סוף סוף היא מסכימה לצחצח שיניים - שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגיל שנה נתתי ללהב מברשת שיניים ביד פעם ראשונה, בהתחלה היא הסכימה ואז הגיעו המחלות והפה והטלפיים והיא פשוט פיתחה טראומה מכל מה שנכנס לפה (בגלל כל המשחות והטיפולים) ולא הסכימה להמשיך עם זה.
    בהתחלה ניסיתי לשכנע ועשיתי תרגילים אבל כלום לא עבד. אז שמנו את המברשת בצד ונתנו לזמן לעשות את שלו.
    לפני 3 ימים היא סוף סוף ניגשה ולקחה את המברשת, ביקשה שאני ארטיב אותה, והתחילה לשחק איתה בפה.
    ובאמת 3 ימים אנחנו מקפידים על מרצונה החופשי וזה הולך יופי.
    העניין הוא שזה יותר משחק ופחות צחצוח, כלומר היא לא עושה את פעולת הצחצוח כמו שאמורים לעשות.
    איך מלמדים אותה מה לעשות? והאם כדאי כבר לשים משחה או לחכות עוד קצת?

באהבה, סיון

שמרו על קשר....
    הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: siv_sh@walla.com
    המסנג'ר שלי: sivan_we@windowslive.com
6 תגובות
עמוד 1
  • יופי שזה בא ממנה!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • גם אצלנו לא היה פשוט עד שהסכימה לצחצח כמו שצריך.
    בהתחלה הראתי לה איך אני מצחצחת והתחלתי לעשות מזה צחוק ומשחק.
    נתתי לה לעזור לי לצחצח, הראתי לה שצריך קודם בפנים למעלה מצד ימין ואחר כך בפנים למעלה מצד שמאל ואותו הדבר למטה, ואחר כך מקדימה ולאט לאט היא התחילה לנסות על עצמה.
    היום כשאנחנו מצחצחות יחד והיא מבקשת עזרה ואני לא עושה בסדר שהיא רגילה היא אומרת לי איך ואיפה צריך לעשות
    יש משחות לילדים, לנו יש של קרסט בטעם תות אם אני לא טועה, בהתחלה היא הייתה מוצצת את המברשת ומבקשת עוד משחה כי היה לה טעים חח
    לאט לאט היא עוד תלמד אותך איך לצחצח

• היא לא מסכימה שאני אצחצח לה - היא חושבת שאמא מכניסה לפה רק תרופות
  • שקד בהתלחה היה נותן לי לצחצח לו, ועם הזמן הוא התחיל לדרוש לעשות זאת לבד!
    כפי שאת מתארת לעצמך- גם הוא לא ממש מצחצח.
    אני מנסה בכל זאת לעזור לו- הולך או לא הולך, אין ברירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אז אני חושבת שכדאי לעשות את זה בדרך שלה.... ולאט לאט לבקש ממנה לצחצח ותני לה לראות איך את מצחצחת! תעשי את זה לאט, תראי לה את הכיוונים ותסבירי לה שצריך לצחצח את כל השניים כדי לסלק את החיידקים!
    בהצלחה!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • מסכנונת, כבר בטראומה מכל מה שעברה...

תנסי אולי להראות לה איך את מצחצחת,
    תני לה את המברשת בזמן המקלחת שתשחק איתה, ותשאלי אותה מידי פעם איפה המברשת, מה עושים איתה, איך עושים איתה...
    לאט לאט היא תבין את העניין ותתחיל לצחצח.. גם אצלנו לקח לה זמן..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה