היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האמת שלי יש שריטה מאוד לא טובה, כשאני רואה משהו חדש שיש בו שוקולד וקצפת אני חייבת לטעום אז אני טעמתי את המילקי 3 שוקולד, מוס וקצפת והוא היה מאוד טעים למרות שטיפה מתוק - ובלי לכעוס עליי בגלל הסכרת - אני בהריון היה לי דודה הייתי חייבת
עוד לא טעמתי כרגע העדיפות שלי זה המילקי אוורירי
טעים ברמה קשה אין אני בחופשת מחלה וגיליתי את המילקי בתור ארוחת בוקר אין אין דברים כאלה [בחיבוקי גדול רינת אמא של מוריה ודביר
אני חייבת לטעום!!!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני אתמול קניתי את השוקולד, מוס וקצפת מאוד טעים, תכלס קניתי ללהב אבל....
יווו איך שאת צודקת זה באמת סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אז באשמתכן הלכתי וקניתי.. וזה מעולהההה!!! אבל לא הצלחתי לסיים הכל זה מתוק מידי וכבד ממידי אני מרגישה כאילו אכלתי איזה שווארמה מלאפה חח זה כבד!!!