היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש ימים שאני קמה צמאה אז אני מכינה קפה קר היום דווקא התחשק לי חם , שתיתי אותו במזגן באוטו בדרך לגן
קפה חם זה הכי טעים
על הבוקר קפה חם, עם סיגריה
אני חייבת בבוקר נס חם! אחרת לא יכולה לפתוח את הבוקר... זה טוב גם לקיץ כי בגלל המאווררים והמזגנים הגרון קצת כואב בבוקר... נס / שוקו קר אני שותה אולי אחה"צ. ואגב, עדיין לא הדלקנו מזגן, נראה לנו שחסר לו גז (עושה רק איוורור) צריך לדבר עם בעל הבית... http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
טוב אז נראה לי שאני חריגה כאן... מעולם לא שתיתי קפה ולא נראה לי שאעשה זאת לעת זיקנה
תמיד נס קפה!!!! חצי מים רותחים, חצי חלב קר
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ברור שחם
אז גם אני אהיה חריגה כאן לא שותה קפה, לא טעים לי... לפני שגיליתי את הרגישות ללקטוז הייתי שותה רק שוקו קר ועכשיו שגם את זה אני לא יכולה אז כוס מים קרים לפני שיוצאת מהבית.
חחח... אצלי נושא קפה, זה נושא שכולם מתפעלים ממנו
[[[
בקיץ אני מחליפה את הקפה באקס אל קר עם סיגריה בבוקר בלי זה לא מתחילה את היום
אני לא מדליקה לקפה מזגן..חם לו? שיחכה בצד ויתקרר
כל השותות קפה.. הכוונה היתה- בגלל שאחרי ששותים קפה חם, אז מתים מחום!!! ומזיעים..
קפה ממש לא על הבוקר וחייב שיהיה חם או פושרף ממש לא קר.
קפה ממש לא על הבוקר וחייב שיהיה חם או פושרף ממש לא קר.
קפה קר הוא מבחינתי בכלל לא קפה! אני אוהבת את הקפה (נס) שלי לוהט על גבול הרותח, ולא משנה באיזו עונת שנה מדובר ומה מצב הנזילות הפיזיולוגית . וקפה בבוקר?... זה must. אין לי מילה אחרת.
מעולם לא שתיתי ולא אשתה. אני שונאת את הריח ואת הטעם
לפעמים שותה תה או שוקו - חם או קר זה תלוי במצב רוח תמר