היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות, מעניין אותי מאוד אם ההריונות שלכן היו שונים אם גם המין היה שונה??? בהריון שלי עם אוריאן בשלושה חודשים הראשונים הייתי חצי בן אדם לא הפסקתי להקיא ,עליתי 7 קילו עד שבוע 16. בהריון הזה עליתי רק קילו (והתחלתי את ההריון באותו משקל כמו הקודם) אין לי כל תחושה שאני בהריון (טפו,טפו,טפו) אבל בכל זאת יש לי הרגשה שיש לי בת
15 תגובות
עמוד 1
שונה לגמרי
אצל שחר לא היו לי בחילות בהתחלה ופה גם בחילות וגם הקאות אני כל הזמן עייפה בקיצור שונה
ויש לי עוד בן *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
בהריון הראשון (היתה לי בת) לא היו לי שום סימנים שאני בהריון חוץ מהבטן התופחת
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
שונה לחלוטין.
ההריון עם גאיה היה לא קל הקאות , בחילות ,צירים מוקדמים , קוצר נשימה...
לעומת זאת ההריון עם קורן היה ממש קליל לא הרגשתי בכלל שאני בהריון...
ההריון עם ליאן היה ממש קל רק שהיו שבועיים רצופים של בחילות (שבוע 6) חוץ מזה היה ממש כייף אהבתי להיות בהריון...
ההריון הזה אני יותר עייפה אבל היו לי רק יומיים של בחילות
הריון ראשון בת - כמעט בלי תופעות לוואי - בהתחלה שבועיים שלושה של בחילות ועייפות עד שבוע 13 ובסוף ההריון קצת בצקות...עליתי כל ההריון 13 ק"ג... ההריון הנוכחי גם בת - ככה אומריםיהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
היה הבדל בין שני ההריונות, לא היה שום דבר דומה פרט למין העובר
בהריון עם ירין הרגשתי טוב, ללא בחילות ושאר תופעות - אבל לא הייתי מסוגלת לאכול גבינה, קוטג , חלב, מעדנים , קפה ושאר חלביים... בהריון הזה , טפו טפו גם אין תופעות לוואי , אבל אני רוצה רק גבינות ! מכל הסוגים (והפעם יש לי בת )
בשתי ההריונות היתה לי תחושה חזקה שזה בת וטעיתי פעמיים
אני גם מפוצצת חצ'קונים
ההריון הזה כל כך שונה... אם המלאך שלי הייתי קלילה כמו נוצה בכל חודשי ההריון...
ו cccccc כן ככה אומרים...אם את מתרחבת לצדדים זו
אצל אודיה הייתי מרותקת למיטה חודשיים הקאות בחילות סחרחורות וכדו' אצל אברהם ב"ה לא היה לי כמעט הקאות רק לפני סוץ ההריון צרבות