-
הייתי נשארת עם ה3.9 לא הייתי רוצה לפספס את היום הראשון בגן
-
נכון אבל זה יוצא יום שישי ???
עושים קיסרי בשישי ???
את גם צריכה לבדוק תאריכים פנויים
אני לא יודעת אם ביום שישי עושים קיסרי יזום צריך לברר
מקסימום תקדימי בכמה ימים אני חושבת שזה עדיף כדי לקחת את הריזיקה שתשארו עוד כמה ימים בבית חולים כדי לא להיכנס לחג
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
מהנסיון שלי בלידה הקודמת (קיסר מתוכנן) לא ממש שואלים אותך מתי נוח לך כך שחבל לך להתלבט סתם... הם קובעים לפי מה שפנוי ואם זה לידה של תאומים אז הם יחליטו בטח גם לפי הצוות שיש להם בכל יום.
חוץ מזה את כבר שבוע 32 לא? את אמורה כבר ללכת לקבוע....
העיקר הבריאות!
-
שבוע 33 וכן אני אמורה ללכתאבל אין לי תאריך ..
הם שואלים מה את מעדיפה לפחות ?....
יש לך תאומים אז צריך את הצוות של הפגיה המלא ורופאי ילדים ביום שישי הצוות מצומצם יותר אז אני לא חושבת שיהיה ימי שישי
אבל תלכי תשמעי מה התאריכים ותעשי חושבים
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
בטח ששואלים אני הגעתי המנתח פתח את היומן ושאל אותי מתי בא לי ללדת
-
צריך טופס 17 לניתוח יזום??
חשבתי רק הפניה מרופא לקביעת תאריך
יש לי את כל התאריכים שבעולם הביעה ששום דבר לא מתאים
בדרך כלל יש יומיים בשבוע שהם סוגרים את חדר הניתוח לקיסריים (זה תלוי בבית חולים) ובין היומיים האלה נותנים לך לבחור. אז יוצא 2-3 אופציות סביב ה 3.9
ימי שישי כפי שאני יודעת, לא עושים.
ככל שתלכי מוקדם יותר לקבוע ככה ישאר לך יותר מקום פנוי.
את כבר צריכה ללכת. לפחות תדעי באילו ימים עושים בבית חולים שלך.
שוחחתי קצת עם מנהלת המחלקה כדי להיות בטוחה שאני הולכת על קיסרי (כי לא הייתה בעיה רפואית ברורה רק רקע של 2 לידות בעייתיות כשאחת מהן נגמרה קיסרי).
בסופו של דבר היא הסתכלה על היומן, החל מהיום שאני נכנסת לשבוע 38 ומצאה לי מועד רק בשבוע 39 פלוס 2. קצת התבאסתי כי רציתי בתחילת יולי כדי שאהיה יותר עם הילדים ובסוף היא מצאה לי תאריך של ה- 13.7 שכמובן היה לי בעייתי (כי בעלי לא היה יכול להיות איתי) אז הזזנו ל- 14.7 ...
קיצר, ללכת לקבוע ואם יש לך מועד שאת רוצה, תבדקי איתם ואם לא, תבדקי מה פנוי ותחליטי על פי הנוחות עם מה שנותר. לעיתים לא רוצים להישאר בבית החולים לשבת או לא רוצים לצאת בשבת הראשונה להיות בבית וכו'.
-
כבר ענו לך על הכל...
אני רוצה להוסיף, שאני עברתי קיסרי יזום באסף הרופא, ולא בא לי טוב להיות מאושפזת חמישה ימים
ישקף אלוקים ממעון קודשו
ויך כל שונאי עמו כהרף עין
הנה ה' קם וניצב על אנך
ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
ביררתי ורק בשני ורביעי אכן עושים קיסרי מה שממש לא טוב לי
נראה לי שהי טוב זה שכשיהיה לי צירים אני אבוא וזהו ונקווה שזה יהיה אחרי ראש השנה !!!!!!
לגבי שיחרור מוקדם גם אני עשיתי ככה בפעם הקודמת אבל הפעם זה תאומים ואני רוצה לצאת איתם
חבל לפספס את זה.
וגם בקיסרי מתוכנן הכל יותר רגוע. עושים את הקיסריים בבקרים, כאשר כל הצוות נמצא, אפשר להשיג בקלות כל ופא, צוות הפגיה (לכל מקרה) זמין כולו.
ואם יתחילו לך צירים בלילה? כשאין מספיק רופאים?
ואם לא יהיה מקום בחדרי הניתוח ויצטרכו לעשות הכל מהר-מהר?
ואם הלידה תתפתח מהר מדי מתחילת הצירים?
למה לך לקחת סיכונים.
אם כבר קיסרי
-
לא יתנו לך לחכות עד אחרי ראש השנה?
להגיע בערב ראש השנה הביתה עם 2 פיצפונים גם לא נשמע להיט..
-
מסכימה עם שולי והדסקה
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
איפה את מתכננת ללדת???
ולמה דווקא קיסרי?? אין מצב ללדת רגיל??? אפילו שזה תאומים??
גם אני צריכה אוטוטו ללדת וכל תאריך לא נראה לי מסתדר במיוחד שיש לי 2 זאטוטוים בבית, אבל אין מה לעשות, את צריכה לחשוב שזה לא תינוק 1 שבא הבייתה אלא שניים ולחזור בערב רה"ש זה לא הכי פשוט כי אם יהיה חסר לך משהו אין לך גם איפה לקנות וה בכל זאת רביעי עד מוצ"ש. ובנוסף החלמה של קיסרי ועוד ילדה בבית, אז את חייבת להתפשר ושבעלך יהיה עם עדן ביום הראשון של הגן.
חוץ מה בנוסף לקיסרי את לא יודעת אם הם יצטרכו מעקב בפגיה או משהו אחר ולמה לקחת סיכונים???? תקבעי לך תאריך שיש צוות מלא וקחי מרחב זמן גם בגלל רה"ש -בכל אופן שיעבור בקלות ובשעה טובה
-
היי
בזמני היה צריך טופס 17 אני לא אשכח את זה כי היתה לי בעיה עם מה שהבאתי והיו צריכים להדפיס שוב.. אז אולי משהו השתנה
-
טוב....קיסרי כי המוביל במצב עכוז וגם לידה קודמת התחילה רגיל עם צירים ועברה לקיסרי... כך שהפעם זה תאומים ולא יתפשרו איתי וכבר אמרו לי שזה יהיה קיסרי
ב 1.9 אפשרי אבל אני אפסיד את עדן בגן החדש ( גן עיריה)
ויהיה לה יותר קל לעבור איתי את זה במיוחד שעברה איתה רק ילדה אחת מהגן הקודם .....
חשבתי אולי למשוך עד אחרי החג אבל זה יהיה כבר שבוע 39 נראה לי
ואני רוצה בוולפסון ללדת...
אני הייתי מתקשרת לוולפסון ומתייעצת איתם.
מייל:
ortal_halag@walla.co.ilמסנג'ר:
ortaly10@hotmail.co.il
-
היי מותק.... באמת התלבטות.........
אני גם ילדתי את התאומות בוולפסון, בקיסרי...
אני לא הזמנתי תאריך, הלכתי לביקורת בגלל צירים בשבוע 37 ביום ראשון ושלחו אותי לחדר לידה והצירים לא התפתחו ללידה אז נשארתי למעקב במחלקה וגם למחרת אותו דבר עד שביום שני בערב כשראו שיש פתיחה וצירים אבל לא מתקדמת הלידה כבר יומיים, גם לאחר מתן זירוז, שאלו אותי אם אני רוצה קיסרי...
ואז זה לא בעצם היה קיסרי חירום והסכימו להכניס גם את בעלי.....
אולי תעשי את זה ב-1/9 אחרי שתהיי בבוקר עם עדן בגן? למרות שההסתגלות לגן תהיה יותר מיום אחד... במיוחד שהלימודים מתחילים וישר יש סופ"ש....
-
קודם כל וולפסון זה אחלה מקום ללדת גם אני ילדתי שם את הבנים וגם את השלישי בע"ה, ואת צודקת הימים לקיסרי הם שני ורביעי.
כמו שמורן רשמה לך ה-1.9 הרי הילדים באים לשעתיים בלבד להסתגלות והולכים הבייתה ואז בא חמישי ואיתו סופ"ש, אני חושבת שזה התאריך הכי טוב בשבילך ככה תוכלי להיות עם עדן בבית בשבוע שאחרי וכבר נכנסים לתקופת החגים אז יהיה לכם יותר קל, שוב לידה קלה ובידיים מלאות
-
תודה alma
מורן אם זה יהיה ב 1.9 אז אני אמורה לבוא יום לפני כן לאישפוז והכנות לניתוח כך שאני לא אוכל לבוא בבוקר לגן ....כי אני אהיה כבר באישפוז
ובקשר לחגים גם ככה אסור להוציא תינוקות בלילה אז אני אשאר איתם בבית או בבית חולים בכל מקרה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
גם שנותנים לך לבחור תאריך זה לא הולך .........