ניתוח כפתורים והוצאת שקד שלישי - מישהי מכירה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מקרוב ???
    אורי כבר בן שנתיים ושמונה חודשים ולא מדבר כמו שצריך. גם לא יותר מידי מילים וגם ממש מעוות את המילים. בדיקת שמיעה הראתה ירידה בשמיעה 30% באוזן אחת ו 40% בשניה למי שמבינה...
    רופא א.א.ג המליץ על ניתוח כפתורים. הלכנו להתייעצות נוספת אצל איזו מומחים בכוכב יאיר שגם המליצה על ניתוח כפתורים + הוצאת שקד שלישי.
    הבנתי שהניתוח לא מסובך אבל הוא בהרדמה מלאה ואני מ-ת-ה מפחד
    הבנתי גם שאח"כ כל מגע עם מים חייבים להיות עם אטמים מיוחדים. זה לא פוגע באיכות החיים ??? הילד מתרגל לזה ? הוא כ"כ קטן ואני מפחדת שיהיו לנו סרטים עם הנושא הזה....

6 תגובות
עמוד 1

• גם הבת שלי צריכה לעבור ניתוח שקד שלישי ואולי (זה יאמר לי במהלך הניתוח) אם היא תצטרך גם כפתורים.
  • היי מותק
    שנייייייים שלא דיברנו!!!

גם הנסיך שלי כנראה הולך לעבור את הניתוח הזה...אבל כנראה שנעשה אותו רק אחרי החגים כי אחרי הניתוח צריך להזהר ממים ולא בא לי להרוס לו את הקיץ עם הים והבריכה...
    הוא דווקא מדבר מעולה טפו טפו אבל בימים שהוא מצונן אני שמה לב שהוא מתאמץ לשמוע וחבל לי שהוא ככה...זה ניתוח רגיל ופשוט...נכון זה לא נעים ומפחיד אבל אני מוכנה לעבור את זה כדי לשפר לו את איכות השמיעה ושלא יצטרך להתאמץ !(תחשבי איזה מתסכל זה בגן שמספרים סיפור או שמים להם סרט וקשה להם לשמוע..)

הייתם אצל ד"ר לויט בכוכב יאיר????היא מעולה!!!!!!!

TUTY
  • תודה לכולכן

האמת שהרופאה נתנה לנו תאריכים לכיוון יולי אוגוסט, אבל אני באמת ידחה קצת... לא להרוס לו את הקיץ...

inbaloosha - הבנתי שהאחיינים שלך עשו את הניתוח ? לא פגע משמעותית באיכות החיים ( כל הקטע עם האטמים ... ) ??? אני מפחדת שאורי לא יסכים להשים אותם ואז יתחילו לנו הסרטים עם המקלחות וכו...

תותי - שנייייים על גבי שניייים יואו ! מה איתכם ? אכן היינו אצל דר' לויט. נסענו אליה מחדרה כי אמרו שהיא כזו מדהימה. והיא אכן מדהימה וסובלנית. אם נעשה את הניתוח ( וכנראה שנעשה ) היא גם תנתח אותו.
    לא זכרתי שילדנו ממש צמוד... ואני רואה שממש ממש צמוד. איזו סנילית אני...
  • שני אם את צריכה אני יכולה לעודד אותך שבאמת זה לא הכי נורא הניתוח הזה אנחנו כמעט חמישה חודשים אחרי ניתוח של הסרת שקדים+שקד שלישי+פוליפים+כפתורים באמת זה לא הכי נורא האטמים הם רק לנגיעה במיים ואינם פוגעים באיכות החיים להיפך אני יכולה לומר לך שהניתוח הציל אצלי את החיים של הילדה שלי וגם בנוסף שיפר את איכות החיים שלה מן הקצה לקצה וכן הדביקה פערי התפתחות שצברה לפני אני כאן לכל שאלה מקסימום תרצי תמיכה יותר יש לכמה בנות כאן את המספר שלי שיתנו לך

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• תהילה,
    אני אשמח לדבר איתך ולשמוע עם איך מסתדרים עם הדבר הזה ביום שאחרי...
    במה זה מתבטא שזה שינה לה את החיים לטובה ? הדביקה פערים בהתפתחות 5 חודשים ??? וואוו. זה ממש מעודד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה