היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף נועם בת שנה ו-8 כבר יומיים מנסה להוריד טיטול ,ולפני שאני מחליפה לה ,מקלחת אותה היא ממש חופרת שם...וקצת מתחיל להיות אדום נראה לי שמשהו מציק..מה זה יכול להיות שאני אקח אותה לרופא לדעתכן?איך אני אדע אם שורף לה השתן?
6 תגובות
עמוד 1
לקחת לרופא , אולי זו דלקת בשתן אל תזניחי, תרגישו טוב
מתי זה קורה לה? בלילה? ביום? כל היום?
קודם כל שווה לבדוק באמת אצל הרופא יעשו לה בטח בדיקת שתן ולפי זה ידעו אם שורף לה או משהו בסגנון מעבר לזה..יש להן גיל שהם מגלות את האיבר הצנוע ומתחילות לשחק איתו כי זה נעים להן זה מוכר וידוע ורצוי לא להעיר להן על זה
היי נשנושית כן כנראה שאת צודקת..זה מה שהרופא אמר שאין שום דלקת או פטריה וכנראה שהיא מגלה בשלב זה את הפות ולא להעיר לה אלא להסיח את דעתה...נו טוב העיקר שהיא מרגישה טוב ולא כואב לה..
גל לחברה שלי היה אותו סיפור עם הבת שלה בגיל הזה. אם בדקת והכל תקין, פשוט לא להעיר וזה יעבור לה
על התשובה של נישנושיתוש לא חשבתי טוב אני מגדלת בנים שמשחקים כל היום עם הבולבולון שלהם