היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי התלבטות: לעילאי חור בשן. אני מתלבטת אם לעשות לו את הטיפול דרך כללית סמייל (שם זה חינם לילדים עד גיל 6) או דרך רופא פרטי (שסתימה עם בדיקה, וגז צחוק מגיע למעל 700 ש"ח). אף פעם לא ניסיתי אותם ורציתי לדעת אם מישהי כן ניסתה. אני מפחדת שהזול יצא יקר ובבריאות לא משחקים
7 תגובות
עמוד 1
אני עובדת בכללית סמייל אבל בצפון ,אני יכולה להגיד לך שיש רופאים די טובים בסניפים שאני עובדת ,צריך פשוט לדעת למי ללכת
כן, אני..
תודה בנות! התור שלנו מחר ואני די חוששת. אני בספק אם הוא יחזיק עד סוף הטיפול למרות שפיתתי אותו במתנה
עשינו לליאור סתימות עם גז צחוק.. לא זכור לי ששילמנו משו...
כן הסתימה לבנה.. לא רואים אותה בכלל! שיהיה בהצלחה!!! הלוואי שיחזיק מעמד ושיהיה לכם רופא נחמד וטוב!