זקוקה לעצה מחזקת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    כבר שאלתי מספר פעמים בנושא ובטח כבר ממש נמאס לכן מהעיניין הזה, אבל אני ממש חייבת עצה פרקטית ויעילה.

הלילה כבר ממש התעצבנתי וכעסתי ולא ידעתי מה לעשות.

אני מדברת על הנושא של השינה של ליאם.
    כל נושא ההירדמות בסלון, והקימה באמצע הלילה והמעבר אלינו...
    זה כבר הופך להיות בלתי נסבל.
    במיטה הוט בועט, הוא מושך בשיער, הוא מלטף - ומובן לי שזה מתוך שינה, אבל זה מכעיס אותי כל פעם מחדש.
    בנוסף לכל - אני מניקה, כך שזה מאוד מפריע, בכל זאת - לא קניתי קינג סייז, אנחנו לא משפחה של גדולים.

בכל אופן אני מודעת לכך שאני אמורה לשבת לידו בכל שלב, כשהוא הולך לישון וכשאני מעבירה למיטה באמצע הלילה, אבל מה עושים עם העייפות?
    עם הרצון לנצל את הדקות שינה הללו?

באמת, זה לא מפינוק ויש לי עדה פה בפורום (DRAZ), אני לא ישנה לילות שלמים, ואין לי בעיה עם התעוררויות באמצע הלילה, אבל אני פשוט לא יודעת איך לאסוף את עצמי ולטפל ב"בעיה" הזו - שאני בטוחה שלכולם יהיה הרבה יותר טוב ונוח שכל אחד יהיה במיטתו.

יש לכן עצות עבורי?

מודה מראש
7 תגובות
עמוד 1
  • העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה קודם כל להעביר את ההרדמה שלו למיטה. הוא צריך להירדם במיטה.
    הדבר השני הוא לשים מזרון ליד המיטה שלו ולתת לבעלול לישון שם לילה שניים כדי להיות שם עבור ליאם כשהוא מתעורר אבל לא לתת לו ללכת למיטה שלכם.
    ברגע שהטיולים ייפסקו הוא יפסיק להתעורר.
    בהצלחה!
    [/]/]
  • תחליטי את ובעלך על טקס שינה לילד
    תחליטו גם מי יושב לידו עד שהוא נרדם

ברגע שתראו מה טקס השינה תסבירי לליאם שמהיום עושים ככה אין להירדם בסלון מול הטלווזיה שהוא נרדם כמו ילד גדול במיטה שלו
    אז כמה פעמים הוא ינסה לצאת מהמיטה לבכות לצרוח
    שהוא יוצא להחזיר אותו למיטה תגידי לו שלילה וצריך לישון אין משחקים אין טלוויזיה הולכים לישון אמא ואבא עייפים והם רוצים לישון

לגבי הלילה אם הוא בא להחזיר אותו להסביר לכל אחד יש את המיטה שלו
    אז יהיו לך 3 לילות קשים אבל בסוף הוא ידע שזאת המיטה שלו
    מקסימום שבעלך יקח על עצמו 3 לילות קשים בגלל שאת מניקה וצריכה לנוח ולהיות לידו בזמן שהוא בא למיטה ומחזירים אותו ולהישאר לידו עד שירדם
    הוא יבכה כמה לילות ויהיה קשה אבל זה משתלם
    וכל הזמן להסביר לו שהוא ילד בוגר וצריך לישון במיטה שלו

וכמו שזוהר אמרה ברגע שהוא יפסיק לקום מיטה שלכם הוא ישן לילות שלמים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • את צריכה להיות החלטית בנושא. אם את רוצה שכל אחד ישן במיטה שלו - תעשי את זה ואל תוותרי!!!
    אם את כבר רגילה לא לישון בלילה, תהיי מוכנה לזה שיהיו כמה לילות ללא שינה אבל ברגע שאת תהיי בטוחה במה שאת עושה, ותאמיני שאת עושה רק טוב לילד כשאת מתעקשת על שינה במיטה שלו - הוא יבין את זה בסוף!
    את יכולה לעשות את זה בהדרגה, לשבת לידו, לספר סיפור, אולי לשוחח איתו קצת על מה שעבר עליו כל היום, ואח"כ לכבות את האור ולהסביר שעכשיו כולם הולכים לישון וגם הוא עוצם עיניים וישן ואת לא תלכי עד שירדם. את יכולה להחזיק לו את היד, ללטף אולי קצת את השיער... שירגיש בנוכחות שלך. אולי לתת לו דובי או משהו אחר ולהגיד: הנה, גם הדובי עייף ורוצה לישון... בקיצור כל מה שאת רואה לנכון שירגיע אותו. ואם הוא קם למיטה שלכם - להחזיר אותו למיטה שלו בלי לדבר יותר מדי ובלי להתרגז... ולהבין שמאוד קשה לו. הוא התרגל למשהו אחד והשינוי הוא קשה מאוד בייחוד כשהוא עייף ורוצה לישון....
    ושוב - תהיי החלטית ונחושה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • יש כמה דברים שמבלבלים אותי.....

למה הוא נרדם בסלון? הוא לא יודע שלכל אחד יש את המיטה שלו? הוא ואוריקי בערך אותו גיל, והיא יודעת ללכת לבד למיטה שלה. אני יושבת לידה, אומרת לה "שמע ישראל" וחלומות נעימים ונשיקה - והיא מסתובבת ונרדמת. אולי הוא לא עייף?.......
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • קודם כל יש לו אח קטן והוא חושש שמקומו נתפס גם בלילה.
    כשניצן נולד בחודשים הראשונים היו לילות שיותם היה ישן על יאיר!! ממש עליו
    לדעתי זה היה בגלל שכך הוא היה בטוח שיאיר לו יחזיק את ניצן כשהוא ישן
  • אני גם חושבת שצריך להתעקש שירדם במיטה שלו...
    ולאור העובדה שיש תינוק ואת מניקה,
    כל ההתעסקויות וההחזרות למיטה באמצע הלילה צריכות לבוא מצד בעלך
  • הבנות רשמו לך ששם המשחק זה התמדה
    אני מתארת לעצמי כמה קשה לך בלי השינה בצירוף הנקה והתייחסות לליאם זה בהחלט לא קל.

אני אספר לך שאצלנו אריאל נרדם במיטה שלנו ואנחנו מעבירים אותו למיטה שלו - זה לא הכי חכם אבל אחרת הוא מעיר לי את רואי שהולך לישון בסביבות 19:30.
    אריאל יודע שהוא רק נרדם אצלנו ועובר למיטה שלו ואם בלילה הוא מנסה להגיע אלינו אנחנו מחזירים אותו, יושבים כמה דקות ומלטפים והוא ממשיך להיות במיטה שלו.

לצערי הוא בשלב שלפני 21:00 אין על מה לדבר בלהרדים לא משנה כמה אני אעייף אותו.

למה הוא בועט ומושך בשיער?? תנסי לדבר איתו כשהוא ישן תלחשי לו באוזן ליאמי אתה כועס?, מה קרה? הרבה פעמים הם עונים מהתת מודע וככה אנחנו מגלים על הילדים שלנו דברים שיכולים לעזור בלשפר את השינה.
    עשיתי את זה עם אריאל והבנתי שהוא לפעמים מרגיש שאמא כועסת עליו אז כל לילה אני לוחשת לו בזמן ההירדמות שאמא אוהבת אותו אפילו שהיא כועסת - אצלי זה עזר ושיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה