רוצה להתייעץ אתכן- גמילת לילה לאביתר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!
    אביתר כבר גמול במהלך היום - פיפי וקקי. הוא ישן עד לפני שבוע וחצי עם חיתול כי הוא שותה בלילה מים ועושה המון פיפי..
    בשבוע וחצי האחרונים אביתר הולך לישון עם תחתונים.
    זה התחיל כי הוא ביקש לישון עם תחתונים ואמרנו שנזרום איתו והמשכנו עם זה. מאז שהתחלנו עם זה, הבקבוק של המים לא נכנס איתו למיטה- הוא בפינת האוכל ואם הוא ממש צמא הוא קם ויוצא מהחדר כדי לשתות- והוא עושה את זה...
    העניין הוא שכשיש לו פיפי הוא לא קם- אפילו לא מתעורר, וגם אחרי שהוא עושה במיטה הוא לא מתעורר.. ז"א אין לו בכלל תחושה כנראה לזה שיוצא לו...
    חשבתי שתוך שבוע-שבועיים התחושה של הפיפי במיטה כבר תגרום לו לקום לשירותים, אבל נראה לי שהוא ממש לא מתקרב לזה..
    מה דעתכן- להמשיך עם התחתונים בלילה או לחזור לחיתול ולנסות שוב עוד כמה זמן? אין לי בעיה עם הכביסות כל יום, אבל אני חוששת שהוא יתרגל לישון עם פיפי במיטה וזה כבר בכלל לא יפריע לו ואז אין מצב שהוא ייגמל בקרוב..
5 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי- אם את רואה שהוא מבקש לישון עם תחתונים אז תני לו, אבל תקומי בלילה לבדוק אם פיפס. ואם הוא פיספס- תעירי אותו, תחליפו הכל ולאט לאט זה כנראה יעבור.
    במיוחד אם לא מפריע לך אז זה הכי אפקטיבי..הרי החיתול מעביר את האחריות לחיתול והתחתונים מעבירות את האחריות אל אביתר.

[img
    ]http://www.tickerclub.com/cache/ace0223729.png

• גל גמולה מאז פסח אבל רק ביום, בשנ"צ ובלילה אני שמה לה חיתול ואין לה שום בעיה עם זה.
    גם אני נמצאת בדילמה הזו אבל החלטתי שאני זורמת איתה... כל עוד בבקרים היא תקום עם חיתול מלא בפיפי היא תמשיך לישון עם חיתול.
    יש לי אחיינית (אוטוטו בת 4) שאז בזמנו לאחותי הייתה אותה בעיה עם הלילות ועד שלאט לאט היא הייתה מתעוררת בבקרים עם חיתול יבש ואף מתעוררת באמצע הלילה ומבקשת פיפי (עם החיתול עליה).
    לי האמת כואב הלב שהם עושים פיפי במיטה ובכלל לא מתעוררים מזה וישנים רטובים

• אם הילד מתעקש לישון אם תחתונים סימן שהוא מוכן לגמילה ושלא נוח לו לישון בחיתול... (הוא כבר גדול...)
    אני חושבת שפשוט את צריכה לקום מתי שהוא רוצה מים ולתת לו ולקחת אותו לעשות פיפי...ולא לתת לו לקום לבד...
    ככה אני עושה אם אריאל...
    אני מסבירה לו שאם הוא רוצה מים צריך לעשות פיפי אחר כך ואם הוא יותר מידי עייף אז הוא מוותר על המים וממשיך לישון...

• חמוווודדד!!!
    אם הוא רוצה עם תחתונים לא הייתי מתעקשת על הטיטיל
  • תודה למגיבות!
    האמת שלא חשבתי על להעיר אותו כדי להחליף מצעים- כל הזמן אמרתי לעצמי שאני אחכה שהוא יתעורר כדי לא להפריע לו לישון (בהנחה שהפיפי לא מפריע לו גם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה