היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יום ראשון יש מסיבת הפתעה 80 לסבתא שלי ואני צריכה רעיונות למתנה אז קדימה תתחילו לזרוק רעיונות
10 תגובות
עמוד 1
תכיני לה אלבום תמונות דיגיטלי עם כל הילדים, נכדים ונינים זה מאוד מרגש ! תכניסי כמובן משפטי מחץ מרגשים! יש לי עוד רעיון אני מקווה שתביני למה אני מתכוונת לוקחתי איזה 1000 תמונות קטנות ובונים מהם תמונה אחת גדולה של הסבתא לדעתי זאת מתנה מהממת!!!!!!!! נראה לי אני יעשה את זה לאמא שלי השנה
בדיוק גנית אין לי הרבה זמן ולכן אני צריכה משהו זריז מהיר פשוט וקל וכמובן מספיק מקורי ונחמד. חוץ מזה שתכלס ביננו לא יהיה שיתוף פעולה מצד אף אחד, רק מבן דוד אחד אבל גם אז הכל יהיה בשלט רחוק כי אני בירושלים והוא בנשר
ההצעות של גניתוש מאוד מקוריות
תמונה גדולה שמכילה תמונות שלכם איתה ותמונות שלכם בכלל עם הקדשה לא צריך לזה הרבה זמן זה לוקח בדיוק כמה שעות
חברה שלי עשתה לסבא שלה ליום הולדת 80 מצגת עם מלא תמונות ושירים מרגשים מכל הזמנים של כל המשפחה זה היה מאוד מרגש
עד יום א' אין מספיק זמן
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בנות כל הרעיונות של תמונות משפחה מצגות נחמדות ומקסימות אבל לא ריאליות כי לא יהיה שיתוף פעולה באהבה, סיון
אפשר לעשות קול'ז של תמונות שלכם ולכתוב ברכה ולמסגר את זה
תעשי משהו רק ממך מבעלך ומלהב! וכל מי שלא רוצה לשתף פעולה שיתמודד לבד!
אם את צריכה עזרה בהכנת קולאז'/מצגת/סרטון - אשמח לעזור
תעשי משהו רק ממך מבעלך ומלהב! וכל מי שלא רוצה לשתף פעולה שיתמודד לבד!
אם את צריכה עזרה בהכנת קולאז'/מצגת/סרטון - אשמח לעזור