התפטרות...מישהי מבינה בפיצויים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הודעתי בעבודה שאני עוזבת, אבל יתכן שאשאר לעבוד יום בשבוע,
    מבחינה כספית בלבד, האם שווה לי להשאר במתכונת כזאת, או שעדיף להגיש פיטורין? האם בכלל מגיע לי פיצויים אם אני זאת שמתפטרת? (ותק במקום עבודה של יותר מארבע שנים).

תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • אם את מתפטרת לא מגיעים לך פיצויים, אבל יש הרבה מקומות עבודה שנותנים פיצויים כטובה לעובד שהתפטר, בגלל ההערכה וכבוד לאותו עובד.
    אבל לפי חוק, את לא יכולה לתבוע את הפיצויים.
    תשאלי בעבודה שלך האם הם יכולים לשחרר לך פיצויים למרות שזאת את שהתפטרת
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • תודה

• כמה זמן עבר מאז שחזרת מחופשת לידה?
    אם אני לא טועה, עד 9 חודשים את יכולה להתפטר וזה יחשב כפיטורים, ואז את זכאית לפיצויי פיטורים.
    מיטל
  • אוי לא שמתי לב שאת אחרי חופשת לידה,
    מה שמיטל כתבה זה גם נכון, אם את חוזרת אחרי חופשת לידה, את יכולה להתפטר עד 9 חודשים, ומגיעים לך פיצויים ודמי אבטלה.
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • אגב.. יש מקומות עבודה שההסדר שלהם הוא עד שנה אחרי הלידה, ככה זה אצלי בעבודה.
    ואז בכלל לפי הסרגל שלך את תהיי זכאית לפיצויים.
  • אם את תמשיכי לעבוד יום בשבוע, המשכורת החודשית שלך תקטן ואז הפיצויים שלך יקטנו כי זה לפי משכורת חודשית...
  • היי

כרגע על פי החוק לא מגיע לך פיצויים
    היתה בעבר הצעת חוק שאם מתפטרים לאחר יותר משלוש שנות עבודה, מקבלים פיצויים, אבל היא לא עברה

גם מבחינת הלידה לא מגיע לך כבר פיצויים כי עברו יותר מ-9 חודשים
    את השיקול לגבי כדאי לך כלכלית את צריכה לעשות

אין דיוק במה שטוטילה אמרה כי הפיצוים לא יחושבו לפי המשכורת האחרונה במקרה של שינויים דרסטיים כאלו, אלא לכל תקופה, המשכורת הממוצעת שלה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה