היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה מדהים!! גם אני שלשום ישבתי עם בעלי והתלוננתי שאני בוכה משטויות כמו שבכיתי רק בהריון מתקדם. אני בוכה משירים, פרסומות, שמועות, חדשות ... מההההכל! אני עייפה ברמות שאני אפילו לא זוכרת איך אני נכנסת למיטה ורעבה כל הזמן (עד עכשיו אכלתי כבר שלוש ארוחות בוקר ועוד לא עשר!!
מוכר... אנרגיות חיוביות ויהי מה אלישבע
גם לי זה קרה ביומיים שלושה שעברו שובוע אחרי המחזור בחילות כמו לא יודעת מה סחרחורת רגישות בחזה ומה לא ..................
ואני גם יודעת ב 100% שאני לא בהריון
איזה קטע.. כבר חשבתי שאני משתגעת
מיכל סגרה את הבאסטה..מיכל תהנה מלידות של אחרות ב"ה
לפעמים קבלת מחזור לא מעידה על חוסר הריון, ואם את לא מוגנת אז תמיד יש סיכוי. אם את מרגישה ככה עוד כמה ימים תבקשי בכל זאת לעשות בדיקת דם בשביל להיות רגועה.
ד"א גם אני עייפה ובוכה מפרסומות, אוכלת דברים מוזרים- אולי אני בהריון???
כן אבל דימום רציני לא יכול להעיד על הריון נכון ?
היה לי עכשיו שבועיים מחזור
אוקטובר חודש מעולה לעשות בנות (מניסיון, למרות שגם את אחד הבנים עשיתי באוקטובר) התופעות שתיארת אצלי מתקשרות לעבודה . המחשבה על העבודה גורמת לי לרצות לבכות , להיות עייפה, ולהיכנס לדכאון
תראי,אוקטובר זה חודש החגיגות שלנו... יומולדת שלי של בלעלו של שחר יומנישואין וימבה חבר'ה חוגגים סביב... כולל אחותי ואחיו ואבא שלו ודודה שלי ושלו ואחיינים..בקיצור..להוסיף עוד