למישהי יש את הבייבי קוק? (baby cook) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבלנדר שלי נשבר

10 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• אין לי אותו
    שמעתי שהוא מעולה
    יש לחברה
    אבל זה לא מיועד רק לתינוקות??
    הוא נורא יקר בסביבות 600-700 ש"ח

• חשבתי לקנות אותו, אבל נראה לי די מיותר.
    עולה מלא כסף איזה 400 שקל בשביל סיר אידוי ובלנדר שעוד 3 חודשים כבר לא תשתמשי בהם (עד הילד הבא)

יעל, אמא של יונתן
  • חשבתי לקנות אותו, אבל נראה לי די מיותר.
    עולה מלא כסף איזה 400 שקל בשביל סיר אידוי ובלנדר שעוד 3 חודשים כבר לא תשתמשי בהם (עד הילד הבא)

יעל, אמא של יונתן
  • לא מכירה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לא מכירה מה זה ?
    תשימי קישור בבקשה
  • היי נגה מה ניש? וואו שנים שלא הייתי כאן....
    אז לי יש את הבייבי קוק- קיבלתי אותו במתנה בברית של אייל- ואני רוצה לומר לך אני ממש אוהבת להשתמש בו גם היום שאייל בן 11 חודשים אוטוטו אני עדיין משתמשת בו לפעמים (ואגב גם לשירה וגם לאייל)!!! הוא ממש נוח (לעיתים קצת קטן לי.. אבל ממש לא נורא)וכמובן שמאוד בריא (לאור העובדה שהאוכל עובר תהליך של אידוי)הוא טוחן את האוכל ממש כמו מחית (של גרבר) ממש תענוג של מכשיר מה שכן הבנתי שהוא מאוד מאוד יקר.
    אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות
    חיים שלנו אמא ואבא מאוהבים בך!!
    תפילה קטנה אישית...
    ליושב שם למעלה-תן לכולנו את הכוח להיות מאושרות בחלקנו אופטימיות וסבלניות , הצלח דרכנו ונסיונותינו, ושלח ברכה עלינו, אמן.
  • נראה לי קצת מיותר לקנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה