נעלי צעד ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

היינו עם אלין אצל הרופאה בעניין ההליכה והיא אמרה שזה עניין של חודש חודשיים.

צריך לקנות נעלי צעד ראשון כבר עכשיו ולנעול לה אותם או לחכות שהיא תתחיל ללכת?

יום טוב
14 תגובות
עמוד 1
  • עדיף לחכות שהיא תתחיל ללכת...
  • כשילד מתחיל ללכת צריך לתת לו ללכת יחף ו/או עם גרביים לפחות חודש לפני שקונים לו נעלים

• עדיף שההליכה תתייצב לפחות חודש על רצפה ורק אח"כ נעליים...יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• לולי הלכה עם עזרה שלנו או כשהיא דוחפת בימבה הרבה זמן לפני שהיא הלכה לבד.
    בגלל שבגינה יש לפעמים שברי זכוכיות ושלא נדע מה עוד, אז קניתי לה בשלב הזה "נעליים" עם סוליה דקה מאוד (אם אפשר בכלל לקרוא לזה סוליה) אבל עמידה.
  • אף פעם לא שמעתי רופאה שאומרת לקנות נעליים לפני שהילד הולך!!
  • חחח לא
  • לאור זה שעכשיו קיץ אז את בכלל לא צריכה להילחץ מזה ותתני לה כמה שיותר ללכת יחפה ומקסימום כשיוצאים החוצה אז גרביים.
    כמה שהיא תלך יחפה, ככה הכי טוב

• כשהם מתחילים ללכת עדיף שיהיו יחפים. רק כשההליכה מתבססת והם הולכים בצורה יציבה - אפשר לקנות נעליים.
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • שהיא תתחיל ועם את רוצה מחירים טובים לצעד ראשון בתעשיה אוירית יותר זול מחנויות בקניון רק מישם אני קונה לאופק אבל הם פתוחים בערב או גם בימי שישי עם תרצי מתי שהוא דברי איתי
  • תעשיה אווירית בנתב"ג?

• תסלחו לי אבל זה בולשיט ! יש ילדים שבאמת צריך לתת להם ללכת יחפים בהתחלה אבל לא כולם ! זהר שלי עד לפני חודש לא הלך , לקחתי אותו לאורטופד ילדים , והוא אמר שאשים לו נעלים ופלא פלאים הילד הולך !!!
    אני חושבת שאם ילד עבר את הגיל הממוצע (עד שנה ושלושה ) ולא התחיל ללכת אז צריך לקחת אותו לרופא ולראות מה הוא אומר , כי כל מקרה לגופו , הילד שלי לדוגמא שם רגל אחת נכון ושניה "בורחת" לו טיפה אז נעלים ( אורטופדיות) מייצבות אותו
    [

• קראתי בספר המלצות , והיה כתוב שצריך לקנות נעליים לפני שהילד הולך ע"מ שיעשה את צעדיו הראשונים עם נעליים.
  • מותק שלי, הקטנה שלי לא היתה מוכנה לזוז אם הייתי שמה לה נעליים
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • שר לנעול נעליים גם לפני שילד/ה הולכ/ת ...
    ברגע שהם קמים עומדים אפשר לנעול נעליים.
    הרי במילא בחורף שמים נעלי בית לא?...קטנות מתוקות עם חיות פרוותיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה