שמחה להצטרף + שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני אמא למתוקית שעוד מעט תהיה בת שנה.

אני קצת מודאגת, הילדה עדיין לא זוחלת כמו שצריך ועל לעמוד או ללכת אין בכלל מה לדבר. כולם מסביב כבר מלחיצים אותי ואני מתרצת שהיא עצלנית.

באיזה גיל הילדים שלכן התחילו ללכת?

יש מקום ללחץ?

8 תגובות
עמוד 1
  • היי..

ללחץ אף פעם אין מקום.
  • אנחנו לא מדד כי בגיל 4-6 חודשים עמדו ורצו בהליכונים.

לחברה שלי היתה בעיה כזו,
    הבת הקטנה לא קמה עד גיל שנה וחודש.
    היא היתה בטיפול פיזיוטרפיה.
    לכי לבדוק. העצמות חלשות אולי.
    את מתרגלת איתה עמידה?
    את מנסה להעמיד לראות איך מגיבות הרגליים ?
    אם רך מידי גשי למומחה אל תזניחי.
    אגב הגדול שלי..לא זחל..הוא זיחלל פעם אחת וקם על הרגליים
    ואחר כך גרר על הטוסיק...לא זחל בכלל...
    ברוכה המצטרפת
  • קודם כל ברוכה הבאה
  • תודה על התשובות.

אני מעמידה אותה על הרגליים והיא יודעת לקפל אותם כשהיא עומדת (כאילו מתיישבת). העניין הוא שהיא לא קמה לבד, היא יכולה לקום לבד על הברכיים אבל לא על הרגליים. במקום לזחול היא מעדיפה להתגלגלת, או למשוך אליה את השמיכה כדי להגיע לצעצועים. רופאת הילדים וטיפת חלב כמובן שואלים אבל אף אחד עדיין לא דיבר על אורטופד או אבחון.

בכל מקרה, האם זה בסדר "כאילו" לגרום לה ללכת?
    כלומר, להעמיד אותה ולהראות לה איך הולכים? זה לא פוגע?
  • אני הייתי מבקשת הפניה למכון להתפתחות הילד, שיבדקו אם אין לה גמישות יתר, או טונוס שרירים גבוה.
    לשקד היה גמישות יתר ולכן הוא זחל רק בגיל שנה והתחיל ללכת בגיל שנה ו-4.
    אני לא בעד להכריח "להקדים את המאוחר". אולי היא עדיין לא מוכנה להליכה...?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ברגע שהיא נעמדת, גם אם היא נעמדת ונאחזת במשהו (שולחן לדוגמא) אז אפשר לתת לה הליכון (לא של ישיבה, אלא עם גלגלים) אפשר גם את המשענת של הבינבה לצורך העניין... אבל אני לא חושבת שזה נכון לעשות את זה לפני שהיא נעמדת בכוחות עצמה..
    אני באמת הייתי מתייעצת קודם כל עם רופא ילדים ומבקשת שיפנה אותי לאן שצריך כדי לוודא שהכל בסדר איתה ושזה רק התפתחות מאוחרת...
    שיהיה בהצלחה!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • היי תקשיבי את מתארת בדיוק את הילדה שלי כרגע היא בת 9 וחצי חודשים ואני גם כבר התחלתי להיכנס להיסטריה הילדה רק מתגלגלת וכך גם בשביל להגיע לאיזה צעצוע היא מתגלגלת אליו היא נעמדת לי על 6 ומתנדנדת קדימה ואחורה וזהו זה כול מה שהיא עושה גם אותי כבר מלחיצים אומרים שבגילה היא אמורה כבר לשבת..הבעיה היא שהילדה שלי נולדה פגית אז לפי גיל מתוקן היא כרגע בהתפתחות כמו תינוק בן 7 וחצי חודש..ויש תינוקות בגיל 7 וחצי חודש שכבר נעמדים במיטה וזוחלים והיא כלום..אוףף אני גם לא יודעת עם לרוץ כבר לרופא או לחכות..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה