חזרתי מהגילוי מצבה של ניב :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא חשבתי שזה יפיל אותי ככה, אני מרוסקת
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

31 תגובות
עמוד 1

• כמה עצוב

• צמררת אותי

• **

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• מלי כל מילה שלך, פשוט כל מילה נכונה
    הסתכלתי על המצבה ובדיוק חשבתי איזה חוסר צדק אלוהים, מזה הדבר הזה, אין אין זה פשוט בלתי נסבל
    לא יכולה אפילו לאסוף את עצמי אני מרוסקת, ממוטטת, והאמת לא יכולה אפילו לדמיין איך ענת מרגישה.
    אלוהים איפה איפה הילדים האלו
    הם צריכים להיות פה ביחד עים ההורים שלהם, ולא שם למעלה
    דיייייייייייייייייייייייי באמת מה שנותן לי להמשיך זה רק הילדים, אבל הלב שלי שבור בפנים לרסיסים

• עצוב

• לא נתפס וכה כואב
  • החיים לא תמיד הוגנים
    צדיק ורע לו ,רשע וטוב לו...

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• יום נישואין
  • פירקת אותי לחלקים עם התיאור הכואב והמצמרר.
    את צודקת במיליון % שאין צדק בעולם, אבל בכל זאת מי אנחנו כ"כ קטנים ומתגמדים מול בורא עולם.
    אני יודעת שזה נשמע רע, קשה וכואב ולכן אנחנו לא מסוגלים לעכל ולהבין למה הדברים האלה קורים או מי "נבחר" לעבור את התלאות ואת המכשולים הקשים האלה בחיים
  • אין לי מילים...
    זה כ"כ נכון

• מלי - תודה יקרה
    לדאבון ליבי הכואב, לא הצלחתי להגיע היום (ביקורת עם אור בביה"ח ), ודמיינתי כל שניה ושניה .
    אני בטוחה שהמחזה היה קשה מנשוא...
    אסע עוד השבוע לברך את הקטנצ'יק על ביתו החדש...
    שרון.

• בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• שרוני - צימררת אותי "לברך על ביתו החדש"
    אוףףףףף לראות את התמונה של המצבה זה לא להאמין היא כ"כ חיה וצבעונית ולחשוב שלמטה ישן לו מלאך קטן שלא סובל יותר.

אני בהתקף בכי הסטרי עכשיו ורק מבקשת מבורא עולם שישמור עליו וישלח נחת, אושר ושלווה לענת המדהימה

• כן ממש ביתו החדש
    כל המכוניות והקטר צבעוניים, וסבתא שמה בבוקר מלאך קטן, שעוד צריך להדביק. המלאך שהיה ניב ויהיה המלאך השומר על אמא מלמעלה, כי אחרי שראיתי אותה הבנתי שהיא זקוקה לכל העזרה שתוכל לקבל בכדי לחזור לחיים בלי ניב
    והתמונה דווקא התמונה פשוט בשחור לבן, מדהימה ביופיה תמונה שהוא עומד באחו פתוח. עים מבט לאחור
    אלוהים אני לא מסוגלת לישון, איך איך חוזרים לחיים אחרי טראומה כזאת

• נורא, פשוט נורא, הלב שלי פשוט נמחץ בכל פעם שמדברים עליו .

אִם אֵין אֲנִי לִי, מִי לִי? וּכְשֶׁאֲנִי לְעַצְמִי, מָה אֲנִי? וְאִם לֹא עַכְשָׁיו, אֵימָתַי?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה