קפצתי להתייעץ לקראת הברית- מוהל/מוהל רופא?? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני נגד מוהל רופא ונגד זריקת הרדמה. לדעתי האישית: הזריקה מיותרת ובטח כואבת יותר מאשר הברית עצמה (תזכרי בזריקת הרדמה של רופא שיניים.. אחרי שההרדמה עוברת תמיד מקום הזריקה כואב)
עשיתי 2 בריתות עם מוהלים רגילים. ששמו אילחוש על המקום לפני הברית עצמה ולא הזריקו. שניהם היו אחלה, למרות שאחד מהם לא בא אחרי הברית הביתה ולדעתי זה מאוד מאוד חשוב, אל תוותרי על זה. לא זוכרת את שם המוהל של ניצן שהיה אחלה, אבל המליצו לי עליו פה באתר אם יש לך מוהל שמצאת עליו תלונות ואזהרות - אני לא הייתי לוקחת..
ניזכרתי: קטיפיאן אומנם לאיש יש חוש הומור שממש לא היה לרוחי אבל את העבודה הוא עשה מעולה! ניצן כמעט ולא בכה המוהל הגיע באותו ערב להוריד את התחבושת ולראות את המקום ונתן הסברים מפורטים ובסבלנות גם לפני וגם אחרי הברית וזה גם התרפא יפה ומהר
לא יועדת , עשיתי אצל רופא - מוהל עם הרדמה מקומית בקלינקה שלו . לדעתי אישית היה שווה כל שקל . גם מהלך הברית וגם תהליך החלמה (שלא היה בפועל כי אפילו בתחבושת לא היה צורך ). אני כבר לא מברת על סטריליות . http://www.holdthatpic.com/
תודה על ההמלצות ! קטיפיאן ... נראה לי שזה המוהל שהמליץ לנו בעל האולם שבו ב"ה נעשה את האירוע !
לגבי המשפט הנפוץ "ההרדמה כואבת יותר מהברית" עשיתי סקר קטן : אמא שלי רופאת שיניים ומשתמשת בזריקה דומה לזו שנותנים לתינוק לפני החיתוך , הריכוז שנותנים לתינוק הוא שליש מזה שנותנים לילד בזמן טיפול שיניים לידוקאין 1% והמחט שמשתמשים בה דקה כמו שערה + לפני הזריקה שנותנים , שהיא תת עורית ליד האיבר ולא בבסיס האיבר כמו שנהוג בבתי חולים , לפני הזריקה מאלחשים את המקום עם משחה כך שגם אותה לא ירגיש. המשפט שהזריקה יותר כואבת מהחיתוך היא מוגזמת וממש לא נכונה שכן הזריקה היא פחות כואבת מהחיסונים שיעבור בטיפת חלב והחיתוך זוהי פעולה כירורגית לכל דבר !
אני גם בהתלבטות כרגע אצל עמיתוש לקחתי רופא מוהל מקסים ששמו ד"ר צבי שקולניק תחפשי בגוגל יש לו אתר הוא היה מקסים הוא אכן עשה זריקת הרדמה לפני החיתוך ובחיתוך עמית לא זז בכלל כאילו כלום אמנם בכה לשניה בזריקה אבל לא יותר מזה ההחלמה הייתה קצרה ומדהימה לא כאב לו בכלל פחדתי נורא להחליף לו וכו.. אבל הכל היה בסדר ולא כאב לו והוא הגיע אלינו לביקורת יום או יומיים אחרי לא זוכרת והיה מממש אדיב הוא גם מגיע לכל מקום לעשות את הברית ועושה גם טקס דתי הבעיה שלי עכשיו היא שלקנדה הוא לא מגיע
ערב טוב, אלון נולד לפני 4 1/2 חודשים וגם אנחנו תהינו מה לעשות בכל אופן עשינו אצל צ'צ'קס (אחרי שקיבלתי המלצות חמות מחברות) והוא מקסים אלון לא בכה בכלל בברית, צ'צ'קס היה מקצועי ואנושי ההחלמה היתה מצויינת "הצקתי" לצ'צ'קס בטלפון לא מעט אחרי הברית עם שאלות והוא היה סובלני ונחמד ממליצה בחום!!! שירלי
טוב בנות, נראה לי שיש כאן סלט.
אין ספק שהאמירה הידועה היא שפעם עשו רק אצל מוהל והכל טוב...... ועובר בשלום... אני לא יודעת ...
אני יכולה לומר לך שאם חשוב לך כמה שפחות טראומה לילד - ברור שזה רופא מוהל. הילד מקבל זריקה קטנטונת הוא לא מרגיש אותה בגלל האלחוש וזה ממש לא קרוב לזריקה של רופא שיניים! אח"כ הכל עובר בשנייה ברוגע.
מה שחשוב לא פחות זו הגישה/צורת העבודה של הרופאים. המוהלים חובשים את המקום , הרופאים ממש לא הם מנקים שמים משחה ושמן תינוקת ששום דבר לא יידבק וטיטול זהו!! ככה שהטיפול שלך אח"כ יותר קל ...... לדעתי.
לבן שלי ולאחיין שלי ולבנים של חברתי עשה צ'צ'קס הוא מדהיםםםםםם ומקסים ונכון הוא יקר אבל לא הייתי חושבת פעמיים אם הייתי צריכה שוב.
השם "הרע" שקצת יצא לו זה בגלל העלמו מס - את מי שזה מעניין.... אין לי מושג אם נכון או לא נכון אני מאמינה שכן אבל את מי זה מעניין..
בהצלחה!
באיזה איזור את גרה???? דבר שני לגבי ה"סלט" שנרשם, לדעתי הדעות חלוקות לכאן ולכאן וכל אחת צריכה לעשות מה שהלב מרגיש לה נכון. אני אישית עברתי 2 בריתות עם הבנים אצל מוהל מוסמך, בלי הרדמות, בלי בכי, בלי יין - הוא מקצועי , אמין, בדק את הילדים יום אחרי והוא מחכה לקבל הודעה על הברית השלישית בקרוב.
אני אישית מגיעה מרקע דתי ובאמונה שאם הקב"ה קבע שיש לעשות ביום השמיני ברית מילה לבן סביר להניח שהוא לא רצה שהתינוק יסבול וזה ישמע הזוי, מופרך ומוזר אבל בתקופת משה רבינו לא היו אילחושים, זריקות וכו'.
חוץ מזה הטראומטיות היא יותר לאמא שמגוננת על הגוזל שלה שלא יכאב לו ואל תשכחי שאנחנו עדיין מוצפות בהורמונים שכל בכי של הילד מקפיץ אותנו.