צריכה עזרה דחופה ממי שיודעת לעצב עוגות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לשקד יש יום הולדת ביום שלישי.
    אני צריכה להכין לו שתי עוגות, אחת לגן ואחת למשפחה.
    לגן רציתי להכין עוגת רכבת ולמשפחה עוגת פרפר בצבע כחול.
    אני רוצה להכין עוגה בצורת שמש לגן במקום רכבת, ולא מוצאת בשום מקום באינטרנט דוגמה לעוגה כזו. מישהי יודעת איך מעצבים עוגה כזו?

ולמקרה שאני אחליט להכין את הרכבת בסוף- לא יהיה לי ממש זמן לקשט את העוגה בבוקר, לפני הגן. זו מתוכננת להיות עוגת שוקולד בציפוי שוקולד. האם אפשרי לקשט אותה ערב לפני? הקישוטים לא יתפרקו לי (גלגלים וכו')?

תודה רבה למי שתוכל לעזור

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
11 תגובות
עמוד 1
  • לעוגת שמש את יכולה לאפות עוגה עגולה ועוד עוגה או אפילו 2 באינגליש קייק...
    את האינגליש לחתוך למשולשים ולסדר על המשטח מסביב לעגולה... ואז להכין קרם צהוב/כתום.... אם את רוצה אני יכולה לשרטט לך דוגמה איך זה אמור להיראות...

לגבי הרכבת... לא הכנתי מעולם (יומי עוד יגיע... ) אבל נראה לי שלא צריכה להיות בעיה לקשט יום קודם... אולי עדשים יורידו צבע... אבל לא נראה לי שאמור להתפרק...
  • איזה כיף איזה מרגש - גיל שנתיים הגיע
  • אני הכנתי בגיל שנתיים רכבת וקישטתי יום קודם, זה נשמר מצויין במקרר!

שמש בדיוק כמו שיערה אמרה - עוגה עגולה, ועוד עוגה מרובעת, ממנה תחתכי 4-5 משולשים למסביב לעוגה.
    את יכולה לצפות את זה בקרם עם צבע מאכל צהוב או כתום, או עם בצק סוכר.

מיטל
  • סיון

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • יש ופלים ממולאים בקרם שקולד , מין גלילים כאילו . נמכר בכל סופר גדול והם מאוד זולים יחסית .
    http://www.holdthatpic.com/
  • ליאתי תוכל לעזור לך היא אלופת העולם בעוגות
    תפני אליה במייל או בטלפון היא תמיד שמחה לעזור
    אחותי היפה כזאת טובה
  • אני לא זוכרת אם יש... אבל מרשמלו צהוב... לסדר קבוצות בצורת משולש מסביב לעיגול...
    את צריכה גם לחשוב מה מתאים מבחינת הגיל... את לא יכולה לשים כל דבר...
    הכי קל זה עם העוגה ואז למרוח קרם צהוב/כתום מעל... ואין שום בעיה לצפות עוגה כזו...
    אם היינו גרות קרוב ולא כל אחת בקצה אחר של הכדור אז הייתי מכינה לך...
  • תודה יערונת

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • ענו לך כבר...
    אז נותר לי רק לומר
    איזה כייייייףףףףףף!!!!!!!
    איך אני מחכה ליום הולדת של עידן
  • רק לגבי הרכבת- כמו שיערה כתבה לך הM &M מורידים צבע ונופלים- מנסיון אני הכנתי בבוקר ועד הערב כבר ירדו. כל שאר החלקים לא התפרקו לי...
  • איזה כיייף! אל תשכחי לשים תמונות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה