שיניים בהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

12 תגובות
עמוד 1
  • אין לי איך לעזור לך
  • לאיילי יש 7 שיניים כבר
  • אצלי גם בלי שיניים היא הצליחה להכאיב.... היא היתה תופסת ומושכת את השד חזק אחורה כשהוא בפה שלה בלי להרפות....קראנו לזה ציצ-גומי, כי השד פשוט נמתח כמו מסטיק וזה ממש כאב....

מה שעשיתי זה שהפסקתי להניק אותה לכמה רגעים כשהיא עשתה את זה, וכך היא הבינה שיש תוצאה להתנהגות הזאת...זה דווקא עבד.
  • הי מותק!!

אם זה כואב לך אז היא לא תופסת טוב את הפיטמה.
    גם לי זה קורה לפעמים ואני מייד מנתקת אותה ומחברת אותה שוב בצורה נעימה יותר.
    יכול להיות שהיא תופסת אותך ממש על הפיטמה ולא מסביב.

מיטל
  • לא חויתי שולחת
  • אני עדיין מניקה את יותם, והייתה תקופה שהיה נושך אותי, הייתי מפסיקה לו את ההנקה היום הוא לא נושך.
  • אאוץ'

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אין לי מושג, אני גמלתי אותה מהנקה עוד לפני שבכלל צמחו שיניים
    אבל רק המחשבה נשמעת לי אאוץ' אמאלה

• תודה בנות

• מצעקה שלי הם נבהלו ובכו
    רק כ
    רק כשצבטתי קלות את העקב, היו מפסיקים. הרגישו כל פעם שכשיש נשיכה=צביטה=כאב קל. ממש.
    התנייה קלאסית כמו של פאבלוב
    אבל לדעתי היא יונקת לא טוב-תבדקי
    מקווה שיעבור ותמשיכו להינות
  • אני מבינה על מה את מדברת ..גם לי זה קורה בדרך כלל שהוא הרבה זמן על הציצי ולאט לאט פשוט יורד לכיון הפיטמה כאילו משתחרר לו ואז הוא תופס עם השיניים יחסית קרוב לפיטמה...וזה ממש לא נעים...היא צריכה לפתוח פה גדול ורק אז לקחת ,יש מצב שהיא התרגלה לקחת כמו שזה ...יש יותר בעיות תפיסה בגיל מבוגר בגלל שהם תופסים לבד ואנחנו סומכות עליהם שיתפסו טוב ,אך זה ממש לא כך...תתקני את התפיסה כל פעם...אבל יכול להיות בגלל שעדיין יוצאות לה השיניים אז היא משתמשת בפיטמה בסוג של נשכן וככה היא מגרדת את החניכיים ...

מאיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה