2 שאלות חשובות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. אנחנו התחלנו לחפש דירה לקנייה 3-4 חדרים תלוי כמובן במחירים...מישהי לקחה משכנתא דרך EMI כלומר זו חברה שנותנת אחוז מימון של עד 95%... רציתי לברר אולי מישהי לקחה את זה ותוכל לייעץ...
    באיזה בנק יש לכן משכנתא והאם אתן מרוצות?

2. יש לי חברה שיש לה את התיק simply good משילב, היא קיבלה אותו במתנה אבל הצבע ממש לא תואם את העגלה או משהו כזה והיא רוצה להחזיר או להחליף. בשילב דורשים את הקופון אם המדבקה שיש על התיק, יש למישהי?
10 תגובות
עמוד 1
  • 1. לא מכירה את EMI
    יש לנו משכנתא דרך בנק הפועלים, היא היתה הכי זולה בזמנה
    בעלי עשה סקר שוק, לקח את ה- 3 הכי זולים וביניהם עשה תחרות (כלומר הודיע לפועלים שמזרחי הסכים לתת כך וכך, ושיורידו גם...)
    בהצלחה

2. לא

• למיטב ידיעתי , היתה תקופה שחברה הזאת לא היתה פעילה בשוק . אני יודעת שיש שם תשלום לא מבוטל על ביטוח ובדרך כלל ההחזר להם גדול יותר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לא יכולה לעזור.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לגבי משכנתא של EMI את יכולה לקבל בבנק הפועלים או מזרחי טפחות
    תבדקי קודם כל מה כל בנק מציע לך ובמיוחד מה הבנק שלך מציע יש עכשיו הטבות בבנק פועלים

בהצלחה
  • לא מבינה בזה כלום
    חוץ מהעובדה שאחותי עבדה בEMI ואמרה לי שעדיף לא לקנות דירה מאשר לקחת מהם משכנתא
  • עכשיו ביררתי בכמה בנקים לגבי ה EMI כולם כמעט עובדים איתם ואלו שלא יתחילו בעוד כשבועיים (לדוגמא דיסקונט)...
    אומנם החזר המשכנתא גדל ב 100 ש"ח בערך כל חודש (אחותי עובדת בבנק אז היא יודעת) אבל זו הדרך היחידה היום לקנות דירה לזוג צעיר בישראל לצערנו הרבה...

• 100 שקלים אלו למה צמודים ? תחשבי זה המון כסף עם דברים לתקופה של 20 שנה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איפה אתם מחפשים לקנות?!
    אני מוכרת
  • אשדוד...

• אני מראשון
    שיהיה המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה