שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי יש טרמפיסט לעגלה???

אני מתלבטת בין 2
    אם אתן יכולות לעזור אני אשמח.
10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי ממי
  • עזבי אותך, ממש לא יהיה צורך לדעתי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • היא גם לא עם עגלה כבר המון זמן אבל סתם בא לי
    "לזרוק כסף"
  • קחי בחשבון שזה בעייתי במדרכות
    זה מפריע את לא תוכלי להרים את הגלגלים הקדמיים בשביל לעלות למדרכה כי העגלה הניגררת תפריע

זה הם לא יכתבו לך בשום מקום
    ואז תתחילי להוריד את ליאן ולתת לה יד ולפרק את החלק הזה כדיי שתוכלי לעלות וגם לדחוף את העגלה....

מאמי תני לה להחזיק איתך בעגלה או מהצד או מהידית שדוחפים תעמדי מאחוריה תני לה להרגיש שהיא עוזרת והיא לא תקנא

בהצלחה
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• מאמי אני הייתי פועלת לפי העיצה של הדס

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לי יש, אבל בלי ישיבה
    נראה לי שלגיל של ליאן היא ממש לא זקוקה לישיבה, היא יכולה להחזיק בידיים. גם אם את עושה מרחק- אפשר לעצור לנוח ליד ספסל.
    וזה ממש לא נכון מה שהדס אמרה- זה עולה מצוין במדרכות, אין צורך לרדת. פשוט שמים רגל עליו ומרימים את הגלגלים הקדמיים (ומבקשים מהילד להחזיק חזק).

אגב קיבלת הודעה ממני?

• רק קחי בחשבון שזה לא מתאים לכל עגלה, כשילדתי רציתי לקנות אחד, הלכתי למוצצים על העגלה וניסינו להרכיב ללא הצלחה... בסוף הסתדרתי גם בלי, לא היה הפסד גדול...
    ממליצה לך ללכת לחנות עם העגלה ולוודא שזה בכלל מתאים

• לנו יש אבל סוג אחר.
    http://www.mamy.co.il/mamyshops/product.aspx?IDP=7133

דבר שמאוד חשוב לדעתי זה שהמשטח יהיה מחוספס ולא חלק וככה הרבה יותר קשה להחליק, במיוחד אם חוצים כביש, בעליה וכו' נראה לי יותר בטיחותי.
    דבר שני שמאוד מאוד חשוב זה שהחיבור יהיה גמיש, ז"א שהמוטות שמתחברים לעגלה מתכווננים בזמן הנסיעה ולא מקובעים. זה משמעותי מאוד שעולים או יורדים מדרכה כי אז הטרמפיסט לא תוקע את העגלה אלא נשאר יציב ועולה/ יורד בעקבות העגלה. מקווה שהייתי מספיק ברורה.

ולגבי צורך, זה ממש תלוי בשימוש שלך בעגלה. אני לדברים קטנים ממש לא משתמשת בטרמפיסט, בטח לא בקניון או לגן קרוב לבית, אבל לפעמים אנחנו הולכים רחוק ואז זה מאוד נח. אם את לא מסובבת רחוק עם העגלה אולי באמת אין צורך.

אגב, קניתי אותו במוצצים. יותר זול.
  • סבבה תודה לכולן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה