סקר-דירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולן

34 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו חיים אצל ההורים שלי...
    מחפשים בית לקנייה...לצערי המחירים בשמיים

• גם אנחנו חיים ביחידת דיור נפרדת צמודה להורים שלי,
    מתים לקנות בית אבל .. כמו שאמרו קודמותיי- המחירים בשמיים
    ואין שום אפשרות לקנות בית במחיר משכנתא ממוצע

• שרית תמיד נוכל ללכת למצוא ספסל בגן קלור

• האם אתם חיים בשכירות או קניתם בית? קנינו

כמה השכירות? ****

כמה משכנתא? את באמת רוצה לדעת
  • האם אתם חיים בשכירות או קניתם בית? קנינו בית
    כמה משכנתא? 2700
    ומה לדעתכן עדיף בימים אלו (שהדירות נורא יקרות)?זה הכל תלוי
    אם יש לך את הסכום הראשוני...
    ובאמת היום המחירים הם בשמיים..

גאיה וקורן שלנו

[]
    []

• האם אתם חיים בשכירות או קניתם בית? קנינו דירה כמה השכירות?
    כמה משכנתא? אין לנו משכנתא , התחתנו מאוחר יחסית (היתי בת 30 ובעלי בן 34 ) והיו לנו חסכנות .
    ומה לדעתכן עדיף בימים אלו (שהדירות נורא יקרות)? כל מקרה לגופו של עניין . מה שבטוח שאם מירות למכירה יקרות גם שכרות יקר . כמי ששוכר מנסה להרוויח בדיוק כמו מי שמוכר . מה שבטוח דירה שני הרבה יותר קל לקנות מראשונה . למיטב הבנתי לא נראה לי שתהיה ירידה דרסתית במחירים באזור מחדרה בצפון עד אשקלון בדרום ומזרחה עד י-ם .פרפריה זה עניין אחר . יש תוכנית שאושרה ע"י הממשלה או בתהליכי אישור אל אפשרות לזוגות צעירים לשכור דירה ל3 שנים בפרפריה במחירים מעודפים מאוד (חצי ממחיר השכירות רגיל ) ואחרי 3שנים הם מתחחיבים לקנות דירה שגרו בה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הבית שלנו
    אנחנו לא קנינו אותו
    חמי ז"ל קנה את הבית לבעלי מזמן אנחנו רק עשינו שיפוצים

לא לקחנו משכנתא

אין לי מושג מה המחירים

..]

[.]

[.
  • קנינו בית לפני שנה נכנסים עוד שבועיים ב"ה
  • האם אתם חיים בשכירות או קניתם בית?
    קנינו בית

כמה משכנתא? *******

ומה לדעתכן עדיף בימים אלו (שהדירות נורא יקרות)?
    תלוי אם יש לכם סכום ראשוני וכמה. ככל שסום גבוהה יותר, ככה יותר שווה לקנות בית.
    בכל מקרה, גובה המשכנתא לא צריכה לעשות מעל 30% מהכנסות.
    אם יש לכם x כנסה משפחתית, המשכנתה חייבת להיות 30% מx ומעטה
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
    קנינו דירה
    כמה משכנתא?
    2500 ש"ח בחודש
    האמת האמיתית פה היא שהמדינה הזו פשוט בקנטים

• שילמנו שכירות 3400 והחלטנו לקחת משכנתא ולקנות, היום נשלם 4000 ש"ח , זה היה חישוב שלנו שעוד 600 ש"ח הפרש ואנחנו בבית שלנו!
  • אנחנו בנתיים גרים בקומבינה......
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אנחנו בנינו בית[
    שמור נא עלינו כמו ילדים.... שמור נא ואל תעזוב, תן לנו אור ושמחת נעורים, תן לנו רק לאהוב!!!!!!!

• המסקנה שלי בואו לגור בדרום הרבה יותר זול פה (-:

והסקר .. אנחנו בנינו בית
    אף פעם לא גרנו בשכירות
    ובימים אלה עדיף לקנות או לבנות ולשלם משכנתא מאשר לשכירות גם ככה בשכירות מאוד יקרה .. אז עדיף על בית משלכם
    בית שלנו
    כמה השכירות?
    כמה משכנתא?
    3200ש"ח
    זה הבית השלישי שאנחנו מחליפים במהלך 21 שנות נישואין אז היה לה סכום התחלתי ממחירת הבית הקודם ולקחנו משכנתא גדולה יחסית כי רצינו בית פרטי.
    ברור שעדיף לשלם עבור בית שלך ולא שכירות למישהוא אחר. אבל הכל תלוי בהכנסות שלכם.
  • האם אתם חיים בשכירות או קניתם בית? אנחנו גרים בדירה של דודה שלי.

כמה השכירות? משלמים את המשכנתא שהיא לקחה לפני 18 שנה- 400 ש"ח בחודש

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • על הבית שאנחנו גרים בו כרגע רוצים 550 אלף -מה שעלתה דירה 3 חדרים בפ"ת לפני שנתיים...

אני מקבלת קצבה אז יש לנו הכנסה נוספת אבל זה לא מספיק

• אנחנו קנינו בית...
    ולמזלי אין לנו משכנתא כי קרענו ת'תחת בעבודות בחוץ לארץ...בשליחויות ורחוק מהמשפחה...-

קנינו בית חדש מקבן לפני 5 שנים ב 450 אלף והיום אפשר למכור ב 700 אלף !!!

לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • אני גרה בחו"ל ולכן אני משלמת שיכרות יקר

ניתאי החיים שלי!
  • גרים בשכירות
    1000 ש"ח
    -------
    אני רוצה לקנות נאור מעדיף לגור עוד קצת בשכירות עד שיהיה לנו הון (לפחות רבע מהבית) עצמי

• 1000 ש"ח שכירות? איזה כיף לכם

• ליטל איפה אתם גרים שאתם משלמים רק 1000 ש"ח???איזה יופי
    אנחנו מחפשים עכשיו והמכירים בשמיים...

כרגע חיים בשכירות, קנינו בית עוברים בעוד חודש בערך
  • אנחנו בנינו בית

כרגע אנחנו בבית זמני בקיבוץ. קנינו בית ואנחנו ממתינים שהנכס יתפנה כדי להתחיל לשפץ לו את הצורה. בנתיים אנחנו משלמים על הזמני משהו שהוא לא בדיוק שכירות כי אנחנו חברי קיבוץ אבל בערך אותו הרעיון. משלמים מיסים לקהילה משהו כמו 1200 שח

כמה השכירות?

כמה משכנתא?

לא לקחנו משכנתא.שילמנו מזומן

זה נכון שהיום משכנתא ושכ"ד זה בערך אותו סכום אז עדיף כבר משכנתא ואחכ הנכס הוא שלך.הבעיה שלא לכולם יש הון עצמי למשכנתא וזה תוקע את הרוב
  • אנחנו גרים בשכירות ומשלמים 3800 ש"ח לחודש לדירה לא גדולה של 67 מ"ר. המחירים פה בירושלים מטורפים ואין סיכוי שיהיה לנו סכום התחלתי לקניית דירה באזור שאנחנו גרים בו. אנחנו גם לא רוצים להתחיב למשכנתא מטורפת. אני מחכה שבועת הנדל"ן פה תתפוצץ והמחירים ירדו.
  • אנחנו עכשיו בתהליכי קנייה... כלומר קנינו, נתנו מקדמה ועכשיו בשלבי המשכנתא
    זה הולך להיות בסביבות ה3500 לחודש...
    בינתיים אנחנו גרים בבית ששייך להורים שלי
  • בעניין הוא שבועה מתפוצצת רק שהבקוש הוא אינו אמתי . המצב בארץ כזה שבישוק הוא גדול יותר מהצא , במיוחד באזור המרכז וקשה לי להמין שזה באמת ירד . ההחלטה חדשה לתת משנתא עד 60 אחוז פוגעת דווקא באלו שאין להם כסף התחלטי עבור דירה ראשונה . גרדע אני מברר עבור דירה שניה להשקעה ואז מתברר שאני יכולה לקחת 100 אחוז על דירה שלי שהיא לא ממושכנת ועוד 60 אחוז על דירה חדשה וסכום ההחזר לא הכי משפיע על עניין ההכנסות שלנו כבכל מקרה יקבל כסף מהשכירות שלה . השכירות , לפחות באשדוד בשמיים - 3 חדרים פחות מ2400 ש"ח בדירה קטנטונת בת 40 שנה . כאן גם קיימת אופציה לקבל 1000-1500 ש"ח לשבוע עבור דירה 3 חדרים באזור שלי שקרוב ליום ואז יוצא 5000-6000 ש"ח לחודש , הומנם רק בתקופה של 6-7 חודשים אבל משתלם בהחלט .
  • אלינה, ההחלטה החדשה על 60% היא חיובית בעיני, כי היא תוריד את הביקוש. נראה לי שזה היה הרעיון מאחורי הגזרה החדשה הזאת.
    בכל אופן, אנחנו תמיד יכולים לעבור לאיזור אחר בתוך העיר אם קשה לנו לשלם שכירות כאן. ההבדל בין כאן לבין שכונות אחרות (פחות נחשבות) יכול להגיע ללמעלה מ-1000 ש"ח בחודש. אם נקח משכנתא בלי סכום התחלתי מאוד גבוה נשלם בסופו של דבר סכום כפול מערכו של הבית שנקנה (בגלל הריביות וההצמדה), לכן עדיף לשלם שכירות ולשים כסף בצד כל חודש אם מתאפשר.
    בעל הבית הזכיר פעם את העניין של השכרה לטווח קצר. הוא הסביר לי שזה אולי משתלם כלכלית, אבל הוא ואשתו מחפשים בטחון ושקט נפשי ומעדיפים להרויח
    פחות ולהמשיך להשכיר לדיירים שהם סומכים עליהם לטווח ארוך.
  • 60 אחוז יכול להוריד ביקוש רק אצל אלו שאין להם דירה בארץ ומכפשים דירה להשכרה (ראיתי מספיק כאילו שעבדתי שנה וחצי אצלכם בי-ם ) 95 אחוז ממבוטחים היו תושבי חול שרכשו דירה בלקחו משכנתא כמעת 90 5חוז , אם לא מאה .לאנשים שיש להם כבר נכס לא ממושכן אחד זה לא מזיז .
    לגבי השכרה כהשקעה לטווח קצר , היום בעזור ערי החוף (אשדוד, נתניה , בת-ים , יש סוכניות נדל"ן שאת משכירה להם את זה לטווח של חצי שנה והם שוברים את הראש ) למרות שמבחינה אישית אם וכאשר נרכוש דירה להשקעה ירצה להשקיע בדרך קונבציונלית , אולי אפילו במחיר נמוך איך אנשים רציניים . השקעה אמתית זה ריצה למרחקים ארוכים .
  • גרים בבית שלנו...
    לקחנו משכנתא כמובן...
    משלמים 3600 ש"ח בחודש משכנתא...
    רוצים מאודדדד לעבור דירה אבל המחירים פה בחולון מטורפיםםםםם... דירה חדשה מקבלן, על הנייר!!! מתחילה מ-1,800,000 קומה ראשונה!!! (5 חדרים)
    אבל אני מקווה שתוך שנתיים נגשים את החלום הזה.....

• האם אתם חיים בשכירות או קניתם בית? קנינו, ארי שהשכרנו דירה שלי שגרנו בה, השכירות משלמת את המשכנתא.
    כמה השכירות?******
    כמה משכנתא?******
    ומה לדעתכן עדיף בימים אלו (שהדירות נורא יקרות)? במדינה שלנו בלי קומבינה לא מגיעים לשום דבר המשכנתאות יקרות אבל בדקנו ומצאנו שהשכירויות רק ילכו ויעלו, אז זה יוצא בערך כמו משכנתא.
    מצד אחד - קניה זה נכס משלכם, בלי כאבי ראש והשקעה לעתיד. מצד שני זו חתונה עם הבנק.
    מצד שני - שכירות נותנת לכם חופש לעבור בלי הרבה בירוקרטיה, יש לכם אפשרות מיקוח מול בעלים. אבל, זה כסף שלא מחזיר את עצמו בשום צורה...
  • אנחנו שוכרים במחיר נמוך (לעומת המחירים שציינתן פה).
    מתה כבר לעבור לבית משלנו!!! די נמאס לחיות בשכירות, בייחוד כשנתקלנו בבעלי בית לא נחמדים (שפויים...) במיוחד..
    אמרתי לבעלי שהבית הבא שנעבור אליו הוא אך ורק בית שנקנה, אבל כמו שציינתן - המחירים בשמיים ואנחנו לא מתכוונים לחיות מהיד לפה ולחשוש כל הזמן שיקחו לנו אותו... כמו שכתבתן - קודם שיהיה מחיר התחלתי מכובד ורק אז לראות אם המשכנתא מאפשרת לנו חיים נורמאלים
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אנחנו גרים בשכירות משלמים 1300 כול חודש לא כולל כלום רק השכירות..גרים באופקים וגם פה המחירים קפצו לשמיים היינו משלמים לפני חצי שנה על הדירה הזאת רק 900 שח ומהחוזה החדש הוא רצה 1300 כבר..לקנות אין לנו אפשרות אנחנו מלאים חובות לבנק.. מחפשים דירה להשכיר בבאר שבע אבל גם שם אפילו בשכונה ד' (שהיא ניקראת השכונה הכי ענייה ושל נרקומנים)רוצים מ-2000 ומעלה..קיצר ניראה לי נמשיך לחייות עוד הרבה שנים בשכירות..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה