אז מה יותר חשוב לדעתכן? סקר כולן לענות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעניין אותי לדעתן מה אתן חושבות..
    אני יענה בסוף.
    אהבה או כסף?
    בחור עשיר ומתוק שיש הרבה נושאים משותפים איתו אבל לא הכל.
    יש חיבור בהרבה דברים אבל לא חיבור מושלם וסביר להניח שיהיו בעיות בזוגיות בעתיד אך יסדר אותך כלכלית.
    או
    בחור פשוט חתיך ומושך בטירוף שהחיבור הוא מושלם מכל הבחינות
    אותם שאיפות ורצונות..ממש החצי השני אבל הוא שקוע בחובות.
    אבל ממש טוב לכם יחד וזו אהבה גדולה.
    בקיצור ליחיות באושר ובעוני.

במה אתן הייתן בוחרות?
    תיסתכלו על זה מכל ההבטים בבקשה
38 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שללכת עם האהבה...
    ומהצד עם העשיר
  • השאלה שלך קצת מטעה.
    קודם כל זה שהוא חתיך ושיש משיכה עוד לא אומר שיש אהבה! (היה פה שרשור בנושא...) אהבה מגיעה תוך כדי הנישואים לאחר שהפרפרים מתפוגגים להם ומגלים האחד את החולשות של השני. כמו שכתבתי שם - ככל שתעניקי לבן זוג (לא מתוך רצון לקבל משהו בתמורה) כך תאהבי אותו יותר (ולא מדובר בכסף...) וכך אגב, גם הוא ירצה להעניק לך...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תגידי לי מאיפה הבאת את השאלה הקשה הזאת
  • טוב אני בחורה רומנטית..אני מאמינה באהבה
    אני חושבת שכסף בא וכסף הולך..וחובות אפשר לסגור
    אהבה גדולה היא משהו של פעם בחיים...שזה זה - זה זה!
    ולא חשוב כמה כסף יש בבנק.
    לדעתי אהבה היא זאת שעושה אותנו מאושרים, לא הכסף.

מאחלת לכולם להיות מאוהבים ונאהבים...

דניאל

• גם אני רומנטיקנית (טיפשה
  • אורית כמובן שהיתכוונתי לאהבה בבחור השני.
    נניח שעם הבחור השני כדי להצליח בחיים חייב להפריד חשבונות, שהבית לא יהיה על שמו,שלא יהיה שום נכס על שמו ובקשר לחובות להחזיר כל חודש כמו הלוואה.
    יש עיכולים ובלאגנים..

בקשר לבחור הראשון..יש התאמה חלקית ומה שבטוח שלא תהיה זוגיות טובה
  • אם את בטוחה שלא תהיה זוגיות טובה אז למה?
    [/center]

• האמת אומרים שאין כסף האהבה בורחת מהחלון
  • אורית זה לא שאין אהבה ויהיה רע..
    האהבה יכולה לבוא פשוט בנתונים ובחיבור יש דברים שאין בהם התאמה וחיבור..
    נניח לא משהו שהייתי רוצה בבן זוג.

הבחור השני מושלם מיבחינת החיבור והאהבה אבל יש מצב שהחיים יסתבכו כלכלית

רק להבהרה לא מדובר בי אלא בשיחה שהייתה לי אתמול עם 2 חברות והחלטתי להביא את זה לפה
  • לפעמים זוגות שנישאים באושר ובאהבה גדולה מסיימים את הזוגיות בגלל בעיות כלכליות ( יש לצערי המוווון כאלה ) שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : shn28@walla.com

• בואי נגיד את זה ככה:
    אם הייתי רוצה מישהו עשיר, בעלי ואני לא היינו ביחד כבר כמעט 10 שנים
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מה שרציתי להגיד הוא שבחור עשיר זה שיקול בדיוק כמו בחור מלומד או נראה טוב או כל דבר דומה - יתרון אבל לא שיקול! חשוב מה שיש בפנים
    [/center]
  • תראי יש הבדל בין בחור בחובות לבחור עני!!!!

את באמת מוכנה לחיות חיים שלמים בפחד שרודפים אתכם, שמחפשים אתכם, לא לנסוע לחול, שכל החשבונות בנק יהיו על שמך, כולל החובות החדשים שיווצרו? ומה עם משכנתא והלוואות?

אני אומרת לך מניסיון - החיים לא קלים כשאתה חיי בחובות - זה לא קל כשיש נגדך הוצאה לפועל ונושים מחפשים אותך!!!!
    אני הכרתי את בעלי בחור אמיד - והמצב שלנו היום פשוט זוועתי!!!!
    אבל הכרתי אותו בלי חובות, ואני לא בטוחה אם הייתי מכניסה את עצמי למיטה כל כך חולה מלכתחילה.

ולגבי העשיר - אין פה קשר לכסף, אם אין אהבה זה לא מקובל!!!

באהבה, סיון
  • יד ביד...
    המושג עם אהבה לא הולכים למכולת הוא נכון ..

אם בחורה הולכת עם גבר בגלל הכסף היא זול(*)ה לדעתי
  • אהבה....
    וזה רק כי אני לא מפונקת בכלל ולא צריכה לגור במקום מפואר ושיהיה לי הכל
  • אני אומרת...ללכת עם הלב
    אם הייתי מתאהבת בבחור עשיר...מה טוב:)
    אם הייתי מתאהבת בבחור יפה תואר אך שקוע בחובות...אמממ...
    טוב נו...הייתי הולכת בכל מקרה על העשיר
  • אין באמצע בסקר שלך??

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יפתי,
    אני סבורה בכנות, שכפי שכבר כתבה לך מישהי - אין פה עניין של "שחור ולבן", ובהחלט אין מה לדבר שזה עניין של "או-או". אין אף אחד מהם שיותר חשוב מהאחר. (זוהי דעתי שלי, כמובן, וניתן בהחלט לא להסכים איתה...)
    כמו כל דבר בחיים - אין פה "ערך מוחלט", וכנראה שבמצב שאת מתארת (שהיא סיטואציה מאד רגילה וסבירה בחיים...) מה שהכי סביר לעשות זה פשוט לראות את ה"בעדים" (positives) וה"נגדים" (negatives), להעמיד אותם זה מול זה - ולקחת החלטה מושכלת, בידיעה שכל החלטה לא תהיה "מושלמת"... פשוט כי... אין "מושלם" במציאות, אלא רק באגדות, וכל חיינו הם השלמה עם מה שיש. אבל ברגע שמשלימים השלמה אמיתית עם מה שיש - זה מתקרב למושלם, לפחות , ולפעמים אפילו מרגיש כמו מושלם מכל בחינה שהיא.
    תראי, יפתי, זה נראה כאילו יש משהו "מלוכלך" בעניין הכספי. כאילו - תמיד, האהבה חייבת לגבור על הכסף...
    לדעתי - ממש לא! אין כל פסול ברצון להיות רגועה מבחינה כלכלית, אין כל פסול בהעדפת שלוות הנפש של רווחה כלכלית על פני "אותם שאיפות ורצונות". האחד הוא משאב חשוב לבניית חיים טובים ומספקים, וכך גם השני.
    כסף הוא משאב חשוב ובסיסי לחיים. ואולי יקל עלייך להתייחס אליו כך - כאל משאב שבעזרתו ניבנים. בהיעדרו - נעלמים גם דברים חשובים אחרים. בהימצאו - הוא בהחלט מסייע לבנות אושר, סיפוק... וגם "אהבה" (דרך אגב, האם "אהבה" לא מורכבת מאותם אושר וסיפוק שהם תנאים בסיסיים והכרחיים לזוגיות טובה ושמורה לאורך שנים?...)

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • אוי..... איזה שאלה דפקת, הא?

[[[
  • אין לי תשובה לתת לך ,צריך להכיר את הגברים המדוברים ולראות לאן נושבת הרוח

• אולי בנות יכעסו עליי פה אבל אני דווקא הייתי בוחרת בעשיר והאמת כבר לא איכפת לי מהזוגיות, ואני בשבילי הייתי מוותרת על האהבה. האמת גם ככה בלי גבר עשיר ויתרתי אז מה איכפת לי היום שיהיה לי גבר עשיר שייתן לי הכל
  • אני הייתי הולכת עם הבחור עם הכסף
    ]
  • כמה שתיתן עד שהשאלה הזו הועלתה?
  • אז ככה...
    בתור בחורה שבאה מבית אמיד ובחרה להנשא לבחור לא אמיד בלשון המעטה
    המסקנות שלי הם כאלה...
    תמיד חשבתי שכסף זה לא הכל בחיים וכסף בא- כסף הולך העיקר שתהיה אהבה!
    אבל, היום זה כן חסר לי
  • לא מוכנה לצאת עם בחור שיש לו חובות . נקודה.
    עשיתי זאת בעבר, עם זבל שחי על חשבוני
  • אני עם סיוון ותמי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה על התגובות...
  • אני הייתי בוחרת בבחור העשיר
    אם את אומרת שיש חיבור בינכם והוא בן אדם טוב שאוהב אותך ,אז למה לא?
    לכי על זה ושיהיו לך חיי מלכות אני מאמינה שיהיו לכם חיים נטולי דאגות כלכליות ,חיים נוחים וטובים בלי כאב ראש ובתנאים כאלו האהבה תגיע מהר מאוד
    מה כבר יכול הבחור התפרן להציע לך? הוא חתיך ועושה לך פרפרים בבטן, אבל ההתרגשות תעלם לך תוך תקופה קצרה ואת תישארי רק עם חובות ,לחץ כלכלי שישפיע עלייך נפשית וזה יגמור את האהבה בינכם.
    אני מאמינה במשפט "כשהעוני נכנס בדלת, האהבה בורחת מהחלון".
    אל תהיי תמימה
  • מצד שני יפית כותבת שלדעתה צפויות בעיות בזוגיות עם העשיר, ומניסיון המר של חברה שלי עדיף להתרחק מקשר שכבר מהתחלה חושבים על בעיות שצפויות להיות. זה כבר לא סימן טוב.
    וכמובן, עם הבחור בעל החובות בעיות בזוגיות גם כנראה יהיו, כי כבר היה דיון בפורום לפני כמה ימים, שהתשוקה ופרפרים נעלמים עם הזמן, אבל בעידן הנוכחי לחיות עם החובות+ילדים זה פשוט בלתי אפשרי!

מאמי, למה שלא תחפשי משהו באמצע?

[[[
  • אהבה גוברת על כסף, אבל...אם הייתי מתאהבת בבחור עם חובות, הייתי נכנסת להסגר עד שהיה עובר לי [:D יש הבדל מבחינתי בין בחור שאין לו כסף אבל עובד ומחזיק את עצמו לבין אחד שכל היום יושב בבית ואין לו מושג אין לעבור את היום.

כשאני הכרתי את בעלי - לי היה ממון והוא בלי גרוש על התחת. אבל היה לי חשוב שיש לו שאיפות בחיים, שהוא רוצה לשפר ולהשתפר, ככה שידעתי שלא נגווע ברעב

• צילה- הבחור התפרן עובד ויש לו שאיפות לסיים את החובות ולהיתקדם
    רק שזה יקח לפחות 15 שנה
  • אני הייתי הולכת עם העשיר.
    את אומרת שעם העשיר יש איזשהי התאמה ואת מחבבת אותו.
    את צופה מראש בעיות בזוגיות? בעיות בזוגיות בטוח יהיו גם על רקע כלכלי עם בעל החובות.
    בעזרת כסף ניתן לפעמים להתגבר על בעיות בזוגיות.

מצב כלכלי קשה יכול לפגוע בכל אהבה, לא משנה כמה גדולה היא תיהיה.

ומצד שני, באיזשהו אופן כסף כן יכול לקנות אהבה. אם את יכולה להרשות לעצמך לפתח את עצמך בלי להתחשב במצב הכלכלי, לתת לילדים שלך את כל מה שאת רואה לנכון לתת, לטייל, לחיות בבית שאת אוהבת, להרשוות לעצמך מותרות, אז מצבך הנפשי רגוע יותר, את פחות מחפשת את המגרעות שיש בבעלך, יש לך יותר אפשרות לבלות איתו (או בלעדיו, אם בא לך לנוח), והחיים יותר זורמים על מי מנוחות.

בדרך כלל המצב הוא לא כל כך שחור ולבן כמו שאת מציגה אותו, אבל אם נניח שכן, הייתי הולכת על האופציה של העשיר
  • אני בוחרת באהבה

• רק רציתי לעדכן שהחברה שלי בחרה באהבה
  • אני היתי בוחרת בעשיר
    לפי הדומגא זה לא שיש אהבה עם "עני" ואין כלום ל"עשיר"....
    אהבה לצערי בהרבה מאוד מקרים נעלמת לה ברגע שמגיעים לבעיות כלכליות
  • בתור בן אדם רציואנלי לא מאמינה באהבה "ממבט ראשון " . לדעתי זה תהליך ושיקול כלכלי זה שיקול די משמעתי . מה עוד שמנקודת מבטי גם מצב כלכלי זה אינדיקציה די טובה לאופי של בן אדם . לדוגמא , מוסר עבודה ומחוייבות שלו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • עם אהבה לא הולכים למכולת וכסף לא מחמם במיטה בחורף...
    סדר העדיפות שלי הוא כזה : לפני אהבה ולפני כסף, חשוב שיהיה אדם בעל מוסר עבודה גבוה, אדם תרבותי ולא אלים (בקיצור, אבא טוב...) אם יש את כל אלה אז גם אם לא ניהיה עשירים אני יודעת שהוא לא ישב על התחת כל היום ויתן את כל כולו כדי לפרנס את משפחתו., אף אחד לא אמר שחייבים להיות עשירים! וגם אם לא תהיה האבה, יהיה כבוד הדדי, חיבה, הערכה ועם אלה אפשר לנהל זוגיות.
  • כשיש מצב כלכלי טוב, הכל מגיע אהבה, הבנה והכל
    לדעתי עדיף בחור עם ממון, מכירה זוג קרוב מאודדד
    שלמרות שחתמו על הסכום ממון, דרך העו"ד שלה
    הוציאה ממנו לחודש 20000 למרות שזה כסף קטן שם....

שהמצב הכלכלי לא קל עם כל הכבוד לאהבה
    הויכוחים מגיעים ומה לא...

היום כסף אומר הכל, זו המציאות היום
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה