אני מגזימה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגן של אור יש קיטנה בחודש יולי. הגננת ביקשה להביא מגבת ובגד ים. אני משערת שהיא תמלא להם בריכה בחצר. מדובר בילדים בערך בגיל 3 והתיאוריה שלי, היא שבריכה ביתית ל-16 ילדים בגיל הזה זה כמו אסלה אחת גדולה ויש פוטנציאל לחטוף משם דברים מבאסים כמו רוטה או תולעים. זה לא כמו בבריכה רגילה ששם כמות המים היא אדירה ויש הרבה כלור.
    רציתי לבקש שאור לא יכנס לבריכה. הוא גם ככה שונא להירטב. הגזמתי? ולא נראה לי שהוא יקנא, לרוב אין לו את הקטע הזה.
19 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לבקש השאלה זה איך הילד ירגיש.
    בגנים בקיבוצים כמעט כל יום יש גיגיות מים שנכנסים עד 4 ילדים
    עוד לא קרה שנדבקו מרוטה או תולעים
    בגיל הזה לא מפספסים כבר ונכנסים עם תחתונים או בגדי ים

אני מבינה לליבך-גם אצלי הבנים לא יוצאים ממחלות וזה מתסכל מאוד!!!
  • אני לא חושבת שאת מגזימה, כי מדובר בילד שלך, וזכותך!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא נראה לי שלילד זה יהיה אכפת. יש לו סייעת שצמודה אליו (יש לו pdd), ואני יכולה לבקש ממנה שבזמן הבריכה תעבוד איתו אחד על אחד בתוך הגן.אם הוא יביע עניין בבריכה אולי אני אכנע, אבל חשוב לי לדעת את דעתכן. אני היסטרית???
  • אז אל תיקחי אותו לים או לבריכה העירונית ואל תתני לו ללכת גם כשיגדל...
    לא רואה בזה בעיה אלה לילד .... שאת תעשי לו עוול
  • מיכל, בבריכה העירונית יש טונות של כלור ובים יש מים בכמות אדירה והרבה מלח (מחטא!), אז לא נראה לי שאפשר להשוות.
    ובכלל לא נראה לי שהוא ירצה להיכנס למים. הוא שונא מעברים בין רטוב ליבש ולהיפך ושונא שמשפריצים עליו.
  • יש משהו במה שאת אומרת, אני יכולה להבין אותך.
    מצד שני אפילו בסיטואציה הכי רגילה ששני ילדים מחזיקים ידיים, אחד מהם יכול להידבק מהשני גם בתולעים, גם ברוטה ועוד המון מחלות אחרות... (מספיק שילד לא שטף ידיים אחרי שניגע בטוסיק של עצמו ונתן יד לילד אחר, אותו ילד יקבל את התולעים, רוטה, וירוס או מה שזה לא יהיה).
    לכן אני לא חושבת שכדאי למנוע מילד לשחק בבריכה עם שאר הילדים, זה הרי כל כך כיף

[[[
  • נטלי, שכנעת אותי
  • כלור הורג הכל?
  • יש כאן 2 דברים (בעצם 3)

א. שאת מפחדת שהוא ידבק במשהו (נראה לי סיכוי קטן)

ב. שהוא בכלל לא אוהב מים (דווקא זו הסיבה היותר משמעותית בעיני, כי הדבר השלישי הוא שזה לא ילד "רגיל")

במקומך הייתי שולחת מגבת ובגד ים, אבל מבקשת פעילות אחרת ורק אם הוא מקנא / מבקש, שהסייעת תשים לב ותיקח אותו לבריכה עם כל הילדים.

ולדעתי את לא מגזימה, את מאד קשובה לילד שלך ולצרכיו.

• טוב. אני אשלח אותו עם מגבת ובגד ים ואגיד לסייעת שלא תכריח אותו להיכנס ואם הוא מביע התנגדות, אז שתשחק איתו בתוך הגן.
    אני מחכה בקוצר רוח שהשנה תיגמר ואור ילך לגן תקשורת שבו ידעו בדיוק איך להתיחס אליו ולא יזדקקו להוראות/ הסברים שלי.
  • אולי במקום שלא לתת לו להכנס תשלחי לו גיגית שהגננת תמלא בתוכה מים ואז אים הוא בכל זאת ירצה פעילות עים מים תיהיה לו אפשרות לשחק.
    בכל מקרה את מבינה הכי טוב מה הילד שלך אוהב או לא.
  • אני חושבת שההחלטה שלך מצויינת...
    שהוא יחליט אם הוא רוצה או לא
  • אני הייתי נותנת לו שיבחר מה לעשות באותו הרגע.... מה גם שאני יותר הייתי פוחדת שלא יחנק או "יטבע" כתוצאה מהשתוללות של ילדים אחרים או חוסר תשומת לב.
    מחלות יש בכל מקום....
  • מאמי את מכירה את הבן שלך הכי טוב ויודעת בדיוק מה טוב לו ומה מבהיל אותו או מה מקשה עליו.
    תדריכי את הסייעת ואני בטוחה שהיא תלך עם הרצונות שלך.
    אגב, אני גם מחנכת בכיתה של PDD ומאוהבת בהם אחד אחד.
    בטוחה ששנה הבאה יהיה יותר טוב בגן תקשורתי

• קצת מגזימה

• מבינה את החששות שלך
    אני חושבת שבשביל שהוא לא ירגיש שונה משאר הילדים , את צריכה לשלוח אותו עם מגבת ובגד ים.
    הוא מספיק בוגר להחליט אם הוא רוצה מים או לא- תסבי את תשמות לב הגננת שהוא לא הכי בעד מים והרטבות ושישימו לב לתגובה שלו.
    אם היא מתכוונת לשים בריכה קטנה לא נראה לי ש-16 ילדים יכנסו ביחד וגם הזמן שהם מבלים בפנים הוא לא גדול ולמה לחשוב ישר על מחלות.
    אני בעד לתת לילד לבחור לבד ושיהנה בקייטנה
  • נטע לדעתי את הכי טוב יודעת מה טוב לאור , לגבי מחלות כל אמא ותפיסה שלה \ בדיוק כמו בכל הנושאים האחרים .
    השאילה החשובה יותר אם היה לו כייף בבריכה או לא , אם לא יהיה לו כייף היתי מבקשת לא להכניס אותו לשם וזהו .
    הרי זה לא בריכה שהיא חלק מפעילות ספורטיבית או משהו טיפולי , המטרה אחד והיחידה זה כייף ואם לאור ליהיה כייף אז אין טעם להכריח אותו בכוח . גם בני לא אוהב כל דבר , לכן לכל חוג שנרשמים אני מבקשת שתיים - שלוש שיעורי נסיון , אפילו בתשלום ואז יחד מחליטים האם ממשיכים או לא .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הי מאמי
    אני חושבת שאת יודעת מה הכי נכון לאור.
    הוא בטח גם לא כ"כ אוהב להחליף בגדים, ואם הוא לא אוהב שמתיזים עליו - אז אפשר מראש למנוע ממנו.
    בהחלט הייתי משתמשת בסייעת הצמודה לו שתעבוד איתו בתוך הגן.

בטוחה שהוא לא מפסיד הרבה מידי - תשלחי איתו את המגבת ובגד הים ע"מ שאם הוא יתעקש להיכנס תהיה לו את האופציה, אבל לבקש מאוד לא לנסות לשכנע אותו להיכנס לבריכה.

• תודה לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה