שוב ברונכיטיס ואינהלציות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףףףףףף מה ניהיה כבר יומיים דנדוש משתעלת אבל לא היה חמור השתעלה קל ולא מצריך ללכת לרופאה היום כבר נחנקה משיעול באתי לקחת אותה מן המעון חצי מן הילדים חולים שם ההורים שולחים לעיתים עם חום (דבר שבחיים לא אעשה) ביינתיים דנדוש נדבקה אחר הצהריים כבר ממש נחנקה משיעול הלכתי איתה לרופאה בזמן שחיכינו בחוץ היה עוד התקף חנק ושיעול נבחני הרופאה בודקה ו.......................... ברונכיטיס קלה (תפסנו בזמן ובהתחלה) ושוב אינהלציות 3 פעמים ביום למשך חמישה ימים אם יופיע חום לחזור לביקורת (והאמת שהערב היה 38.2) אה והיא מסרבת לאכול אכלה קצת פסטה וזהו ושותה המון תה בבונג

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

7 תגובות
עמוד 1
  • גם אנחנו עם אנטיביוטיקה ואינהלציות 3 פעמים ביום
  • אוי... מסכנה קטנה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תודה ולא לא הערתי כי מזה יעזור? כמה שמעירים להורים יש כאילו שיביאו את הילדים ככה.
    לפני חמישה חודשים כמה ימים לפני הניתוח שעברה אחת האמהות הביאה את הילד שלה שהוא משלשל ועם חום ולא טרחה להודיע על המצב. זה הכי קל לזרוק ככה את הילד לגן שידביק אחרים
    אני אישית היום שאלתי את הרופאה אם יש מניעה שהילדה תיהיה בגן והיא אמרה לי שלא
    אם תקום בלי חום בבוקר אני אשלח אותה לגן ואם תקבל התקף חזק של שיעול יש מצב שנשאיר אותה בבית ושוב תלוי גם איך נעבור את הלילה

• שתהיה לה החלמה מהירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה

• שתרגיש טוב....
    גם גאיה עם שיעולים קלים כבר תקופה...אבל אני לא לוקחת לרופא.
    אני כבר מזהה לבד שזה רק בגלל הנזלת ושזה לא מהריאות ואני עושה אינהלציות זה עוזר מאוד

• זהו שדנדוש התחילה לפני יומיים שלושה עם שיעול קליל בגלל זה לא מיהרתי כי אני בטוחה שאז הרופאה היתה אומרת שזה רק וירוס קל ואין מה לעשות כל הילדים חוטפים וירוסים וגם למרות שאז אמא שלי אמרה לי להתחיל מייד אינהלציה לפני שיסתבך לא התחלתי כי אני לא עושה שום צעד בלי אישור של הרופאה שאכן מדובר בברונכיטיס ודרכי נשימה לא מוכנה להכניס לילדה סתם בודיקורט (סטרואידים להרחבת הסימפונות למי שטרם מכירה) ואגב אצל דנדוש אין סתם שיעול כל שיעול מוביל אותה בסוף לברונכיטיס או דלקת ריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה