לא אמרתי לך מה לעשות או לא לעשות! רק אמרתי לך את דעתי... ולדעתי מקומך לא כאן!! עכשיו תעשי מה בראש שלך! אם לא שמת לב את כבר לא מעניינת אותי בכלל ומבחינתי את אויר!!! לפחות היית... עד שפתחת את הפה הג'ורה המקולל שלך בהקשר של ניב-רפאל ז"ל וענת!

דיברתי על סטארמד כי שתינו יודעות יפה מאוד מאיפה הגעת לפורום יולדת...... ואני בטוחה שאת עוד מגיחה שם לפעמים אז אל תבלבלי לי בשכל! כמו שאת שמה לב אני לא מאמינה לשום אות שיוצאת לך מהפה!
את כותבת שאם מישהו היה כותב קדיש על הילדים שלך והיה מקלל אותם כאילו אין מחר את היית מבינה וסולחת ובלה בלה בלה... ?
לא אני ולא אף אדם נורמלי ביקום צריך או יכול להבין ובטח שלא רוצה להבין שלכולירע שמקללת לו את הילדים יש יום רע כי בעלה לא נתן לה בלילה!!!!

זה לא עיניין אותי, לא מעניין ולעולם גם לא יעניין אותי מה עבר, עובר או יעבור עלייך בחיים!!! כל מה שתעלי על הכתב כ"סיבה" לא יצדיק את מה שעשית כאן!!!
לשאלתך מה הייתי עושה באותו רגע שהייתי פוגשת אותך פנים אל פנים....
לא יודעת מה הייתי עושה... סביר להניח שהייתי תופסת אותך ומספרת לכל מי שבסביבה על המעשים שלך ולסיום יורקת עלייך וממשיכה הלאה בדרכי ובחיי!
כי זה כל מה שאת שווה!!!! יריקה!
ואת העונש שלך את עוד תקבלי!!! מהיושב במרומים!!!! כי אם אני ארצה "לנקום" בך.... מבטיחה לך שבתוך דקות ספורות את עוזבת את העיר שאת גרה בה מהבושה!!!
ועכשיו תעשי מה בראש שלך!!!