יש לי שאלה משהו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מה שלומכן??

היום לפני שעה בערך , הרגשתי קצת רטוב בתחתונים

ובדקתי ראיתי יש רטוב קצת כמו מים והפרשה צהוב..

אני רוצה לדעת מה זה ... תוכלו לספר לי בבקשה ותודה

דעו לכם עדיין אצלי עכוז ...

אגב , למי עברה בניתוח קיסרי בשנית , אם כאב אחרי קסרי יותר מקודם ראשונה

או פחות כאב ? (עברתי בקיסרי לראשונה) ..

תודה תודה תודה

אני בהריון 36 שבועות
3 תגובות
עמוד 1
  • אם זה ירידת מים אז קשה לפספס,
    כי יש לזה גם ריח וזה מרגיש כמו בריחת שתן רק שאי לך שליטה על זה.
    אולי זה הפקק? לא יודעת אבל תעקבי

מיטל
  • אני מניחה שאת שואלת האם זה ירידת מים.
    דבר ראשון, את תמיד יכולה ללכת לבית חולים/מוקד ולברר.
    דבר שני, יכולות להיות הרבה הפרשות בהריון - תראי אם ההפרשה המימית ממשיכה (אם כן זה יכול להיות ירידת מים ואז כדאי ללכת לבית חולים).

יעל, אמא של יונתן
  • טוב, ירידת מים אפשר גם לפספס.
    גם כשהגעתי לבית חולים עם ירידת מים שהייתה לי בהריון הראשון (שבוע 32), האחות שבדקה אותי הייתה בטוחה שזה בריחת שתן. רק אחרי שהרופאה עשתה בדיקה עם סטיק מיוחד, גילו שזה באמת מים.
    תשימי תחבושת, אם את רואה שהיא רטובה אחרי זמן מה, מציעה לך לפנות למוקד/מיון.

אני עברתי שתי קייסריים
    הקיסרי הראשון היה חירום, השני אליקטיבי (אין לי מושג אם זה קשור). אחרי הקיסרי השני היה הרבה, אבל הרבה יותר קל. אחרי 4 ימים בבית חולים נהגתי לבד, עליתי בלי בעיה לקומה השניה שלי, תיפקדתי כמעט כרגיל. מה שלא היה בקיסרי הראשון.
    אני לא יודעת אם יש פה חוקיות או שסתם ניתוח אחד לא דומה למשנהו, אבל מקווה שאולי כן (יש לי עוד אחד לעבור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה