היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
על ההריון כמובן.... אני כבר שבוע 13 ונראית כמו שבוע 16 לפחות
8 תגובות
עמוד 1
שיהיה בהצלחה!!!!
יש לי בוס גבר, אמרתי לו שיש לי חדשות רעות לדבר שאני עובדת עליו וחדשות טובות לי ושאני בהריון. דווקא מאוד שמחו בשבילי.
יעל, אמא של יונתן
אני הכנתי לו קפה בבוקר הוא שאל אותי מה חדש?? הצבעתי לו על הבטן הוא קם וחיבק אותי
ישבתי עם הבוס במישרד ואמרתי לו הוא אמר סבבה לא כזה שמח בנים
הראיתי לו את הסטיק עם 2 פסים
להגיד שאת בהריו וזהו . הן לא צריכותפירוט של איזה בוע / מה תעשי אחריחופשת לידה . אלא אם ישאלו וזהו . ככה אני עשיתי
אצלי הבוסית שלי קראה לי יום אחד ואמרה לי תגידי מה קורה איתך את לא כאן? אז אמרתי לה את באמת רוצה לדעת
בהריון הראשון - סיפרתי עד אחרי החתונה וכשממש ראו......רק חברה טובה אחת ידעה. היא שמחה מאד בשבילי. אבל בהריון השני לכולם היו הרבה דברים "טובים" לומר לי מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il