היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אימאאל'ה! הם יקרים בטירוף.. המחירים לא השתנו, למרות "מבצע קיץ" שחופר ברדיו! יש פה מישהי שמתאמנת שם, לא? איך הם? מרוצה?
אני מחפשת כבר מלאאא זמן מכון כושר לנשים.. שמעתי שיש בגבעת שמואל אבל הוא עמוס בכל שעות היום.. אם מישהי מכירה מכון כזה במרכז- תגידו לי.. בבקשה!! מה בסה"כ ביקשתי? להתאמן וגם לשמור על צניעות.. ? ואני לא אוהבת לעשות הליכות..
=) עמית
5 תגובות
עמוד 1
לגבי סטודיו C עבדתי שם פעם כנציגה טלפונית ועשיתי את הקורס הבסיסי - שהוא מעולה (וקשה.....) ונותן תוצאות מהירות וטובות רק שצריך להתמיד בתרגילים אחרת הכל חוזר למקומו.... http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
אני לא מגבעת שמואל, אני מפ"ת.. גבעת שמואל זה די קרוב.. תודה!
חברה שלי נימצאת בפתח תקווה היא ממש מרוצה היא רזתה יפה היא קנתה את זה ביד שתיים או משהו כזה עולה לה איזה 200 ומשהו לחודש
אז ככה: היא הלכה למקום שהוא מול רח' הרמב"ם בג"ש עם מדריכה פרילנסרית, זה לא ארגון. קוראים לה ליבי והטל' לבירור אם יש מקום: 050-8256538 וזה כמובן - רק לנשים.. חברות שלה הולכות ל: "שייפ". והיא גם אומרת שיש מקומות טובים גם בפ"ת..., שיהיה בהצלחה! http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
היי עמית, אני מתאמנת בסטודיו C כבר 4 שנים מאז ההריון הראשון. תוך חצי שנה חזרתי לגזרה!! וגם היום אני 4 חודשים לאחר לידה שניה וכבר נכנסת למכנסיים של לפני ההריון ( ואני לא בעלת מבנה רזה...) הסוד הוא התמדה... נכון שהמחיר הוא 250 ש"ח לחודש אבל את יכולה להגיע כול יום וכמה פעמים ביום שאת רוצה!!! יש מגוון רחב של שיעורים והמחיר שווה של כל כי עובדים על אזורים ממוקדים בניגוד לחדרי כושר למינהם..... אני לא מותרת על אף יום מבחינתי זה הפינוק היומי שלי.....