מעקה למיטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי יודעת איפה ניתן להשיג מעקה אוניברסאלי למיטה וכמה הוא צריך לעלות?
    המעקה של המיטת מעבר לא מספיק , גאיה זזה המון בשינה ודופקת לנו חופשי נפילות בלילה.
4 תגובות
עמוד 1
  • יש בבייבי קלאב ראיתי מפלסטיק 100 ומשהו או 200 ומשהו לא זוכרת זה מישתלב למיטה
  • כמה זמן היא ישנה במיטת מעבר?

לוקח איזה שבועים ככה עד שהם לומדים את גבולות המיטה אני בהתחלה היתי שמה את הספה של פו הדוב על הרצפה במשך כמה חודשים
    גם אני היתי מוצאת את שחר בהתחלה על הרצפה
    אבל ה עובר להם

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ברשתות כמו מוצצים ושילב...
    גם אני מצמידה את הספה של פו הדוב למיטה שלו, ומניחה דובונים גדולים בגבול של המיטה (על המיטה עצמה), ככה זה נותן יותר תחושה של גבול...
    פעם אחת הוא נפל מהמיטה, אבל זה בגלל שהוא קפץ עליה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני קניתי של כתר פלסטיק עלה לי משהו כ80 ש"ח במי בייבי בירכא
    יתרון של זה לא חיברתי את הרגליות ששמים מתחת למזרון בגלל שזה עומד יציב בגלל המעקה של מיטת המעבר ואז שליאבי רוצה לרצת הוא מצליח לבד הוא יודע להרים את המעקה ולרדת מהמיטה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה