היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי הלידה המחזור שלי נמשך שבוע במקום 3 ימים. והחודש הוא התחיל בזמן אבל הוא מוזר: יש ואין. כשאני הולכת לשירותים יש, על התחבושת אין כמעט (סליחה על הפירוט) קרה לכן?
ועוד שאלה: מי מכן נכנסה להריון באופן ספונטני אחרי הריון ראשון בהפרייה?
6 תגובות
עמוד 1
בהחלט קרה. המחזור האחרון ( והראשון אחרי לידה) שלי היה כזה .... אין לי הסבר למה, אבל גם אצלי היה אותו הדבר בדיוק. ***************************************** יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש, משהו ישתנה משהו ירגע בנו, משהו יגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש.
גם לי זה קורה תמיד במחזור האחרון לפני ההריון
אני
שוליקו,
כמה מעודד לשמוע. אנחנו מנסים כבר שנה ולא קורה כלום ואני חוששת שנצטרך בסוף לפנות שוב פעם להפרייה. לא בא לי.
זה תלוי מה הבעיה... אצלי יש שחלות פוליציסטיות. הריון ראשון אחרי 3 שנים של טיפולים. הריון שני, חודשיים אחרי הלידה, בעודי מניקה. הריון שלישי - מאז הלידה של מיכל ( בעצם כבר 6 שנים) אני בלי אמצעי מניעה. אבל לא ניסינו להיקלט. לא חישבנו ימים וכאלה. פשוט חיינו את חיינו