אני צריכה עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    הרבה זמן לא נכנסתי לפורום , אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הבאה.
    הבת שלי התחילה גמילה והלך טוב סך הכל. לפני כשבוע בערך היא הרגישה לא טוב והתחילה לשלשל .יום אחד שהיא שילשלה, כאבה לה הבטן ובסוף זה יצא בכמות גדולה ובזרם חזק (סליחה על התיאורים..) אבל זה הלחיץ אותה והיא התחילה לבכות ולהילחץ..מאז היא מתאפקת לא לעשות. אני רואה שיש לה קקי היא בוכה , נוגעת בטוסיק , מתפתלת עד שזה עובר היא שומרת עד שזה יוצא ואז היא נלחצת ובוכה.לפני היא היתה עושה כל יום אפילו פעמים , עכשיו היא כבר יומים לא עשתה..חייבת עזרה!!
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל זה טבעי שיש סוג של נסיגה ותחשבי על זה שהיא התרגלה לעשות קיק יפה ופתאום הכל ברח לה בגלל שלשול וזה לא נעים אז היא מרגישה סוג של בושה מזה.
    בתקופה שהיא שלשה שמת לה חזרה טיטול???

תני לה לשחק עם בוץ הרבה פעמים התחושה של המים עם החול נותן להם חשק לעשות קקי זה מה שהגננת שלי הסבירה לי.
    וזה שיומיים היא לא עשתה לא קרה כלום גם אצלינו זה היה בהתחלה ופתאום אריאל השתחרר.

שבי לידה , ספרי לה סיפור, תמציאו שיר מצחיק, תגידי לה שהיא תקבל הפתעה ואני מאמינה שלאט לאט היא תחזור לתלם ואל תשכחי היא רק בת שנתיים.
  • תנסי לעודד אותה לעשות קקי בסיר או בשירותים, תשבי איתה ביחד(עד שהיא תקבל בטחון) תקראי לה את הסיפור "סיר הסירים" יש די,וי,די בנושא תראי לה אותו ,
    האם היא לבד הורידה טיטול או שזה בא ממך? היא קטנה הילדה שלי נגמלה בגיל 2,4
    אולי היא עדיין לא בשלה,דיברת עם גננת שלה?
    יש שינוי בהתנהגות שלה מאז תחילת הגמילה?
    http://img153.imageshack.us/my.php?image=15141502149315041492006oo4.jpg
  • ניסיתי להקריא לה סיפור גם את סיר הסירים וזה לא ממש עוזר. היא ממש נכנסת לטירוף של בכי וגם שזהבורח לך כבר, היא נראית מבוהלת.. זה לא היה בהתחלה זה רק בשבוע האחרון..הגמילה באה ממנה, אפילו בלילה ששמתי לה חיתול היא היתה מעירה אותי ואומרת שהיא רוצה ללכת לשירותים..
  • יש פעמים שיש נסיגה, לאט לאט לא לדאוג זה יסתדר בכל זאת היא לא הרגישה טוב וכל העניין של השלשול כנראה הבהיל אותה.
    פיפי היא עושה בשירותים/סיר רגיל?

יש את הDVD האסלה הקסומה- הוא מומלץ בחום
  • עם פיפי אין לה בעיה. היא עושה בשירותים . הלילה האחרון היא הרטיבה פעם ראשונה במיטה. אבל זה לא נראה לי קשור.
    ניסתי אפילו להחזיר לה את החיתול, אבל זה ל עוזר. (היא בלי חיתול כמעט שבועיים.) היא עדין מבקשת שיש לה פיפי ולא מוציאה את הקקי..
  • אולי יש לה פצע פנימי ?...שיפשוף פנימי מה שגורם להם לא לרצות...
    סוג של פחד מהכאב ..כי זה כואב...
    בלי לחץ, בעדינות שבי איתה תני לה מרחב וזמן.
  • אני חושבת שהכי חשוב שעל תלחצי עליה בסוף זה יצא וכשהיא תרגיש שזה לא כואב זה יסתדר לה. אולי קצת שורף לה עדיין בטוסיק ...תני לה את הזמן היא כולה שבועיים בגמילה זה נורמאלי שתהיה נסיגה אחרי המחלה
  • לנו היה את אותו הסיפור בדיוק!!!!
    בסופו של דבר יצא לו... אבל זה היה מלווה בהיסטריה קלה
    חצי בסיר וחצי על הרצפה
  • בדיוק ככה, וואי , אנ י לא לבד...
    כמה זמן עבר מאז ..? הוא עדין לא מוכן לעשות בשירותים / סיר ?
    איך שיכנעת אותו לחזור לסיר ?
    הם באותו גיל אני רואה, זה כנראה מבר גיל השנתיים

• וואיי לא ראיתי את ההודעה שלך......

מה שלומך?
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה