תעזרו לי עם העוגה למחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מחר ב8 בבוקר יומולדת לירין בגן .
    אם אני מכינה את העוגה בערב, ושמה במקררלמשך הלילה- היא קצת תתקשה ותהיה פחות רכה לילידם ...והכי טעים זה ממש רך ...
    אז מה, אפשר להשאיר בחוץ כל הלילה?
    מה עשיתן?
    ואם אני שמה תמונה אכילה על העוגה , הבנתי שצריך לשים אותה שעה לפני ההגשה, אז רק בבוקר נכין ציפוי , תמונה וקישוט מסביב?
    שוב, מה כדאי?
16 תגובות
עמוד 1
  • פנינה... בוקר טוב!
    אחחח איזה צרות יש לך על הבוקר
  • תודה
  • אני משאירה עטופה היטב מחוץ למקרר
    את הציפוי מכינה בבוקר ותניחי את התמונה
    את העוגה תניחי על משטח חזק, כי כל תזוזה של העוגה, מפרקת את נייר האכילה וסביר להניח שאת מכינה בתבנית חד פעמית, אז תקחי תבנית מתכת של התנור ותניחי את העוגה עליה

• מיטל תודה רבה על הטיפ בנוגע לתבנית הקשיחה!
    אז עוד שאלה, אם אני כבר עושה בבוקר ציפוי , תמונה וקישוט מסביב,
    אולי כבר אכין את העוגה בבוקר או זה הזוי לקום מוקדם בשביל זה?
  • עד כמה שאני זוכרת כשאני עשיתי עם הדף האכיל את צריכה לשים על ציפוי קר כי אם הוא חם אז הוא נמס - זה עשוי מסוכר
  • יו יו אם זה היה קורה לי בבוקר ! הייתי מתה!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מזל ששאלתי אתכן !
  • אכן התמונה נמסה בציפוי חם, רק על ציפוי צונן, כשהוא קר, הוא מתקשה בדרך כלל, אז צריך כשהוא צונן, ככה התמונה מתמזגת איתו טוב

• את רואה, תמיד טוב שאנחנו כאן
  • אני צריכה להיות בגן ב8:15!
    מוקדם!!!!!!!!!!!!!
  • חחחחחחחחחחחחחחחח
    אז תקומי ב- 5
  • איזה ציפוי אתן שמות? מה זה ציפוי חם? חשבתי שצריך ציפוי בהיר, כתוב על ההוראות ציפוי בהיר זה קצפת, לא?
  • למה בהיר?
    אני שמה ציפו שוקולד רגיל...
    שמנת עם שוקולד מריר מומס...
  • אפשר שמנת מתוקה ושוקולד לבן .יוצא ציפוי בהיר
  • קודם כל אהבתי את הרעיון של השוקולד הלבן... נשמע יאמי
  • כן מותק תקומי מוקדם !
  • פנינה לאן נעלמת ?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה