סדר יום לתינוקת חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה שלב אני צריכה לארגן לתינוקת (שהיום בת שבועיים) סדר יום ?
    האם השעה של המקלחת חשובה ? אם כן, מתי נהוג לעשות אותה כדי שתעזור לתינוקת לישון טוב יותר ?
    האם לתת לה לסדר לעצמה את היום או לעצב לה אותו לבד ?
7 תגובות
עמוד 1
  • בשבועות הראשונים הם ישנים רוב הזמן תיקבעי את את סדר היום . אני תמיד מקלחת לפני שיינה . כהיא תלך לגן יהיה פעמיים , פעם אחרי הגן ופעם לפני השינה.
  • ברור שאי אפשר לעשות סדר יום כמו חיילים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בגדול, עכשיו אין לה כ"כ הרבה מה לעשות אלא לזרום איתה...
    החל מעוד חודש בערך תוכלי לעזור לה בכך שתעצבי את סדר היום (בהתאם אליה כמובן)
    את יכולה להתחיל בכך שתקלחי אותה לפני שינה (כשאת יודעת פחות או יותר מתי היא אמורה לישון).
    בכל מחזור עירנות של תינוק יש כמה פעולת: אוכל, החתלה, משחק ושינה (בערך 3 שעות) אם תשימי לב לזה , זה יכול לעזור לך מאוד

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תודה על התגובות.
    קשה לי כל כך עם המשפט "תזרמי איתה" ... אבל אני משתדלת.

אקח איתי את העצה של החלוקה של מחזורי עירנות של התינוקת.
    שאני מאכילה אותה (מחתלת לפני או אחרי, תלוי), אני מנסה לדבר איתה כשהיא עירה או אחד מבני המשפחה (הילדים בעיקר) ואז היא רוצה לישון ולצערי זה זמן קצר מאוד.

המון תודה.
  • כתבתי בשרשור שלך "הרגלים" שכדאי לך לקרוא את הספר "הלוחשת לתינוקות" של טרייסי הוג. מאוד מומלץ!!!
    למדתי משם המון דברים על סדר יום, הרגלים וכו'...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • עד גיל חצי שנה אין משמעות לסדר יום.
    אני קילחתי שהיה לי נוח - אפילו אם זה היה בבוקר
    הם לא ישנים בשעות קבועות ולכן כן צריך לזרום איתם כמה שיותר

מיטל
  • בזמן הקרוב - היא זאת שתקבע לך את סדר היום (והלילה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה