רק ילדתי וכבר רוצה שוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ו...בנות

יש לי וידוי לשעת לילה מאוחרת זו ולא יכולתי לעצום עין לפני שאזכה לשתף מישהי מבאי העולם בהרהורי ואולי אף לזכות לתשובה בשאלה המעסיקה את מוחי.

לפני שבועיים ילדתי בקיסרי - ואע"פ שהחתך עדין כואב והתינוקת בעצמה עוד בשלבי היטמעות במשכננו הקט, מיד עולה בי הסימפטום המוכר מהלידה הקודמת ואני רוצה שוב להיות בהריון כאן ועכשיו!

אמנם בין שתי הלידות עברה יותר משנה אבל הפעם אני מאוד רצינית ומוכנה אפילו "לפעול בהתאם" ולבצע את כל הפעילות הנחוצה (פרט לזו המוכרת) על מנת להרות בשלישית. גם בעלי מאוד רוצה לחוג שוב לידה בשנה הבאה ורצוי לציין כי את שנות העשרים כבר עברנו ואישי כבר קרוב לסגור ארבעים - כך שגם זהו שיקול של להספיק את הרכבת לפני שתעזוב את הרציף...

ובלי יותר מדי קשקושים מטפאוריים, העובדות הבסיסיות הן כדלהלן:

1. אני מניקה;
    2. מן הסתם אמתין לאור ירוק מרופא הנשים;
    3. מהי עצתכן להיקלטות מהירה תוך שילוב עם הנקה?

לתגובתכן הזריזה אודה :-)

בברכה, אמא שלהם
12 תגובות
עמוד 1
  • התחושה מוכרת... אני הרגשתי את זה בלידה הראשונה בחדר לידה!!! איך שהניחו אותה עליי ובכיתי התגעגעתי להריון ורציתי שוב כמה שיותר מהר....
    זה לא בא הכי מהר אבל בע"ה יהיה לנו הפרש של פחות משנתיים... שזה בסדר וסביר מבחינתנו...
    אני יודעת שהנקה לא מונעת הריון ב-100 אחוז...
    לדעתי תשאלי רופא - וחשוב להמתין 6 שבועות של משכב לידה - מאוד חשוב...!!
    אני יודעת שאם ילדת בקיסרי אז צריך להמתין שנה מהלידה אבל אני גם יודעת שיש פה בפורום בנות שילדו בקיסרי ואחרי מס' חודשים מועט נקלטו שוב....
    מיד יענו לך המנוסות...
    אגב, בכדי לא לפספס את הרכבת חשוב גילך ופחות הגיל של הבעל...יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מסכימה עם עדי
    אחרי קיסרי ממליצים לחכות שנה כדיי שהחתך של הקיסרי לא יפתח לך במהלכו של ההריון החדש
    אל תשחקי בזה מכיוון שזה יכול להיגמר לא טוב

תהני מהבייבי החדשה ותחדשו את הריונכם בסביבות יום הולדתה שנה

בהצלחה

עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• אמאל'ה! מה זאת אומרת שהחתך של הקיסרי יפתח במהלך ההריון? גם כך יש לי בעיות עם זה שהוא לא נסגר לגמרי כמו שצריך ועם הורדת הסיכות עדין יש לי חתך... אאוץ'... כמה זמן זה נכון להמתין ועדין להיות בטווח הפחות משנה אחרי?
  • תאמת לא מכירה את זה וזה אישית לי לא קורה להיפך שאני נקלטת להריון אני רוצה לקפוץ ישר ל9 וללדת

• כשתהיי אצל הרופא שלך לביקורת תגידי לו שייסתכל על החתך
    ושייתן לך הערכה מה לדעתו התווך שכדאי לחכות
    אני לא הייתי מיסתכנת
    אני אחרי 2 קייסריים ואחרי שאמרו לי את זה לא לקחתי סיכון להיכנס להריון לפני שניגמרת שנה מהלידה

אשמח אם תעדכני אותי מה אמר לך הרופא שלך לגביי הנושא.

בהצלחה

עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• מסכימה עם הדס!
    שיהיה המון בהצלחה!!!

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • אין לי מה להוסיף, רק לאחל לך מזל טוב ולגדל את הגוזלים שלך בנחת

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה לכל המגיבות :-)

רשמתי לפני ובהחלט אדבר עם הרופא. המשך יום מקסים
  • לא הבנתי זאת הפתעה שאחרי קיסרי צריך להמתין?

• קודם כל מזל טוב
    דבר שני כל הכבוד לך
  • מאמי קודם כל מזל טוב
    ובהחלט צריך לחכות שנה עד שהחתך ייסגר. ולפעמים גם יותר מזה, תתייעצי עים רופא בהחלט שווה בדיקה.
  • כדאי לחכות לפי מה שימליץ הרופא...
    לי בע"ה יהיה הפרש של שנה ו10 בין הילדים וההריון היה לי ממש לא קל עם ההתרוצצויות והחינוך של אליה בשלב לא קל של הצבות גבולות וכל זה..

בהצלחה!!

אני גם רוצה בע"ה 4 ילדים אבל עם הפרש של לפחות שנה וחצי/שנתיים בינהם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה