צריכה המלצה לחוג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לרשום את הבן שלי (בן ה 4) לחוג כלשהו. גם כדי ליצור לו תעסוקה ולעורר עניין בתחומים נוספים ויש עניין נוסף שאני רוצה לפתח אצלו מבחינה פיזית. אין לו חלילה בעיה כלשהי אבל הוא קצת מגושם וחסר קורדינציה. אשמח להמלצות ממישהי שמכירה חוג כזה שמתאים לגיל הזה.
7 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי ממליצה לך בחום על קפווארה
    הם חוזרים עייפים
  • קודם כל חוזרים עיפים זה מעולה ...
    אני גם חשבתי על זה וזה באמת מגיל 4 אבל אבל זה לא גיל מוקדם מדי?

• אחלה רעיון מה שנישנושית רשמה לך
    ג'ודו, קראטה , אלה חוגים שנותנים המון ביטחון לידל וכמובן מעייפים אותם מהר מאוד
  • כל אמנות לחימה שהיא מומלצת ביותר.
    טוב לבטחון העצמי, לקורדינציה, לריכוז גבוה יותר - בקיצור - לכל דבר שאת יכולה להעלות על הדעת.

• אם יש לידך דיאדה גם להם יש חוגים לגיל הזה ויש להם גם טרום קפוארה וקפוארה וכל מיני את יכולה להיכנס לאתר שלהם
    אני עצמי רשמתי את דנדוש לחוגים בדיאדה אחד מהם הוא עם תנועה במרחב עם מוסיקה משחקים והכל

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אני גם שוקלת לרשום את אמילי לקפוארה שנה הבאה, יש מגיל 3
    אבל אני לא בטוחה איך היא תסתדר לבד (זה בלי ליווי הורים), שיעור ראשון ננסה ונראה

• כדורגל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה