ללמוד לשחק ולהירדם לבד... עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, בוקר טוב,

עד גיל חצי שנה בערך אלין כמעט כל הזמן הייתה על הידיים.
    מאז שהיא יושבת טוב, המצב קצת השתפר אם כי עדיין היא לא יודעת לשחק לבד וכל הזמן חייבת מישהו לידה או ידיים. אם שמים אותה בלול או על משטח פעילות, אחרי כמה דקות היא מתחילה לבכות ורוצה שירימו אותה, אם לא מתייחסים אליה היא מתחילה לבכות לצרוח ולהיחנק. הבעיה הגדולה היא בלילה, היא לא מוכנה בשום פנים ואופן להירדם לבד או אפילו במיטה שלה (היא נרדמת במיטה שלנו ואח"כ אנחנו מעבירים אותה למיטה שלה), אם מניחים אותה במיטה שלה היא ישר מתחילה לבכות. אנחנו די מיואשים ולוקחים אותה על הידיים או שמים במיטה שלנו כדי שלא תבכה ותירדם. אני יודעת שזה לא טוב אבל אין לנו פתרונות אחרים.

מצטערת שארוך, אשמח לקבל עצות/שיטות.
10 תגובות
עמוד 1
  • לא רשמת בת כמה הילדה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ב - 13/7 תהיה בת שנה

העניין הוא שהיא בגן ושם היא לא מתנהגת ככה. יש סביבה ילדים כל הזמן ואולי בגלל זה היא לא בוכה.

כ"כ כואב הלב לשמוע אותה בוכה
  • יאאאא גם לבן שלי יש יום הולדת ב13/7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הוא יהיה בן שנתיים
  • גן זה לא בית
    הם יודעים את החולשות שלנו ויודעים טוב לשחק בהן

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אוףףףףףףףףףףףףףףףף
    למה אין ספר הוראות מדיוק

אני מאמינה שהיא משחקת בנו ולא רוצה להיות הצד שתמיד מפסיד
    אבל איך אפשר לעמוד בפני מלאך כזה
  • אם היא היתה איתך בבית, הייתי מציעה לך להכניס אותה קצת למיטה שלה במשך היום, להקריא לה סיפור, לשחק קצת...
    בלילה- תניחי אותה במיטה שלה, תנסי למצוא משהוא שיגרום לה להישאר בה (למשל- אם היא אוהבת שמקריאים לה סיפורים, אז לעשות את זה רק כשהיא במיטה שלה). אל תהיי בלחץ, כי היא מרגישה את זה. תעשי את זה, כאילו כך זה היה תמיד. אם היא בוכה, תלטפי אותה, תתפחי עליה, תרגיעי אותה בתוך המיטה שלה!
    בלילה הראשון יהיה קשה, אך אם תתמידי לא להוציא אותה משם ולא תישברי, אז עם הימים, הלילות יהיו קלים יותר ותוך שבוע היא כבר תתרגל.
    אולי כדאי להתחיל את ההרגל החדש בסופ"ש, כך שתוכלו להשלים שעות שינה אח"כ.

לגבי העסקה עצמית- את צריכה להתחיל להתרחק ממנה לאט לאט בזמן שהיא משחקת.
    למשל- בהתחלה להיות בטווך ראיה שלה (שתראה שאת שם), בכל פעם לקצר את טווח הזמן שאת נמצאת בטווח הראיה שלה.
    אח"כ להעלם מטווח הראיה שלה, אבל להיות באותו חדר (נגיד בהתחלה לדקה ועם הזמן להאריך את טווח הזמנים).
    אח"כ להעלם לחדר אחר- כנ"ל לגבי טווח הזמנים.
    תזרמי לאט לאט עם העניין של העסקה עצמית, היא תלמד להיות קצת לבד. אני לא יודעת אם את בעד טלויזיה, אבל יש הרבה תוכניות יפות לגיל שלה, אולי זה יכול גם להעסיק אותה לזמן מסויים.
    בכל אופן- אם היא בוכה, אל תגידי לה "מסכנה שלי" וכו'. תשדרי כלפיה ביטחון ושאת כאן כשהיא זקוקה לך. תנסי לא לפתח אצלה תלותיות רבה מידי כלפייך.

תתחילי בשינוי אחד ולא בשניים בבת אחת. שינויים רבים מידי יכולים להביא לכישלון.
    תראי מה יותר חשוב לך (שינה או העסקה עצמית) תתחילי באחד, וכשזה יצליח תתחילי בשני...

מקווה שעזרתי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לדעתי גם אם לא תעשי כלום זה ישתפר עם הזמן, בייחוד המשחק.
    אצלנו הבן שלי עבר אלינו באמצע הלילה למיטה, ברגע שהייתי בהריון ולא רציתי שזה ימשך הייתה לי מוטיבציה והוא נשאר במיטה עד הבוקר.
    אני חושבת שזה קשור בכמה את רוצה את זה, אני מעידה על עצמי שחוץ מזה שזה לא מקובל בסביבה מאוד נהנתי שהוא עבר אלינו ולכן זה המשיך.

]
  • אנחנו בגיל כזה הרדמנו בעגלה - והרבה פעמים אני עוד עושה את זה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה על העצות בנות
    נתחיל לעבוד על העניין

משום מה יש לי הרגשה שבעוד כמה שנים נהיה בתכנית של סופר נני
  • איך את יודעת שבגן היא לא ככה?? הם לא תמיד אומרים את האמת, ואולי גם שם היא בידיים הרבה.
    הבת שלי יומיים יותר קטנה, ואני מכירה את מה שכתבת כי עברתי את זה עם הגדול.
    לגבי המשחקים - תגרי אותה במשחקים, כלי מטבח, קופסאות או כל דבר אחר ותני לה להתעסק עם זה שאת לידה. אם היא משחקת אל תדברי איתה, אם היא בוכה אז כל הזמן לדבר איתה. עם הזמן זה ישתפר.
    לגבי השינה- אין לי הרבה עצות
    מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה