היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מצב לא נעים. אבל ספטמבר הוא חודש ובו הרבה חגים : ראש השנה , יום כיפור , סוכות, תיבדקי אולי למעשה לא מדובר על הרבה ימי חופש מעבודה? חוץ מזה זו נשמעת עבודה אידיאלית לסטודנטית , שנת הלימודים באוניברסיטה מתחילה באוקטובר אולי תפרסמי בעיתון מקומי שאת מחפשת מטפלת לשלוש שבועות אני מאמינה שתימצאי סטודנטית שתשמח להרוויח כסף. בהצלחה
זה בתאריכים 1.9-21.9. יש רק את ראש השנה באמצע, שזה יומיים. בדקתי...
אולי באמת אחפש סטודנטית..
___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף
אני חושבת שאת יכולה למצא בייבי סיטר זמנית. יש לך 3 שבועות: שבוע אחד - אולי תתחלקו את ובעלך שבוע אחד - בביסיטר שבוע שני - יומיים, נגיד, תבקשו טובה ענקית מהורים שלך בעלך, ושאר הימים בייסיטר. ויש גם חג ראש השנה, וכאן אתם מרוויחים יומיים. אני מבינה שבייסיטר כמו בחורה צעירה לא תוכלי לקחת כי בספטמבר מתחילה שנת לימודים, לנו יש אישה מבוגרת, סבתא בפנסיה שבשבילה זה כסף יפה מהצד, אז היא גם לא לוקחת יקר וגם יש לה ניסיון וסבלנות עם לינוי. תנסו. תחפשי איזה סבתא נחמדה באיזור
[[[
נראה לי שיש מישהי שם שאפילו 3 שבועות יעזרו לה....מבחינת כסף באמת תנסי לחפש סטודנטית. או איזה גן / מעון שיסכים לקחת אותה לחודש אולי בגן של אביגייל? זה רק לחודש.
אני הייתי הולכת על הכיוון של חברה של אמא שלך.. סביר להניח שלאמא שלך יש חברות מרקע דומה שעבדו איתה בזמנו וגם היא מכירה כך שזה לא אדם זר לחלוטין, וכדאי שגם תכירו שתמיד יהיו אופציות להמשך.. בהצלחה
לגן לא הייתי שולחת אותה בשביל 3 שבועות
לא יודעת מה להגיד לך אני לא היתי לוקחת כל אחת שתמשור לי על הילד אפילו לא לתקופה קצרה עם היא היתה מתחילה גן זה משהו אחר כי גן לוקח זמן לבחור
אם יש לך חברה קרובה שאת סומכת עליה היתי מדברת איתה שתעזור לך קצת עם הילדה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מדובר פה על סך הכל 16 ימים (אלא אם כן אחד מכם לא עובד בשישי ואז זה מוריד עוד יומיים), אז הרעיון של הבייביסיטר נשמע טוב, סטודנטים מאוד צריכים את הכסף ואם לא אז שכל אחד מכם ינסה לקחת 8 ימי חופש. (אם ממש אין ברירה) בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
תודה, בנות על העידוד
למה בעלך מתנגד לחפש סטודנטית? או בייבי סיטר זמנית? זה לא נראה לי כל כך נורא. תנסו לקחת אותה לכמה ימי ניסיון לפני ספטמבר שתבוא להיות איתכם להיכרות עם מיכל, יחד איתכם. זה יקל עליה את ההסתגלות. מצב לא נעים אבל אני הייתיחושבת פעמיים אם להגיד על זה משהו לאמא שלי במידה ואני יודעת שזה יכול להוביל לביטול הטיסה. תכלס היא הולכת לעזור לכם עכשיו בצורה אינטנסיבית שנה שלמה, והחופש רק יעזור לה להתאוורר קצת (עתידית
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אני מסכימה עם רעות שאמא שלך תתן לכם עזרה ענקית
[[[
מדובר ב-20 יום.
אם תתחלקו ביניכם, כל אחד 10 ימי חופש מהעבודה (כאשר חלק מהם הם שבתות וימי שישי) לא נראה לי שזה יהיה נורא כל כך.
זו האופציה היחידה שאני חושבת עליה, אבל גם סטודנטית נחמדה באה בחשבון - כי הלימודים מתחילים באוקטובר עד כמה שאני זוכרת...... מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
גם אני בדעה של לקחת בייביסיטר סטודנטית לתקופה כזו שיהיה בהצלחה
הייתי באותו סיפור בדיוק לגבי אוגוסט. אחרי התלבטויות קשות, פרסמתי הודעה באתר YAD2 שאני מחפשת מטפלת לעבודה של כמה ימים כל שבוע (היתר אני ובעלי מתחלקים). פנו אליי מלא!!! ממליצה לך בחום. וזה לא יעלה לך כל כך הרבה כמו שאת חושבת - כי אתם מחדרה, ולא מהמרכז
אני אגיד לך את מה שאני הייתי עושה... אם אמא שלי עוד לא התחילה 'לעבוד' וכבר היא עושה 'בעיות' ואין לי לב להגיד לה..זה מבחינתי מתכון לבעיות בהמשך הרי טיפול בילד זה דבר שגורר סוג של אי הסכמות לפעמים, ואני מעדיפה לקחת אדם שאני יכולה לנהל איתו דו שיח מלא (ועם אמא שלי ממש לא
ואווו אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה....... א.הייתי מתעצבנת