היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני נמצאת בצומת דרכים ורציתי לשאול איך זה היה אצלכן.
החלטתי שאני עוזבת את מקום העבודה שלי. אני מתלבטת אם לחפש עבודה רצינית ומשמעותית לחיים, כזו שכולם יצטרכו להירתם לעזרה, אמא כמה שתוכל, בעלי, אולי מטפלת... או לחפש מעין עבודה זמנית כזו לראות איך הבית מתנהל עם 2, שיהיו חולים וכו'...
איך זה עובד אצלכן? קרה לכן? איך אתן מסתדרות עם העבודה?
תחפשי משרה של אימהות או 1/2 משרה אולי זה יקל על כולם **
**
אני ממש מבינה אותך... גם שיקול כלכלי, צהרון לשני ילדים חופשים קייטנות... גם משיקול של להיות עם הילדים מהצהריים ולקבל אותם לבית מסודר וארוחה חמה. לעשות ספורט בבוקר, לאכול בריא...להנות! אם את יכולה להרשות את זה כלכלית אני בעד
היי גם אני החלבטתי איזה עבודה למצוא אם זמנית או עבודה קבועה היה לי מאוד חשוב שאני יוכל לתמרן עם 2 קטנים וקיוותי שאני ימצא מקום כזה.ומצאתי... התקבלתי לבנק וויתרתי על זה כי ידעתי שיכול להיות שזו תהיה עבודה זמנית ל9 חודשים וידעתי שזה המון שעות וחששתי שזה יפגע בילדים בסוף מצאתי עבודה נחמדה מאוד בחברת מילגם בשירות לקוחות שלהם. זה מוקד חדש והשעות סבבה עד שעה 2 בצהריים ופעם פעמיים ערב. אז כשאני יעבוד ערב אני יבקש עזרה אבל רוב הזמן המשמרות הם בוקר ואז יש לי כח לחזור לילדים. חוץ מזה שהם ממש מתחשבים שם אתמול אמרתי לבוסית שלי שיש לי טיפת חלב לילד אז היא אמרה מיד מה הבעיה אז מחר את בחופש... וגם לפני שבוע שהייתי בלילה במיון עם הילד התקשרתי בבוקר להודיע שאני מאחרת אז היא אמרה לי שאני לא חייבת לבוא אז אמרתי שאני כבר בדרך אז היא אמרה לי טוב ואם אני רוצה לצאת מוקדם יותר אין בעיה ואני שם רק שבועיים . זה מה שחשוב שיהיה יחס אנושי במיוחד כשיש ילדים.רק בגלל זה אני רואה את העבודה הזאת לכל החיים... אם את מאזור המרכז הם מחפשים עוד אנשים העבודה בפתח תיקוה וממש ממש מומלץ.
שאלה באמת נכונה אני גם מתלבטת מה לעשות מה לחפש אני גם עוזבת עבודה עוד חודש ומאוד רוצה לעבוד במקצוע שלי אבל אני יודעת שהוא טובעני אם יש לך עזרה או בעל שיכול לעזור הייתי כן מחפשת משהו רציני לי יש רק את עצמי כי בעלי עובד נורא קשה ולא יכול לעזור לי עם הילדים ל אחת והשיקול שלה
אני מבינה את השאלה שלך אני חושבת שכן צריך עבודה מסודרת אם לא היתה לי עבודה במקום מסודר מזמן היו מעיפים אותי עם כל החיסורים שלי בגלל הילדים
אני כל כך מבינה אותך... לפני שנתיים התחלתי לעבוד ב3/4 משרה, משרת מזכירות כדי שאני אוכל להספיק להוציא את שחר מהגן ולהיות פנויה לטיפול בה, ובאורי אח"כ. היום אני לא מתחרטת על כך אבל מתה לעזוב את המקום הספציפי שאני עובדת בו בגלל כל מיני דברים שמפריעים לי. אז מצד אחד יש לי את הנוחות של השעות שאני עובדת (8.45-15.15) עבודה קלה ולא תובענית שבד"כ אני לא "לוקחת איתי הביתה" ואני מגיעה הביתה מוקדם יחסית לילדים (ואז מתחיל החלק המהנה של היום אצלי
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אני כבר 3.5 שנים בבית.... עקרת בית (גרועה למדי יש לציין
שורה תחתונה - זה הכל עניין של אפשרות אישית + כסף.
אם אישה יכולה להסתפק בחצי משרה, להנות ולהיות מסופקת - דיינו.
אני באופן אישי אוהבת מאד את העבודה שלי, לא רואה את עצמי עובדת חצי יום....
מאמינה שבד בבד עם העבודה צריכה להיות משכורת טובה וסיפוק אישי. בעייני עבודה ואימהות יכולים ללכת ביחד - לא אמור לבוא אחד על חשבון השני מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il