ושוב אותו סיפור :-( +2 דברים חדשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוצאתי את דנדוש מן המעון, בחוץ באור אני שמה לב לסימן ביד. בגב של כף היד של שיניים. (אומנם קיבלנו מידע וחומר על נשיכות בגיל הזה שזה נובע מתיסכול וחוסר יכולת להתבטא אבל.........) וכן, אני יודעת שדנדוש לא טלית שכולה תכלת, אבל מכאן ועד לנשיכה.................. דחיל ראבק, איפה היו המטפלות? וכשחזרתי לשאול את אחת המטפלות, שטענה בהתחלה שדנדוש אצלה בקבוצה, היא אמרה שלא ידוע לה דבר על זה. ודנדוש לא בקבוצה שלה אלא בקבוצה של אמל, המטפלת הרביעית שיוצאת מוקדם יותר כי משעה 14:00 יש רק 3 מטפלות שזה ממש לא משנה לי כל עוד הילדה מקבלת את היחס והטיפול וההשגחה.
    ומשום מה, הן קוראות לזה נשיקה ולא נשיכה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה