רוצה להמליץ על מרפאת שיניים לדודסים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול לקחתי את הילדה לרופא שיניים כי היא התלוננה על כאב בשן הקדמית.
    הלכנו למרפאה שקיבלתי עליה המלצה מחברה ( ובנתיים עד שאנחנו הלכנו כבר כל המשפחה הספיקה לטפל שם חוץ מאיתנו )
    קוראים למרפאה " מרפאת פלא " , היא ממוקמת בהוד השרון באיזור של הוילות.
    בקיצור, מקום מופלא , יש שם משחקייה, וארנבות ואוגרים, משחקי מחשב, יש "תיבת אוצרות" שכל ילד בוחר לו משם מתנה , החדר טיפולים מלא בציורים של ילדים, והמון בובות. המיטות עצמם בצבע זהב וכסף, מיטות של נסיכים ונסיכות , הם נותנים להם למשש את הכל, את כל הכלים, ולהציץ ולחקור ולבדוק, כל פעולה נעשת עם הסבר מפורט ועם צחוק גדול.
    ומה שאני הכי אהבתי זה את העץ הגדול בכניסה שתלויים עליו המון המון בקבוקים ומוצצים של תינוקות שנגמלו . בפעם הבאה אני אצלם את זה .
    בקיצור, נפעמנו! למרות שלא כ"כ נוח לנו באמצע היום לחתוך ולהתחרבש ברחובות הוד השרון, זה שווה את המאמץ.
    אה, והמחיר אמנם יקר אבל לא ממש נורא. בעייני שווה.

יום אחד זה יקרה
    בלי שנרגיש, משהו ישתנה
    משהו ירגע בנו, משהו יגע בנו
    ולא יהיה ממה לחשוש.
8 תגובות
עמוד 1
  • וואוווו

נשמע שווה חבל"ז
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • כמה עלה העונג?

יעל, אמא של יונתן
  • רק בדיקה וצילומים עולה 180 ש"ח.
    בנתיים יש לנו רק חור אחד קטנצ'יק, בשן טוחנת.
    סתימה 350 ש"ח
    גז צחוק 200 ש"ח
    יום אחד זה יקרה
    בלי שנרגיש, משהו ישתנה
    ולא יהיה ממה לחשוש.
  • ממש נחמד שאת מתארת באמת נשמע ואווווווווווווווווווו

• עדיף מאשר קופת חולים אני נימצאת בפרטי שהוא חבל"ז וגם אופק יהיה בפרטי
  • תראי,
    לילדה שלי יש טראומה מאוד קשה וטריה יחסית מרופאים, זריקות, מרפאות .. אפילו הריח עושה לה בחילה וצורך לברוח מהמקום.
    בנובמבר האחרון היא חלתה בשפעת חזירים בצורה קשה, האישפוז היה גם קשה נורא והיא כמעט התעלפה מרוב דקירות
    היה חשוב לי שתהיה לה חוויה מתקנת. כנ"ל אצל רופאת הילדים שלנו ... בחרתי רופאה צעירה וחדורת מוטיבציה שתוכל לתקן את המעוות כדי להחזיר לה את הבטחון.
    מבחינתי הסכום לא משנה, הדבר היחיד שכן- זה היכולת שלה להנות מהטיפול.
    אם אצלכם אין היסטרית מחטים, או פחד קיצוני מרופאים אז יכול להיות ששווה לנסות טיפול רגיל
    בהצלחה!

יום אחד זה יקרה
    בלי שנרגיש, משהו ישתנה
    ולא יהיה ממה לחשוש.
  • עירית - גם אני שואלת עצמי מה עדיף, להוציא כמעט 700 ש"ח או ללכת למרפאה של הקופה ללא תשלום כאשר היא אומנם לא מיועדת לילדים, אבל לרופא יש התמחות בילדים.....
    מדובר על הרבה מאוד כסף....

OR120 - תודה רבה על המידע.
    טוב לדעת שקרוב אלינו יש כזו מרפאה שמאפשרת לילדים (ולהורים) לא לחשוש מרפואת השיניים.
    כל הכבוד על המחשבה איך לעשות לבתך (ולך
  • נשמע באמת מגניב, במיוחד העץ!!

אבל- לכל המתלבטות-
    אנחנו הלכנו עם שילה לרופאת שיניים במרפאה של הכללית-
    יש שם חדר ששייך לרופאת ילדים, הוא מלא בציורים על הקירות של פו הדוב, במבי ועוד כמה..
    הרופאת ילדים הייתה ממש ממש ממש נחמדה עם שילה,
    גם נתנה לו לראות ושאלה אם הוא רוצה לגעת בכל דבר, הסבירה לו הההכל בדרך מיוחדת..
    בצורה שהוא יבין מה עושים לו בשיניים..
    היא דיברה איתו על מלא דברים, לא הפסיקה לדבר, על הים, על הגן, על סיפורים שהוא מכיר,
    על איזה צבע הוא אוהב, על ההפתעות שהוא יקבל בסוף הטיפול,
    וגם לא הפסיקה להחמיא לו כמה הוא גדול, וכמה הוא בוגר וגיבור!!

יש גם במרפאות רופאי ילדים טובים. אולי לא בכל המרפאות.. אולי הם לא מתקשרים טוב עם כל הילדים אבל אני חושבת שלא צריך לשלול ישר את האופציה הזו.
    במיוחד כשזה בחינם..

=) עמית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה