צריכה המלצה לאופניים גיל שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היומולדת של נופרי קרבה והורי קונים לה אופניים.
    איזה כדאי ואיפה אפשר למצוא??
    משהו עד סכום של 300 ש"ח.

יש לכם המלצות לעוד מתנות?
    כבר ביקשתי:
5 תגובות
עמוד 1
  • לא סמרט טרייק . זה בטוח . שיהיה המון מזל טוב
  • לפי מה שאני יודעת זו החברה (סמארט טרייק)הכי טובה של אופניים לילדים... עמיד ונוח...
    http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2499726
    הדגם הזול והנפוץ שלהם עולה 350 אם אני לא טועה... יש בשילב מוצצים ובעוד הרבה חנויות ילדים...
    אבל יש עוד מלא סוגים ובטוחה שגם הם טובים...

בקשר למתנות??? יש מלא לא חסר...
    יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אתם תמיד יכולים לקנות את התלת אופן של סמארט
    הוא קצת יותר יקר מ-300 ש"ח אבל שווה כל שקל
    את יכולה לבקש...
    מטבח
    עגלת סופר
    מקרר לילדים
    אוהל כדורים
    הבובה גילי (מדהימההההההההה)
    בובה של הכבשה שושנה
    הבובות של הגן הקסום

• הכל תלוי עד כמה נמרץ הילד...
    שלנו פשוט פירק שני זוגות אופניים-
    המסקנה שלי- כל האופנים עם המוט צינור מאחורה- לא מספיק יציבים לילד שמנסה לרדת ולעלות איתם מדרגות
    אני רוצה לקנות עבור השני עכשיו את הפישר פרייס- שזה דגם עם ידית שנהפכת גם לחלק תחתון של סוס נדנדה שהתינוק עוד קטן ולא נוסע, ואח"כ מרכיבים את זה בתור ידית רחבה, גם ראיתי אנשים אחרים מרוצים.
    אני חושבת שזה עולה קצת יותר- עולי 450 ש"ח, אבל זה לא מתפרק,
    ואופניים זה לא עד גיל שנה- זה עד גיל שלוש, כשמחליפים אותם באופניים עם גלגלי עזר- לדעתי שווה את ההשקעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה