פעוטון מעורבות הורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל ההורים,
    שמי עדי ואני אמא לילדה בת שנה. אני ובעלי נואשנו מחיפושים אחר גן/פעוטון אידיאלי. לפיכך החלטנו לפתוח גן או יותר נכון פעוטון מעורבות הורים עבור מספר מצומצם של ילדים בגילאי 9 חודשים עד שנתיים (גמיש) באזור ר"ג - גבעתיים.
    הפעוטון ינוהל ע"י ההורים ללא מטרות רווח כך שטובת הילדים בעדיפות עליונה. מיקום הפעוטון והצוות המקצועי יבחרו ע"י ההורים. בנוסף, הפעוטון יכלול חצר מפנקת, חוגים וארוחות מזינות טריות המבושלות במקום. אנו מזמינים אתכם הורים וילדים להיות שותפים לחינוך ילדיכם ולמיזם. לפרטים אנא פנו אלי למייל adi.kor@gmail.com
1 תגובות
עמוד 1
  • . בהצלחה
    ב. פירסום באתר דורש אישור מנהל אתר.
    ג. אני מבינה שבמרכז יש מספיק כסף שלא צריך לעבוד אלא לקרקר
    סביב הילדים כל הזמן... וחייבת לשאול משו מה לעשות... אם ההורים האלו כל כך מפחדים על הילדים..למה האמא או האבא לא נשארים עם הילד/ה בבית עד גיל גן חובה ?.... סמכי עליי..גם אצלכם בגן אני אמצא פאקים..אין מושלם מבבית עם אמא בטח שבגילאים עד שנה וחצי שנתיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה