אימהות לבנים עזרה (להשתין בעמידה ) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהר לא מוכן ! גם לא בישיבה בלי הסיר ,
    אוף בבית כבר אין מצב שהוא מפספס , ובחוץ הוא מבקש , אני מורידה לו את המכנסיים מנסה להושים אותו , להעמיד לייד העץ וכלום הוא בוכה בכי היסטרי עד שאני מחזירה לו את המכנסיים , אז הוא פשוט ישב על הרצפה ומשתין
    אתמול הוא ביקש בסופר , והיתי באמצע הקופה אז אמרתי לו תמתין ( לא חשבתי שבאמת יתאפק ) אחרי ששילמתי הוא ביקש עוד פעם , אז טסתי איתו לשירותים , ושם מיסכן כולו מתוסכל בכה ולא עשה , הלבשתי אותו והיתי מוכנה לעגלה רטובה, הוא התאפק עד הבית (הלכתי ברגל 20 דקות ) אז היום כבר יצאנו עם סיר
    [

10 תגובות
עמוד 1
  • זה לוקח להם זמן...
    כמה זמן הוא כבר בגמילה?
    אצלי בהתחלה היו יושבים (על אבלה מעולם לא התחברו לסיר או ישבנון).
    ואז כל פעם הייתי שולחת אותם לעשות פיפי עם אבא- היו מסתכלים מסתכלים ואז עושים כמוהו....
    אפשר לקנות לו שרברב נחמד שיוכל לעמוד עליו ולעשות באסלה.
  • גם אצלי בהתחלה היתה בעיה דומה.
    דניאל נגמל בגיל מאוד צעיר - שנתיים, וגם ממש מהר, אבל בהתחלה לא הסכים לעשות במקומות ציבוריים
  • אני מכירה כמה אימהות שמסתובבות עם סיר בגלל בעיות כאלו.

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הרבה רוגע, אני יודעת שבטוח את משתדלך שלא להילחץ ולא להלחיץ אבל הם מאוד מרגישים אותנו וזה משפיע, תזרמי איתו שבעלך יראה לו תמיד כשהוא עושה לא מיתוך הנה אתה רואה גם אתה צריך אבל ככה סתם , גם למטה ילד חבר שיעשו יחד.

• חייב לציין שהוא מעלף!!

• זכורה לי הבעיה מהגדול שלי. פשוט שיכנעתצי אותו שהוא משקה עצים והם ממש צמאים.

• גם אצלי הילד כל הזמן מחפש להשקות עצים כי העץ צריך לשתות
  • אוקיי, אני הולכת לשתול עץ בבית

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• גם אני בהתחלה הסתובבתי עם סיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה