הוא נהנה. וכן צריך לספר הכל ובמיוחד דבר כזה.ואם זה לא היה בקטע כזה הוא לא נבוך ברגע שגיליתי את זה.
    הוא מרגיש חרא וזה כבר
    ר סיבה טובה לחשוב שהיה משהו לא כשורה
  • לכי עם תחושת הלב שלך
    אבל תחשבי קצת לפני שאת זורקת הכל
  • הי

אני מציעה לך לקחת את הפלאפון של בעלך וללכת לבעלה של השכנה ולהראות לו את כל ההודעות שהיא שלחה.
    הוא כבר יסגור איתה את החשבון
    יכול מאד להיות שהיה ביניהם רק פלירטוט ולא מעבר לכך ,אבל בעיני בגידה זה לא רק סקס ,אלא מה שיש בלב ובראש.
    אם בעלך נגיד משתוקק לאישה הזו ומפנטז עליה -זה בגידה בעיני.
    אם יתברר שהיה ביניהם מגע אז אני מציעה לך להעיף אותו מהבית-מניסיון!
  • פלירטוט זה לא בגידה .
    זה לא נעים לגלות שבעלך מפלרטט (וכן זה פוגע מאוד) אבל זה לא בגידה !
    אני רוצה לראות מישהי פה שמישהו חתיך מפלרטט איתה והיא לא מרגישה מוחמאת או משהו כזה .
    וזה לא אומר שרוצים אותו !
    אז נכון שלכל אחת יש את הגבול שלה- ומי שלא יכולה להשלים עם זה - אני מכבדת אותה.
    מצד שני אי אפשר להגיד לבן אדם שכרגע פגוע - שזה בוודאות בגידה - כי אף אחת פה לא מכירה את בעלה ומה עבר לו בראש ולכן אי אפשר לשפוט כי לא הכל שחור או לבן !

קחי קצת זמן לחשוב ותראי לאט לאט עם מה את מרגישה יותר שלמה- להעיף לו כאפה או ללבן את העניין .
  • אני הייתי ניגשת לשכנה ואומרת לה שאת יודעת מכל ההודעות האלה...
    ותחכי לתגובה שלה.

[]
    []
  • אני מציעה שתיגשי לשכנה הזאת ותבהירי לה שאם המצב יימשך את תלכי לבעלה ותספרי לו הכל.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • הסיבה היחידה שבגללה אני לא הולכת לספר זה בגלל שבעלי הוא אישיות ידועה ומוכרת בציבור סיפור כזה יכול לפגוע בפרנסה ובעתיד לגמרי.
    ואולי עוד סיבה היא הילדים כי במגזר שלהם אין כפרה לדבר כזה ובעלי אמר שאם בעלה ידע הוא בטוח יזרוק אותה
    בקיצור בנות הלב שלי שבור הראש כואב ואני חלשה פיזית ונפשית.
    זה שהיא תדע שאני יודעת לא יחזיר לי את האמון המלא בו. זה ענין שלא שוכחים צריך ללמוד לחיות עם זה אם מחליטים להמשיך

• מאמי כל כך .....

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

]

• איך את הבוקר?

• [[[
  • מצטערת שלא עדכנתי עד עכשיו. עבר עלי לילה ויום מטורפים.
    המון דמעות דיבורים ובכי.
    בעלי כמובן הצטער ומבחינתו יעשה הכל כדי שנשאר יחד.
    הוא יודע שכרגע אנחנו יחד רק בגלל הילדחם שלנו.
    אז במקום שאני יבוא אל הגברת היא התקשרה אלי אחרי שבעלי אמר לה שאני יודעת וביקש שהיא לא תתקשר.
    אמרה שהיא בכלל לא חשבה שיקרה דבר כזה ושגם לא היה כלום.
    בתגובה אמרתי שמעניין מה בעלה היה חושב על זה שזה נראה לה נורמאלי לדבר עם אנשים נשואים ככה. ובאותו הרגע היא התיבשה וביקשה שנישאר חברות וזה יהיה לה כואב וקשה לראות אותי ולא לדבר.
    בקיצור העניין נסגר ככה.
    קשה לי כואב לי ושהיא התקשרה שוב כל הרשות צפים ועולים.
    ראיתי את בעלה אתמול 3 פעמים.
    מבחינתה אני סתם הוצאתי הכל מפורפורציות
    בנות יקרות תודה על התמיכה
    הלב שלי כואב

• בנות
    אתמול היא התקשרה ובדיוק אספתי אותו ובמקום לספר לי שזאת היא הוא שיקר
    היא אמרה לו אתה יכל לדבר הוא ענה לא ואז היא אמרה היא לידך והוא אמר כן
    וביי
    הוא אמר שזאת משהי אחרת.
    חיכיתי כל היום שיספר לי ובערב כבר התפוצצתי ואמרתי לו שאני לט טיפשה כמו שהוא חושב
    הוא אומר שהוא פחד שאם הוא יגיד שזאת היא אני ישבור את הכלים וניפרד בטוח.
    עכשיו אני לא יודעת כבר למה כואב לי ועצוב לי
  • ואני אומרת שתפוצצי את הסיפור הזה ותספרי לבעלה הכל ,רק כך תוכלי לסלק אותה מחייך.
    אחר כך תתפני לשקם את האמון בבעלך ע"י יעוץ זוגי וכד'
  • ממי למרות שהוא אמר שאין כלום ושזה יפסק
    ולמרות שהיא אמרה לך שאת מגזימה ואין שם כלום
    הם מסתירים???????.
  • אני חושבת שאנחנו מייעצות על דברים שהם הרבה מעבר ליכולותינו, אני לא מכירה אותך ולא את בעלך אבל אני לא חושבת שיש בכח אחת מאיתנו לתת לעצות שלנו להשפיע עלייך כי אנחנו פשוט לא מכירות את שתיכן.
    בת כמה את? והילדים? האם את קנאית? נאמנה? מבינה או פגועה?
    האם הוא ביישן? מעיזן? נאמן או פלרטטן?

זה מאוד חשוב כי החיים שלנו נורא מורכבים ומלאים בנסיונות והתמודדויות, כמובן שאף אחת לא רוצה להיפגע, במיוחד אם היא אוהבת באמת בכל כוחה את בעלה..

אבל מה לעשות, הסיטואציה גם כן קובעת פה, האם בעלך עצמאי, עובד במשרד, שירות לקוחות, או משהו שקשור לחשיפה לשכנה מעבר לשכנות? האם הוא מחוייב למקום ולתת מענה או שזו בחירה שלו ליצור קשרים?

אני רק אספר משהו קטן כי לדעתי הנושא הזה נורא רגיש..

אני ובעלי התחתנו בגיל צעיר (20 ו-21) ואחרי שנתיים קרה לנו סיטואציה מאוד דומה, ראיתי בפלאפון שלו הודעות ממישהי באופן חריג. בעלי עבד במשלוחים רצים וכל הזמן עדכנו אותו בטלפונים ובהודעות, המזכירה והלקוחות. אני באותו רגע הרגשתי איך עולמי חרב עלי ונסעתי להורים שלי באותו יום.. לא עזרו לו ההסברים והתחנונים, אני לא הייתי מוכנה לדבר כזה בשום מצב בעולם!
    בסוף אמא שלי יעצה לי ללכת פגישה אחת לטיפול זוגי כדי לפחות לדבר על זה. הדבר הזה פשוט הציל אותנו, והיום אנו מאושרים עד השמים עם 2 ילדים מקסימים, אבל עיקר התפנית היתה כשהיא שאלה בני כמה אנחנו, היא הסבירה שבניגוד למי שמתחתן בגילאי 27+, אנחנו עדיין נמצאים בשלב התבגרות מסויימת, ושלעיתים יש צורך להתמודד לבד, אך כמובן לשתף בסוף את בן הזוג.

יקירתי, אני יכולה להבין את רגשותייך היום, כאילו החיים נעצרו ברגע וכבר אין טעם ורצון להקשיב או לנסות להבין,עברתי את מסכת הייסורין הזו גם כן, אבל תביני שאף אחת שלא מכירה אתכן לא יכולה לייעץ לך ולגרום לך להגיע להחלטות. תלכי לחברה, ליועצת לא משנה, העיקר מישהי שתוכל להיות מספיק אובייקטיבית.

וחוץ מזה תזכרי שעכשיו את מחזיקה אותו בידיים שלך, תני לזה תקופה, תתיעצי תחשבי, אבל אל תעשי משהו שתוכלי להצטער עליו כל החיים.. ובמיוחד כשיש לך ילדים שעוד בבית וזקוקים לך..

כואבת ומאמינה שהכל לטובה, שולחת לך חיבוקים ומחזיקה לך ידיים..

מאושרת מכל רגע!!
    תהל ותומר המקסימים שלי.. אוהבת הכי הכי!!
  • אלונה יקירתי... אין לי מושג מי את אבל תרשי לי לומר כמה דברים...
  • אני לא אגיד לך מה לעשות אבל אני אגיד לך מה אני הייתי עושה במקרה כזה...
    האמון שלי בו היה נפגע קשות והיה לי קשה מאוד לסלוח לו. כי לדעתי דברים כאלה לא עושים במסגרת הנישואים! תחשבי עם עצמך איך את מגיבה ותראי מה הן התשובות לשאלות שלך ויחד תחליטו איך אתם ממשיכים מפה.
    מאחלת לך בהצלחה ושהכל יסתדר לטובה

• נפילה של הרגע? הוא הודה במעשיו!

מותק ללכת לשכנה ליד בעלה לעשות לה פדיחה בכל הבניין.
    לא לתת לילדים שלך לשחק עם ילדים שהאמא שלהם זונה.
    ללכת את עם הילדים לגן שעשועים לא לתת לו את הפריבילגיה הזאת להכיר שם נשים כי ברור שרובן נשים שם.

לבעלך לעשות קצת בעיות כמו ללכת לכמה ימים לאמא שלך עם הילדים לשחק אותה כועסת פגועה גם שאת באמת פגועה ובוכה לעשות לו מיזה סיפור כי פעם הבאה אם הוא יראה שאת לא עושה סיפור אז יגיד גם פעם הבאה נפילה של הרגע. מזה נפילה של הרגע אני בשוק.

אי אפשר להגיד לך להפרד ממנו כי בכל זאת יש לכם ילדים אבל כן כן לעשות לו קצת צרות. לתת לו להצטער על זה שבכלל יצר קשר איתה.

ושוב לכי אליה תפרקי לה את הצורה. תפני אליה כשגם בעלה שם. שהיא רואה את בעלך שלא תעז להגיד לו שלום אפילו שהיא רואה את הילדים שלך גם שלא תעז להגיד להם שלום או שהיא תצטער על הרגע שהיא נולדה החולירע.

בהצלחה!!

תאספי את עצמך ויאלה תתחילי לטפל בנשואים שלך.
58 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה