שנים לא היתי פה + סקר תינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן
11 תגובות
עמוד 1
  • - שקד תמיד ישן במיטת תינוקות, אבל הבנתי שהעריסה מתאימה עד גיל חודשיים-שלושה..?
    - בגיל הזה שקד היה מבלה הרבה בלול עם משחקים (כמובן שנוכחתי) ומידי פעם על הריצפה (משטח).
    - שקד לא היה שותה מבקבוק, רק מים. הוא היה סרבן.
    - בגיל 5 חודשים התחלנו טעימות. התחלתי מירקות (תפו"א, גזר, קישוא וכו'...) כל ירק בנפרד, עד שהגענו למרק מלא ירקות. אח"כ פירות (בננה, תפוח, אגס וכו') כל פרי בנפרד בהתחלה. אני הייתי מאדה את הפירות קצת, בגלל שהוא התרגל למרקם הרך של הירקות, הוא סירב לאכול פירות, אז הייתי מאדה אותם קצת ואח"כ מעבירה בבלנדר. חודש עשיתי ככה ואח"כ בלי אידוי.
    - אם אני זוכרת נכון, ההמלצה להעביר לטיולון בגיל חצי שנה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מתי העברתן את התינוק מהעריסה למיטה?
    כשרואים שלתינוק אין מספיק מקום בעריסה מעבירים למיטה (בערך בגיל 3-4 חודשים)

איפה התינוק נמצא במהלך היום? במיטה/לול/משטח פעילות?
    גם במיטה, גם בלול וגם על משטח פעילות. עם לינוי עשינו הרבה טיולים, במיוחד בבוקר

באיזה גיל התחלתן לתת דייסה בבקבוק, אם בכלל? אם כן, כמה פעמים ביום? איזו דייסה?
    אני עשיתי לה דייסה ביתית, לא זוכרת באיזה גיל. אולי מגיל 5 חודשים

באיזה גיל התחלתן עם טעימות מוצקים? מאיזה מוצקים התחלתן? דייסה בכפית/ ירקות?
    מגייל של 4 חודשים

באיזה גיל העברתן לטיולון?
    כשלינוי התחילה לשבת בכוחות עצמה עברנו לטיולון
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

גאיה ישנה בעריסה עד גיל 4 חודשים ואחכ עברה לחדר שלה למיטת תינוק עד היום.

מגיל חודש שמתי אותה בטרמפולינה וגם באוניברסיטה על משטח פעילות רך כזה. היתה גם הרבה במנשא על הידיים שלי וכמובן בעגלול הרבה כי טיילנו לא מעט.
    אפשר גם לשים בעריסה ולנייד בבית כל פעם שאת הולכת קחי אותה איתך ברחבי הבית.

דייסה בגיל 4 חודשים, בבקבוק.גאיה לא אהבה אף פעם דיסה בכפית.דיסה נותנים גג פעמים ביום- בוקר וערב.

התחלנו טעימות בגיל 5 חודשים. התחלנו עם גזר. אחכ תפו"א, אחכ בטטה ואחכ דלעת וקישוא.

באיזה גיל העברתן לטיולון

• מתי העברתן את התינוק מהעריסה למיטה? שלושה חודשים

איפה התינוק נמצא במהלך היום? במיטה/לול/משטח פעילות? במיטה באוניברסיטה ובנדנדה

באיזה גיל התחלתן לתת דייסה בבקבוק, אם בכלל? אם כן, כמה פעמים ביום? איזו דייסה? אף פעם

באיזה גיל התחלתן עם טעימות מוצקים? מאיזה מוצקים התחלתן? דייסה בכפית/ ירקות?6 חודשים אבל הוא היה סרבן, רק שהתחלנו ב10 חודשים אוכל אצבעות הסכים

באיזה גיל העברתן לטיולון? 7 חודשים
    ]
    מהלידה הן ישנו במיטה.

לרוב על הרצפה על שטיח. לא אוהבת לולים למינהם.

בגיל 4-5 חודשים הוספתי לבקבוק שלפני השינה.

בגיל3-4 חודשים טעימות של ירקות. אחרי שהיה כבר מגוון כלשהו של ירקות, עוף ובשר, עברנו לפירות.

באיזה גיל העברתן לטיולון.
    3 חודשים ראשונים - אמבטיה. אחרי זה עגלה בשכיבה. ועם הזמן, ועם ההתעניינות של הבנות בעולם החיצוני, עשיתי שיפוע גדול יותר ויותר. ישיבה ממש רק כשהן ישבו בעצמן.

• אולהההההההההה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
    4 חודשים

בגן - משטח פעילות, ישנה
    בבית - טרמפולינה, לול, משטח פעילות על הידיים (בעיקר)

4 חודשים, של מטרנה מכל הסוגים בהתאם לגיל. אלין לא כ"כ אהבה אז פעם ביום בקושי

4 חודשים, התחלנו מירקות מבושלים אח"כ פירות ואח"כ כל השאר

העגלה שלנו היא טיולון שנשכב ל - 180. בגיל חודשיים שלוש בערך כבר הרמתי לה שלב

• תודה בנות
  • עייפה?? ספרי לי על זה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מבטיחה להיות פה יותר
    לא הייתה לי עריסה היא ישנה תמיד במיטה

מזרון פעילות

התחלתי בגיל 4 חודשים לתת דייסת קורנפלור ואורז פעם ביום

בגיל 4 חודשים והתחלתי לתת פרות ועכשיו אני מאוד מצטערת על זה כי היא ממש מסרבת לאכול ירקות אז עדיף להתחיל איתם

חמש וחצי חודשיים בערך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה