-
2500 שקללללללללללללללללל
-
חחחחחחחחחח לא עניתי לשאלה שלך מהשוק
-
-
ברור שלקנות לו מתנה
אפילו משהו קטן שהוא אוהב
אם כבר היתה הוצאה של 2500 שקל אז מה זה עוד 100 שקל
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
תאמתי עדיין לא עשיתי לאופק משהו גדול אבל אין קשר צריך לתת לו משהו אז לא בסכום ענקקק משהו קטן שגם ישמח אותו

-
הכל תלוי במצב הכלכלי שלכם
את תמיד יכולה לקנות לילד עוד מתנה (בסתר) לעטוף ולשים עם כל שאר המתנות:)
מה שהעין לא רואה הלב לא כואב:)
ואז כולם יהיו מבסוטים
-
שנה שעברה זה באמת היה התלהבות שלי...
הוא לא ממש הבין שזה היום הולדת שלו
אבל היה לו כיף
-
-
דרך אגב סיון, רוב הכסף הלך על הכיבוד...
המצרכים לעוגות (הכנתי 2 )
והשקיות הפתעה
המתנפח היה כולה 550 ש"ח...
-
וואייייי איזו השקעה לגיל שנה.
כל הכבוד

גם אני רוצה לחגוג לאלין יומהולדת 1 רק מתלבטת האם לעשות מצומצם או מורחב.
השאלה האם הם מבינים מה קורה ונהנים מזה או שזה סתם מתיש אותם?
-
ירין בגיל שנה, שנתיים , וגם בע"ה בגיל 3 וגם 4 יקבל יומולדת יפה
עם המשפחות , כמה ילדים, אוכל , הפתעות ושלום על ישראל
לא מתנפחים ולא נעליים .
למה מה ?עשיתי אותו עם רוטשילד?
-
שנה שעברה עשינו לה יומולדת בבית של ההורים, עם אוכל עוגה ומצגת. היה פשוט ומאוד נחמד.
השנה אנחנו בדיוק נהיה במעבר דירה אז אולי נעשה אחרי התאריך בדירה החדשה, גם ככה היא לא יודעת בדיוק מתי התאריך האמיתי
-
אורטל, היא לוקחת 850 ש"ח
כשהילדים מגיעים היא מאפרת אותם, כמו חיות כמובן
יש קרקס של 5 חיות... היא פירטה לי אבל אני לא ממש זוכרת
-
אנחנו עשינו בשנה ושעברה וגם השנה יומולדת "קלאסי" של בלונים, שירים, שקיות הפתעה, זר לראש, עוגה וכיסא יומולדת - לא יותר
ולא קנינו לה מתנה בעצמנו, לא נראה לי שהיא מחשבנת לזה...
היא קיבלה מתנות מהאורחים, אפילו לא פתחנו עדיין את כולן
-
שנה שעברה קניתי לו מתנה והשנה לא. בגלל שיש לו כל מה שהוא צריך ולא היה לי רעיון מה לקנות לו. בקושי מצאתי רעיונות למתנות לחברים והקרובים ששאלו מה לקנות
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
אני עושה השנה יום הולדת אצל ההורים שלי בגג שלהם שהוא ענק ומרווח ויש בו מטבח והכל..די מאובזר אז יהיה נוח.
אנחנו מזמינים רק משפחה וכמה חברים.לא יותר מ20 איש.
ובתפריט אוכל, עוגה, מצגת וכמובן מתנות ומוזיקה.
בגלל שאני עושה במרכז ואנחנו מהצפון אני בכלל לא שוקלת להזמין ילדים מהגן שלה.היא עוד קטנה לזה. בגיל הזה חוגגים בקרב המשפחה.ביומולדת של הגן שתחגוג עם הגן
האמת גם אני שנה שעברה השקעתי.אמנם לא מתנפחים אבל עשינו משחקייה כזו. שיריינו את המועדון שלנו בקיבוץ שהוא די ענק ועם מלגזה הבאנו לשם בריכת כדורים ענקית, טרמפולינות, וכל מיני מתקנים כמו מגלשות וכו. היו האחייניות שלי וגאיה ועוד 2 ילדים של חברים וזה היה די והותר להם.
חפרתי..לגבי מתנה אנחנו קונים לה כל הזמן..כל שבוע מקבלת משהו...אני מאמינה שבכל זאת גם ליומולדת אני אביא לה משהו שהיא תראה שקיבלה גם מאתנו
היא כבר מבינה ומבקשת כל הזמן מתנות!
אבל באופן כללי אנחנו רוצים לקנות לה חדר חדש. מיטה וארון...
-
בטח שקונים מתנה , לא מעניין אותו בכלל כמה השקענו מסביב .יום הולדת - עוד חודש והוא כבר הזמין מה שהוא רוצה .
לגבי הפעלה , הינו ביום הולדת שחלק מילדים פחדו מבחורה מחופשת אז החלטנו לותר .
http://www.holdthatpic.com/
-
בגיל שנה חגגנו ליהלי במסגרת מוצמצמת בבית אבל עדיין ההשקעה עלתה על כל דמיון....
הקניות והמצרכים לפחות בסביבות 1500 ש"ח... איפה מתנות לילדים? קישוטים? בלונים עם הליום? בקיצור סיווקוש מבינה אותך - זה הרבה כסף...
השנה אין לי מושג איך זה יהיה... אני אהיה אחרי לידה בע"ה ולא יודעת אם יהיה לי קל להתארגן וכו'... אבל נעשה משהו...
הקטע הוא שהגילאים של הילדים שאנחנו מזמינים הוא ממש מגוון מגיל חצי שנה עד 8... אז קשה לחשוב על הפעלה שתתאים לכולם... בקיצור יש עוד זמן... לחשוב... ולהתארגן...
בקשר למתנה? אני חושבת שצריך לקנות... הם בשלב שכבר מבינים - כל פעם שאנחנו הולכים ליומולדת ושואלים אותה לאן הולכים? היא עונה ישר: "יומולדת ללי" ...חחחיהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
עדידוש, סוף סוף מישהי הבינה אותי!
-
תראי, בשביל ילד יום הולדת=מתנה.
בגילאים כאלה אי אפשר בלי מתנה. אנחנו מבוגרים יכולים לוותר על מתנות, ילדים לא
[[[
-
גם אני לא מבינה למה להשקיע כ"כ הרבה ביום הולדת בגיל הזה (למה צריך בלוני הליום?) אבל אני גם חושבת שכל אחד צריך להשקיע במה שנראה לו חשוב וזה כניראה מאוד חשוב לך.... אז בהצלחה.
בקשר למתנה - ביום הולדת שנתיים קנינו למעין אופניים והבאנו לה אחות קטנה (שלא הוגדרה כמתנת יום הולדת
-
אני חייבת לציין ששקד עדיין לא מבין מה זה מתנה
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!